Στράτο κατάλαβες το πνεύμα αλλά ότι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε.
Το μόνο που δεν θέλω είναι έριδες και αντεγκλήσεις.
Ειρήνη υμήν.
Next race!:fans:
Printable View
Στράτο κατάλαβες το πνεύμα αλλά ότι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε.
Το μόνο που δεν θέλω είναι έριδες και αντεγκλήσεις.
Ειρήνη υμήν.
Next race!:fans:
προσπαθούμε με την κοινή λογική να δώσουμε λύση ....και αυτό για της ζάντες Νίκο δεν βοηθάει ούτε και τα πιο αργά παιδιά .......πρώτη φορά αναφέρομε και εγώ σε αυτό και δεν θα το ξανακάνω .το ότι έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις πάνω σε ένα θέμα και το σηζητάμε ............δεν σημαίνει πως μαλώνουμε και σε λίγο θα χωρίσουμε τα χωράφια μας
Η Monza θα έχει και βροχούλα, οέο;
Φίλε Στράτο πίστεψέ με ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου να σε συναγωνιστώ (ειδικά υπό τέτοιες συνθήκες - ο στόχος μου ήταν ο φίλος μου ο Γιώργος -> συγχώρα με Geo), αυτό που έκανα, μιας και είχα την ατυχία (γιατί έτσι όπως το παρουσιάζετε έτσι ακούγεται) να βρεθώ μπροστά σου ήταν να προσπαθήσω να έχω τις λιγότερες δυνατό απώλειες ψάχνοντας παράλληλα να διευκολύνω και την προσπέρασή σου. Γι' αυτό και κόντεψα να βγω στα χορτάρια.
Ότι είχα να πω, τα είπα στο προηγούμενο post μου, αν κάποιος θεωρεί ότι τον αδίκησα να κάνει επίσημη καταγγελία και θα σεβαστώ τους κανόνες του παιχνιδιού (χωρίς παρεξηγήσεις - μεγάλα παιδιά είμαστε - έχω μάθει να χάνω). Μην μου αρχίζετε όμως τις φιλικές συμβουλές γιατί δεν βγάζει πουθενά αυτό παρά στο να αμφισβητήτε την καλή μου πρόθεση, γενικά, προς το πρωτάθλημα αυτό και την ομολογουμένως πολύ καλή παρέα που έχει μαζευτεί εδώ.
Ηλία ξέρω ότι είχες καλή πρόθεση σ' αυτά που είπες, "Ειρήνη σε όλους μας" εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου!
Καταρχήν, εννοείται πως δεν τσακωνόμαστε κι απλά συζητάμε... Αν συνεχίσουμε να συζητάμε, δεν θα τσακωθούμε ποτε... ;)
Νομίζω πως όλοι πιάσαμε το νόημα του Ηλία, αλλά επίσης νομίζω πως δεν είναι εκεί το θέμα... Και εξηγούμαι γιατί: Πώς μπορώ να ξέρω εγώ (ο κάθε εγώ, έτσι..; ) ο πίσω μου ή ο μπροστά μου τι λάστιχα έχει..;; ή τι βενζίνη;; ή ποια στρατηγική έχει και τι γυρολόγιο...; Με πιάνεις..;; γιατί εγώ ας πούμε, κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν έχω ιδέα του τι κάνει ο άλλος, εκτός από τα προφανή... κοινώς, χθες για παράδειγμα, αν εγώ με τον Στέλιο δεν συναντιόμασταν ακριβώς τη στιγμή που έβγαινα από τα pits, αλλά μισό φύρο πριν ή μετά, πώς θα γνώριζε ο Στέλιος αν είχα φρέσκα λάστιχα ή ήμουνα με τις ζάντες...;;;
Για αυτό είπα καθαρά για το "ένα γύρο πίσω", είναι κάτι που γίνεται θες δε θες αντιληπτό... τα υπόλοιπα όμως...;;
Σαν διοργανωτης θελω το θεμα να ληξει εδω.Ειπαμε οτι ειπαμε.Ο καθενας εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστη.4 αγωνες εμειναν μην χαλαμε την διαθεση μας.Παμε γερα για τους επομενους.Και ναι Ηλια θα εχει βροχουλα.Μαλλον οχι βροχουλα αλλα καταιγιδα......:a068:
vasika einai kai stin antilipsi tou kathenos.. fisika kai an eiste sto idio giro mporei o proporevomenos na dosi tin maxi tou, egw otan briskome kai briskomoun se tetia thesi kai
ksero oti o piso exei freska lastixa.. den mporo na ton sinagonisto kai me tin piesi pou mou prokali sigoura kapia stigmi tha bgw ekto kai etsi den tha kerdisi kaneis.. opote egw auto pou kanw einai otan o piso mou me freska lastixa kai me paei profilaktira se kapia euthia ton afino na perasi kai ameso kitao na ekmetaleuto to slipstrim kai etsi me bohthouse na apomakrintho apo ton odigo pou me kinigah piso mou kai exoume ta idia lastixa, se auto exw kataliksi apo tin empiria pou apoktisa edw.
nikola den pareksigiete kaneis pisteuo pos oloi pou simetexoume edw den eimaste paidakia.. :yes:
gia ton apomeno stiximatizo FOUL TOU ALEX!!
Νικολιό μη ξενερώνεις...
Στο κάτω κάτω, σαν διοργανωτής, μίλησες.. και τα σκυλιά δεμένα που λένε...
Απλά γίνεται μια κουβέντα... δεν νομίζω να είναι κακό..
Γνώμη μου..;; Ναι Στράτο, δίνεις μάχη... και σχεδόν σίγουρα, σύντομη μάχη... θα σε περάσει και θα εξαφανιστεί...
Λοιπόν, εγώ λέω να σταματήσετε να ασχολήστε με τέτοια, και να ασχοληθήτε με αυτά που πραγματικά αξίζουν...
Spoiler!
:makefun:
ta espases extes agapoula ;)
Συγχαρητηρια σε Στρατο και Αγαπουλα και μπραβο σε ολους για τον δυσκολο αυτο αγωνα!
Σας ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια σχετικα με τη στρατηγικη μου.
Για το θεμα που εχει προκυψει, να πω πως βρεθηκα κι εγω σε δυσκολη θεση χτες και ενιωσα αβολα οταν με κυνηγουσαν οι Αγαπουλας και Μανωλης με καλυτερο ρυθμο. Ενιωσα ασχημα γιατι τους καθυστερουσα, ειδικα τον Μανωλη, σε περιπτωση ομως που περνουσαν το αμαξι τους διπλα στο δικο μου δε θα αξιωνα κατι περισσοτερο. Ουτε αλλαγη γραμμης θα εκανα πιο πριν(δικη μου κριση αυτο, δεν ειναι απαραιτητο να το κανουν οι αλλοι) γιατι θα ηταν τραβηγμενο. Με τον Αγαπουλα βρεθηκαμε διπλα διπλα στο οβαλ, αλλα εκει αν εκανα πιο δεξια θα επεφτα στις μπαριερες στο τελος. Απλα ειναι τετοιος ο αγωνας, που δεν σου παει ευκολα και δεν μπορεις να αφησεις τοσο πολυ το γκαζι για να περασει ο αλλος γιατι χανεις χρονο και σε πιανει και ο πισω. Ασε που αμα δεν χωθει εγκαιρως, υπαρχει και πιο μεγαλο θεμα. Το σημαντικο ειναι πιστευω, να κρατιεσαι μεν μπροστα απο τον αλλον αλλα με μια αξιοπρεπεια και χωρις αλλαζοντας γραμμες και κλεινοντας τον. Και πιστευω ακραδαντα πως αυτο το τηρουμε ολοι. Προσωπικα, δεν το χαρηκα τοσο πολυ το αποτελεσμα και ημουν απολογητικος μετα το τελος του αγωνα σε Αγαπουλα και Μανωλη. Το ξερω οτι με πειραζες Νικο, ησουν τρομερος χτες ;)
Ομαδα, μπαινεις μεσα και χτυπας pole position και σου την παιρνει ο Στρατος στο τσακ ενω δεν εχεις κανει προπονησεις. Αμα κανεις και προπονησεις φαντασου τι εχει να γινει..
Καλησπέρα παιδια! Απο τα λιγα που διαβασα καταρχήν μπραβο σε ολους για τον αγωνα και πολλα μπραβο στον Νίκο για το βάθρο! Δεύτερον με το θεμα των προσπεράσεων... Τα πραγματα ειναι απλα νομιζω. Δινουμε ολοι τη μαχη μας μεσα στα πλαίσια των κανονισμών. Μονο στις περιπτωσεις που ειμαστε ενα γυρο πισω οφειλουμε ΜΟΛΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (σε μια ευθεία π.χ) με ασφαλεια, να αφησουμε λιγο το γκάζι. Αυτο μονο. Ουτε πρεπει να μας πιανει αμοκ μολις εμφανίζεται ο πρωτος πισω μας, ουτε να παταμε φρένα, ουτε να αγοραζουμε οικόπεδα ουτε τιποτα αλλο. Αμοκ πρεπει να πιάνει αυτον που παει να δωσει τον γυρο. Αν ο γρήγορος οδηγός που ερχεται δεν μπορει να περιμένει να βρει το κατάλληλο σημειο που πιθανότατα θα συναινέσει και ο αλλος οδηγός ωστε να γινει το προσπέρασμα με ασφάλεια και χωρίς να χαλάσει κανενός ο αγώνας τοτε ζητώ που καήκαμε!
Ανανεωθηκαν:Βαθμολογιες-Αποτελεσματα-Στατιστικα-Ειδησεις.
Σε λιγη ωρα θα μπουν και οι στιγμες του αγωνα.Για την Monza μαλλον θα ειναι φουλ βροχη ολος ο αγωνας οπως ηταν στο προηγουμενο πρωταθλημα(για οσους ηταν).Θα σας πω σιγουρα πιο αργα.
Κατι ασχετο.Στο καλλενταρι στα νεα αποτελεσματα που εβαλα προσπαθω να σβησω ενα spoiler και δεν λεει να φυγει.Το βγαζω κανω save και αυτο εκει...με τιποτα.Ξερει κανεις τι να συμβαινει?οεο?
Ευχαριστω.
Καλημερα.Ο επομενος αγωνας θα ειναι φουλ βροχη και με 100% υγρασια στο οδοστρωμα.Οπως στο προηγουμενο πρωταθλημα.Να μου λετε χρονους για να βγαλω τους γυρους.
1.58.583 kai kateveni!!
Μπηκαν και οι στιγμες αγωνα του 8ου αγωνα.Ο επομενος θα ειναι 29 γυροι.
Φοβερα στιγμιοτυπα παιδια, μπραβο! Νομιζω πως στο στιγμιοτυπο Στελιος - Αρης - Μανωλης, στη θεση τη δικια μου ειναι ο στρουμφο-Μανωλης. Επισης πολυ καλη σκεψη οι 29 γυροι, με πανω απο 30 θα τρεχαμε πανω απο ωρα σιγουρα και ειναι και κουραστικος ο αγωνας.