Το λες αυτο, λες και θα τον καθυστερησει πολυ τον Νασο να κανει αλλα 3 prestige που του μενουν. Αυτος ο ανθρωπος μεχρι να χουν τελειωσει οι διακοπες θα τα χει κανει:p
Printable View
μεχρι και 10 φορες γινεται το ιδιο πραγμα? ποιο το νοημα? εχουν ανακοινωσει καποια perks που να ξεκλειδωνουν μονο μετα απο καποια reset(με το prestise mode)? βασικα θα αποκτουσε ετσι καποιο ενδιαφερον. π.χ. οταν κανεις 10+ kill streak θα πρεπε να σου δινει perk που να ενεργοποιει ξανα ρανταρ, airstrike και ελικοπτερο. οπως επισης θα ηταν πολυ ενδιαφερον να ξεκλειδωνει perk με το οποιο να βγαζεις σκυλια στη πιστα μετα απο καποιο streak.
ελιωσα λεμε.........................
και μελισσες στον αερα μετα απο 20 kill strike, ''γεια σου'' ρε βαγγελη.:rofl::rofl::rofl::rofl:
εμενα θα μου αρεσε να εχει και μια πιστα νυχτα. Χωρις ομως τα γυαλια νυχτερινης ορασης. Οτι βλεπεις απο το φως του φεγγαριου. Ωραιο θα ηταν. Ασχετο.
Ο νασος περασε σε αλλο prestige απο οτι ειδα. Μαλλον θα ειναι ο πρωτος που θα πιασει τα 10.
Υ.Γ. νασο εβλεπα τα invites αλλα δεν εμπαινα με τιποτα. :confused:
εγώ ένα έχω να πώ
"κάποιος εδώ μέσα τρώει πολύ σπανάκι" :P
το σημερινό COD4 Night ήταν απίστευτο ειδικά εκεί που παίζαμε με 30 εχθρους με τα σπαθιά και τούς καπνούς :p
katalava...to poly perimene sas ekane kai ta xasate.....:frog::frog:ti skylia kai gatia kai melises kai spa8ia....edo ta palikaria opos einai kai ta exoun kanei sk..ta!!!
oraia 8a htan ola ayta alla....pali x8es to vrady..perimename...:badpc:.....kai perimename....:badpc::badpc::badpc:!!!!!
oso gia to prestige ego skopeyo na meino 55 level kai mexri ekei!!opos paei me tis dyskolies gia na vgalo prestige 8a perimeno 28 xronia!!!:rant:
Πλάκα πλάκα αυτό με το φως του φεγγαριού που είπε ο Σταύρος είναι πολύ καλό! Τι σκατά έλεγαν οι προγραμματιστές ότι έχουν κάνει ρυθμίσεις ωστέ να μεταβάλονται οι καιρικές συνθήκες και η ώρα σε κάθε παιχνίδι?
Επίσης το άλλο ωραίο θα ήταν όταν καλείς air support να έβλεπες την πίστα από το μαχητικό και τότε να επέλεγες που να πέσουν οι βόμβες... Τέσπα, μη ζητάμε και πολλά, ας καταφέρουμε να παίξουμε, να βγάλουν και το patchακι στους κακόμοιρους τους Ευρωπαίους και πάλι καλά θα λέμε.
Ναι γιατί τα ρούχα που φοράνε , αφήνουν περιθώριο σε μέλισσα να σε τσιμπήσει ?? Εδώ μιλάμε να αναπνεύσουν δεν μπορούν , λες και κάνουν backpacking στην αλάσκα , να κρυφτείς θες και προεξέχει το σακίδιο και ο μπερές , απαπαπα .
Ή θα μπορουσαν να βγαλουν μια περκα (perk) και να την λενε Fart distort.
Αφηνεις ενα πορδοκλανιδι, ο αντιπαλος αποπροσανατολιζεται και εσυ τον σκοτωνεις με την καμια.
Το αντιπαλο οπλο δε, θα μπορουσε να ειναι ενας αναπτηρας, να του βαζεις φωτια στον κωλο και να καιγεται ολοκληρος. Fart counterstrike
Eχω λαλλησει.............
Τι αλλο θα διαβασω σε αυτο το thread σημερα :rofl::rofl::rofl::rofl:
http://www.infinityward.com/communit...p?topic=7807.0
Δυστυχώς δεν κρατάει στατιστικά.
Τουλάχιστον δεν χάνουμε τα level.
Ετοιμαστειτε παλι για double XP weekend, χαχα.
ta statistika ta krataei to game, to leaderboard den ta krataei :badpc:
an patisete to koumpi barracks (apo to kentriko online menu)
tha diapistosete pos ola ta kill exoun katagrafei apo to prosfato game :bgrin2:
elpizw na min pezate poli xalara, gia osous ftiaxnoun to kill ration tous:witsend:
To k/d δεν λέει τίποτα , απλά καμπουρώνεσαι ή είσαι sniper .
Ρε παιδια... λεω να το τσιμπισω να σας κανω παρεα. Τοσο καιρο φυσικα παιζω στο xbox αλλα δεν εχω κανενα προβλημα στο online. Στο PS3 εχει προβλημα; Για πειτε μου πριν το παρω pleasssseee :p
εχει ψιλοπροβληματακια, αν και εγω δεν εχω αντιμετωπισει κατι μεχρι στιγμης, τις τελευταιες μερες.
παρτο να σε δουμε και σενα!
ego panta vlepo to kill/death ration, gia na krinw an kapios einai kalos paiktis ... ;)
ta prestige kai ta levelakia einai gia ta mpaza sto sigekrimeno game, mporis na ta paris
xalara pernontas vathmous apo spontes, 50ria me kathe kill sto serch and destroy, 300ria skotonontas ton bombisti ..... trixes, kai h gata mou ta kanei, ama paizei 2 writses tin mera tha to parei to kolai :giggle:
giafto kai xerome na paizw me tin omadara sto team death match ......
aaaeeeeerrraaaaaa....... giourgia sta agglourgia aderfia ..... pisw kai sas fagame :hungry:
ade kai kali xronia me kills pola :cheers: kai deaths elaxista :yes:
Ε ??
Τι χαρά παίρνεις όταν παίζεις deathmatch και ο καλύτερος εχθρός είναι level 12 και έχει κάνει 100 kills στην ζωή του και ακόμα δεν ξέρει πως να δουλεύει το sixaxis . Η πραγματική πρόκληση είναι το s&d όπου ο διαβασμένος δεν πιάνεται , και η στρατηγική κυριαρχεί .