Παιδια τωρα μπηκα να κανω update το lords tιποτα ουτε το φιφα δε συνδαιεται στους servers ειναι ακομα κατω η παιζει τιποτε αλλο?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Παιδια τωρα μπηκα να κανω update το lords tιποτα ουτε το φιφα δε συνδαιεται στους servers ειναι ακομα κατω η παιζει τιποτε αλλο?
Ουτε psn ελεος ρε sony
Ρε παιδιά εγώ μπαίνω κανονικά. Από το μεσημέρι έχω μπει και βγει 3 φορές σε 2 προφίλ που έχω (EU & US) χωρίς θέμα...
Πριν λιγο μπηκα κγω επιτελουσσσς
Κανενα νεο για τα "δωρακια" που λεγανε να δωσουν.... μπα ε;
Λοιπόν εγώ άλλαξα ρούτερ και συνδέεται κανονικά, κάποιο τρόποι για να δοκιμάσετε είναι
1) αποσυνδέστε το ρούτερ και PS4 από την πρίζα για 3 λεπτά
2) δοκιμάστε να κάνετε rebuild database στην κονσόλα(δεν χάνετε κάποιο αρχείο,ούτε θα σβηστεί κάτι)
3) κάντε reset στο ρούτερ
4) αλλάξτε το MTU από τις ρυθμίσεις του PS4 σε 1473, δείτε στο spoiler πως
Spoiler!
5) δοκιμάστε να αλλάξετε το ρούτερ αν έχετε κάποιο διαθέσιμο
6) δοκιμάστε να βάλετε, DNS της google , primary DNS 8.8.8.8 , secondary DNS 8.8.4.4
Έπεσε πάλι...έλεος...................
Ελεος παλι down το PSN και για μενα.
Ανικανοι.......
Εγω εχω να καταφερω να μπω απ την παραμονη των χριστουγεννων..
μου χαλασαν τις γιορτες.. Πηρα αδεια απ τη δουλεια κ δε μπορω να παιξω ενα παιχνιδι online
μολις μπηκα και ηταν ολα καλα!μετα απο μερες που δεν εμπαινε με τιποτα
Update for PS4 users: We've made recent updates to the network that should allow you to sign in without changing MTU settings.
Attachment 6374
lol
A Holiday Thank You
Eric Lempel's Avatar + Posted by Eric Lempel on Jan 01, 2015 // VP, Sony Network Entertainment
Hi Everyone,
Happy New Year! Since access to PlayStation Network was impacted during the holidays, we wanted to show our appreciation for your patience by offering all PlayStation Plus members that had an active membership or free trial on December 25th a membership extension of five days. The extension will be automatically applied, so no action is necessary to receive the extension. We will post additional information here on PlayStation.Blog when the extension becomes available. If your membership or trial ends before the extension is available, you will receive five days of Plus to enjoy once the extension becomes available (we will notify you when).
In addition, sometime this month we will announce that for a limited time, we will be offering a 10 percent discount code good for a one-time discount off a total cart purchase in the PlayStation Store as a thank you to all PSN members.
This discount can be used toward content available on PS Store including blockbuster new releases, award winning indie games, game add-ons and season passes, and an enormous selection of TV and Movies.
In case you missed it, click here to read about all the great games included in the January 2015 PlayStation Plus Instant Game Collection lineup.
Thanks again to all our loyal PlayStation fans and welcome to our newest console owners. Wishing you all a very happy holiday.
Αυτά είναι δώρα 5 μέρες επέκταση plus !!!!!
http://blog.us.playstation.com/2015/...you/#sf6690761
http://blog.eu.playstation.com/2015/...50101_38164967
edit: Παρασύρθηκα με τα δώρα και ξέχασα τα χρόνια πολλά
!!! Χρόνια πολλά Και Καλή Χρονιά !!!
Δεν ελεγα τπτ άλλο...!!!
Εκτος απο τις +5 μερες, λεει και για 10% εκπτωση σε ενα cart checkout. Οσο περισσοτερα βαλουμε στο καλαθι, τοσο μεγαλυτερο το κερδος. Δεν ειναι ασχημα.....
Πριν λίγο αγόρασα το walking dead ps vita season 1. Να πήρα την εκπτώσεις;
Θα πεσει κραξιμο και θα εχουμε και δικιο. 5 μερες ηταν down και 5 μερες δινουν επεκταση? Το οτι οι 5 μερες αυτες ηταν σε περιοδο γιορτων που τουλαχιστον οσοι δεν εχουν αλλες υποχρεωσεις θελουν να σκιστουν στο gaming δεν μετραει μαλλον. Και δεν εχουν και την στοιχειωδη νοημοσυνη να δωσουν πχ 1 μηνα σε ολους ετσι να χρυσωσουν το χαπι , να ακουστει και λιγο καλυτερα σε αυτους που πληρωνουν συνδρομη. Ποσο ζημια δηλαδη θα ειχε η sony αν εδινε απο 1 μηνα σε ολους?
Ακομη και το 10% ειναι αστειο , να μη πω προσβλητικο. Ενα μεγαλο μερος των plus members ειναι παλιοι συνδρομητες απο εποχη ps3. Τουλαχιστον στον κυκλο μου που δεν ειμαστε τιποτα παμπλουτοι εχουμε δωσει αρκετο χρημα στο store κατα καιρους. Και τωρα μας δινει 10% για ενα cart checkout..Μαλιστα.Δηλαδη και υποχρεωνεις καποιον να ξοδεψει χρηματα και η εκπτωση ειναι μικρη. Αν παει καποιος να παρει ας πουμε ενα παιχνιδι των 60€ θα γλυτωσει 6€. Ευκαιρια λεμε.#ΝΟΤ
Δεν εχω μπει σε ξενα φορουμ αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα πεσει πολυ μπινελικι. Η σονυ βαζει τα χερακια της και βγαζει τα ματακια της.
Η συντριπτικη πλειοψηφια το βρισκει δικαιο.
http://www.neogaf.com/forum/showthre...highlight=sony