Στο προφίλ σου, στον φάκελο με τα captures.
Printable View
To σεναριο που περιγραφεις απλα δεν υπαρχει, μπορει εσυ να εχεις μαγαζι και να θελεις να βαλεις να δεις κατι για 10 λεπτα, αλλα οποιος νοικιαζει παιχνιδι το κραταει 1-2 μερες τουλαχιστον. Στο δευτερο ερωτημα σου η απαντηση ειναι , ακριβως οπως και στο ps4 απο αποψη μεγεθους, αλλα σαν χρονο εγκαταστασης απαιτει πολυ πολυ πολυ περισσοτερο.
iparxi. an ksenerosis telios me to game. iparxi an erthi enas filos su mia fora ke theli apla na su diksi ena game tu...
diladi sto xbox one to alaksan, giati sto 360 itan proeretiko
Στο Xbox το ξεραμε αυτο πολυ πριν γινει γνωστο για το ps4, Οτι δηλαδη θα κανει install ΟΛΟ το παιχνιδι στον δισκο, ηταν αλλωστε μερος της ολης διαδικασιας των DRM που πηγε να περασει η Ms.
Υποτίθεται οτι τα νέα παιχνίδια θα έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ταχύτητες που ουτε το 6πλης ταχύτητας οπτικό drive δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σωστα. Επίσης, γιατί λες ότι με μία εγκατάσταση ολίγων λεπτών θα ζοριστεί το μάτι κα ο σκληρός. Αν παίξεις τα δέκα λεπτά που λες δεν θα ζοριστεί το μάτι και ο σκληρός το ίδιο και χειρότερα; Έχεις ακούσει το Blu ray του PS3 ως κάνει σε μερικά παιχνίδια; Εγώ έπαιξα προχθές παιχνίδι από Blu Ray που δεν κάνει εγκατάσταση, μετά από καιρό που έπαιζα τα παιχνίδια από τον δίσκο και σε PS3 (τα παιχνίδια του Plus) και σε PS4 και το ζοριλίκι που έτρωγε το laser με τα σούρτα φέρτα κλπ ηταν σχεδόν τρομακτικό (από άποψη θορύβου και μετακίνησης του ματιού). Άσε που τώρα έχεις όλα τα data του παιχνιδιού στον δίσκο και δεν ένα ανάγκη να γράφει και να σβήνει συνέχεια προσωρινά δεδομένα από και προς μνήμη ή Blu ray. Δηλαδή τόσα χρόνια που τα PC κάνουν install στου δίσκους τα παιχνίδια τους, πόσοι δίσκοι και DVD/Blu Ray drives τα έχουν τινάζει από αυτόν το λόγο;
Το πρόβλημα σου Georgios είναι μη ζοριστεί ο σκληρός? Δεν νομίζω οτι αξίζει άγχος για τέτοιο θέμα..
Γιατί απο άποψη χρόνου όπως επιβεβαιώνουν τα παιδιά η εγκατάσταση απο το Blu Ray γίνεται σε 30 δευτερόλεπτα..
i kataponisi tu skliru ine fisika to teleuteo
otan pezis ke kani install paralila zorizete arketa to mati
akoma ke an afisume stin akri to mati, omos, epireazi to fragmentation tu disku
to oti konsoles ke pc exun gini to idio den ine aparetita kalo
Τα 30 Δευτέρα είναι πολύ λίγο για να μεταφέρει όλα τα δεδομένα. Τόσο χρειάζεται για να ξεκινήσεις να παίζεις, η μεταορά συνεχίζεται για αρκετά λεπτά ακόμη (10-15' ίσως). Ωστόσο, λόγω της εγκατάστασης, την πρόοδοτων σκληρών σε χωρητικότητα, επιδόσεις και τιμές μου φαίνεται πιο γρήγορα θα τους αλλάζουμε εμείς με μεγαλύτερους και γρηγορότερους παρά θα χαλάνε από την χρήση.
Γιωργο με αυτή την μέθοδο αποφεύγεις καλύτερα το fragmentation και καταπονείς τον δίσκο πολύ λιγότερο. Επίσης, στο λειτουργικό του PS4 δεν υπάρχει η έννοια του fragmented σκληρού όπως στα windows. Σίγουρα όπως και να εχει ειναι καλύτερα να γράφεις και να σβήνεις σαράντα γίγα μονοκόμματα παρά αυτό που γίνεται τώρα στο PS3.
H Guerilla ειχε πει οτι ο λογος δεν ειναι μονο αυτος, αλλα και το γεγονος οτι στην νεα γενια λογω μεγαλυτερων assets , δεν θα μπορουν να κανουν αυτο που εκαναν στην προηγουμενη δηλαδη να εχουν τα ιδια δεδομενα σε πολλα διαφορετικα σημεια του blu-ray ετσι ωστε να διαβαζει παντα γρηγορα.
Παιδια εχω μια απορία. Το PS4 το τοποθέτησα μπροστα απο την τηλεόραση. Παιζει να πάθει τιποτα η τηλεόραση ή τα ηχεία που ειναι απο πίσω απο εκει που βγαίνει ο αέρας απο την κονσόλα;
Αληθεια ξερουμε τι filesystem χρησιμοποιει? UFS? η κατι αλλο ? ξερω γω ext2, ext3 ,zfs? στο Ps3 τι ειχαμε θυμαται κανεις?
Στο PS3 εχει ενα καθαρο δικο του δικο του file system το οποιο ειναι Sony proprietary. Δεν μπαινει σε καμια κατηγορια των γνωστων αλλα χρησιμοποιει το λεγομενο AES-CBC/AES-XTS encryption format και δεν είναι συμβατό με κανένα από τα γνωστά FAT32 ή NTFS
Περισσοτερες πληροφοριες και για τις δυο κονσολες εδω
http://www.psdevwiki.com/
Για οποιον εχει ορεξη για διαβασμα :)
αρα λογικα καποια παραλαγη του UFS θα εχει και το ps4 λογικα, btw μολις ειδα το wiki, σοβαρα τωρα? 15!!!!! partitions?
Επισης γιατι sdc? το ενα ειναι το drive, το αλλο τι ειναι? 2 sata ports δεν εχει?
Κοιτάω τώρα στο wiki αυτό:
http://www.psdevwiki.com/ps4/Reballing
Reballing στο PS4 από τώρα?!
http://www.serwis.kielce.pl/galerie.php?d=14&url=test
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=TIPO4Q9k1Zo
Εδώ έχει τα specs του WiFi/BT chip:
http://www.marvell.com/wireless/asse...ar_88w8797.pdf
Λέει ότι υποστηρίζει BT 4.0 και FM radio (!!!)
Stand by οταν δεν χρησιμοποιηουμε την κονσολα ή turn off? Και γτ? Καπου διαβασα η σονυ προτινει να μπαινει σε stand by
Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Σε standby έστω και λίγο δεν παύει να καταναλώνει ρεύμα.
Εγώ το βάζω σε stand by γιατί μου αρέσει πάρα πολύ που κάθε φορά που ανοίγω την κονσόλα είναι έτοιμη για παιχνίδι από κάθε update ή της κονσόλας ή των παιχνιδιών όπως και το ότι όπου και να είμαι μπαίνω στο ps store από κινητό και κατεβάσω ότι θέλω και μόλις πάω σπίτι είναι έτοιμο για παιχνίδι.
Εξτραδακι είναι και ότι όποτε θέλω παίζω κατευθείαν ξάπλα μέσω vita remote play.
Με το turn off τα χάνεις αυτά αλλά επειδή σε stand by αχνοακουγεται ένας θόρυβος που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι είναι δεν ξέρουμε κατά πόσο και αν καταπονείται η κονσόλα.
Άρα συμβουλή μου είναι πως αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω καλύτερα άφηνε το σε turn off
Ρε παιδιά, που τα βρίσκετε αυτα τα ωραία avatars, μερικοί;;;