εχω κανει στο 2:23 ,θα σε δω αυτη τη κυριακη που θα τρεξουμε τελικα
- - - Updated - - -
Παιδια πηρα ps3 οποτε θα τρεξω κανονικα στο υπολοιπο πρωταθλημα!
Printable View
εχω κανει στο 2:23 ,θα σε δω αυτη τη κυριακη που θα τρεξουμε τελικα
- - - Updated - - -
Παιδια πηρα ps3 οποτε θα τρεξω κανονικα στο υπολοιπο πρωταθλημα!
Να πω μερικα πραγματα για τον αγωνα χθες, παροτι ξεκινησα καλα και ειχα καλο ρυθμο καταφερα σταδιακα να ανεβω στην 7η θεση γυρνωντας κοντα στο 1.40 μεχρι να ερθει το pitstop. Ειναι περιττο να αναφερω οτι για μια ακομη φορα δεν μου επιτρεπει να διαλεξω λαστιχα, αυτο εχει μικρη σημασια γιατι απο εκει ξεκινα το μαρτυριο. Μπηκα στην πιστα και ηταν σαν να μην αλλαξα ελαστικα σπινιαριζε με 3η στην ευθεια μην αναφερω τι γινοταν σε καθε φρεναρισμα και σε καθε στροφη. Δεν γινοταν και αναγκαστικα μπηκα 2η φορα στα πιτ 6 γυρους μετα (παλι δεν με αφησε να διαλεξω λαστιχα) και βγηκα μαζι με τους πρωτους 1 γυρο πισω παλευοντας να μεινω στην πιστα και να μην ενοχλησω τα παιδια (sorry Στρατο). Δυστηχως δεν μπορουσα αλλο να το κρατησω στην πιστα παροτι με φρεσκα λαστιχα και αποχωρησα με πολλα νευρα.
Γνωριζω τα προβλήματα του online του τιτλου απο την αρχη, ξερω οτι υπαρχει προβλημα αλλα πλεον εχει γινει πολυ κουραστικο, βλεπω οτι αλλα παιδια δεν εχουν τα ιδια θεματα σε τετοιο βαθμο δεν με νοιαζει αν σε καθε αγωνα βγαινω τελευταιος απλα θελω να τον απολαμβανω και οχι να παλευω με το τιμονι σε καθε στροφη, ο αγωνας διαρκει 1 ωρα και ειναι μετα το πρωτο πιτστοπ βασανιστηριο.
Τοσο δυσκολο ειναι ρε καζουνορι να το διορθωσεις ???? ελεος !!!
δεν το ήξερα πως έχεις και εσύ το ίδιο θέμα με τον Ηλία ! αυτό εξηγή και την επαφή μας .....αλλά από την στιγμή που το κράτησα ...όλα καλά !....τη να πω ? χάλια κατάσταση ..αυτή με τα θέματα του παιχνιδιού ......εύχομαι (καθώς τη άλλο μπορούμε ?) να το διόρθωση στην συνέχεια !
να με συγχωρέσουν τα φιλαρακια που εχουν προβλήματα ! και να απευθυνθώ στα άλλα φιλαράκια ! ......(Askari) (1.50.523) σε μια πρώτη ανίχνευση
Συγχαρητήρια στους νικητές και ειδικότερα στον Στράτο για ακόμη μία, άξια νίκη.
Το μπράβο μου όμως θα το δώσω στον team mate για την άριστη επίδοση του
άσχετα από την ατυχία του λίγα μέτρα πριν το τέλος του αγώνα...
Μπράβο Μανώλη είσαι πολύ κοντά στο στόχο σου και θα τα πας ακόμη καλύτερα.
Θα ήθελα να σταθώ λιγάκι και στην επαναλαμβανόμενη ατυχία η οποία πλέον δεν μπορεί
να λογίζεται ως τέτοια αλλά ως πρόβλημα της γραμμής του Παναγιώτη.
Παρότι δεν μου πέφτει λόγος καθότι ο κανονισμός είναι σαφής ίσως θα έπρεπε να επανεξετάσουμε
την δυνατότητα να κάνουμε μια άμεση επανεκκίνηση της διαδικασίας στην περίπτωση που πετάξει
κάποιον έξω στο πρώτο πεντάλεπτο των προκριματικών, από εκεί και πέρα ω γέγονε γέγονε!
Παναγιώτη, θα ήταν καλό πάντως, να μιλήσεις με τον πάροχο σου για εύρεση λύσης η καλύτερης ρύθμισης.
Για μένα τι να πω...;
Άστα καλύτερα, πάμε στον επόμενο αγώνα ο οποίος αποτελεί για τους περισσότερους άγνωστη ποσότητα.
Ηλία καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, και δε διαφωνώ μ' αυτό.
Όμως το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές, και εντός παιχνιδιού με μικρόφωνα που είναι και πιο εύκολο από το γραπτό λόγο..
Δυστυχώς δε γίνεται να αλλάξει αυτό. Οι λόγοι είναι απλοί, και όπως είπα έχουν ήδη αναλυθεί πολλάκις...
Συμφωνώ ότι το να χάνεις τον αγώνα που περιμένεις όλη τη βδομάδα, είναι συναίσθημα απερίγραπτα τραγικό!! Όμως αυτό το συναίσθημα το έχουμε όλοι σχεδόν κάποια στιγμή αντιμετωπίσει, κάποιοι λιγότερο, κάποιοι περισσότερο...
Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι κανενός μας να επιδιορθώνει συνδέσεις internet, να αποκλείει διακοπές και κολλήματα, και γενικώς να εξασφαλίζει ότι αυτή τη μία ώρα όλα θα πάνε ρολόι... Όλοι ελπίζουμε...
Καλησπερα μπραβο σε ολους για εναν πολυ ωραιο αγωνα με μαχες μεχρι το τελος.
Μπραβο Στρατο για την νικη.
Μπραβο Νικολα για το βαθρο,Μανωλη πολυ καλος αλλα τραγικο λαθος επρεπε να εβαζες 10-20 λιτρα παραπανω.
Καλησπέρα.
Αναννεώθηκαν στην πρώτη σελίδα:
Καλεντάρι - Αποτελέσματα - Βαθμολογίες - Στατιστικά - Στιγμιότυπα - Βίντεο Παρουσίαση Επόμενου Αγώνα - Best Lap Onboard Monza.
:pop2::pop2:
Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις συμπαιχτών που έχουν θέμα, και άλλοι που δεν έχουν απολύτως κανένα. Ηλία, σε περιπτώσεις που κάνεις μόνος σου προπόνηση online αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα;
Συμφωνώ πάντως με το θέμα της αναθεώρησης για τα 5', χωρίς να θέλω να επιφέρω όμως κάτι ρηξικέλευθο στους διοργανωτές.
Μου άρεσε ο χθεσινός αγώνας, γιατί είχα αρκετές μάχες τις οποίες και ευχαριστήθηκα. Καλή θέση στα προκριματικά (τηρουμένων των αναλογιών), δυστυχώς όμως έφαγα μια "καλή" στις Lesmo και πήγα να σπείρω ...Και αν βγεις στο χώμα στη Monza, shit in many years ...
Μετά την πρώτη αλλαγή ελαστικών είχα μια πολύ ωραία μάχη με τις Supra των Lepa και Alex, των οποίων τα νεύρα έσπασα γιατί οδηγούσα φουλ αμυντικά, όντας πιο γρήγορος στις ευθείες και προσπαθώντας να χαλάσω τις εισόδους τους. Ελπίζω να μην έκανα κάτι αθέμιτο παίδες. Δυστυχώς και αυτή η μάχη έληξε άδοξα.
Εν κατακλείδι, και σε πίστες που γνωρίζω, έχω παρατηρήσει κάποια πολύυυυυυυυυυυ μικρή βελτίωση από πλευράς μου, πράγμα όπως και να το κάνουμε, με κάνει και χαίρομαι.
Και με αυτήν την παρατήρηση θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την παρέα, παλιά και καινούργια μέλη, αργούς, γρήγορους και εξωγήινους.
χαχαχα ..ο καλλιτεχνης που επιμελειται τα βιντεάκια παρουσίασης και φροντιζει για την μουσική επένδυση τους , όπως βέβαια και για τα πανέμορφα στιγμιότυπα (φωτογραφίες) περνάει φοβερή περίοδο :bravo-009:!.....δείτε τον οριακό τερματισμό του Νίκου (Ομαδάρα) με τον Κώστα.Β ..
bravo se olous apolaustikos agonas!! signomi manoli kai kosta pou ston teleuteo giro pou emina apo kausima paraligo na tous xalaso kai autos ton agona.. molis katalava oti emina apo kausima trelathika.. den epikinonousa.. pragmatika me akouse oloi i gitonia na brizo ton eauto mou. den tha peso omos!! tha prospatho na mpeno gia proponisi.. tha matho apo to lathos mou kai tha gino pio dinatos!!
PAME OMADAAAAAA an kai sta misa prepei na exoume ipsilo ithiko!
mipos ta paidia pou exoune provlima na kanoune delete ta update's kai na ta ksana egkatastisoune??
ela na anevenoume ligoooo!! pou einai ta post?? pou einai o antagonismos?? tha sas patisoume olous re!! hahahahahahha
Μια πληροφορια για τον επομενο αγωνα:
Γνωριζατε οτι οι 26 στροφες που εχει ειναι 13 δεξιες και 13 αριστερες?Εντυπωσιακο.
Από τις 26 έχω μάθει τις 4, 2 αριστερές και 2 δεξιές... χα.. εντυπωσιακό... :rolleyes:
Μάλλον έχω βρει που οφείλετε το θέμα των πίτ στόπ.
Ελπίζω να είναι αυτό και να λυθεί άμεσα γιατί έχω σοβαρό θέμα στην Ascari
ακόμη και στις δοκιμές.
Αλεπόν, το θέμα παραμένει αλλά θα το παλέψω να το διορθώσω αλλιώς... 100 στο κεφάλι.
Όσο αφορά την πίστα, θυμάμαι σε παλαιότερες επαφές ότι ήταν ενδιαφέρον το άπλωμα της.
Μετά τις δοκιμές όμως, μπορώ να πω ότι την γουστάρω, ειδικά μερικές στροφές είναι προκλητικά ενδιαφέρουσες
για να τις περάσεις όσο το δυνατόν τέζα...
Για τον Μανώλη τι να πω;
Αν βρει χρόνο για να κάνει σοβαρή προπόνηση, γενικώς, θα εκπλήξει πολλούς με τις δυνατότητες του...
Καλημέρα.
Ενημερώθηκε το καλεντάρι. 32 οι γύροι αγώνα.
Καλημέρα σε όλη την παρέα.
http://youtu.be/344OpaQCAQI
kalo agona se olous gia aurio!! provlepete na tsimpisoume polous pisinous!! hahahhaahhahahahahahah
Εγώ είμαι εκτός για αύριο.