^^ Προβλεπω η εν λογω ταινια να ειναι η μαλακια του αιωνα... χωρις πλακα ομως...
Θα μιλαμε για σεναριο της πλακας εντελως κατα πασα πιθανοτητα... κριμα δεν μου αρεσει να τα ξεφτυλισουν ολα.
^^ Προβλεπω η εν λογω ταινια να ειναι η μαλακια του αιωνα... χωρις πλακα ομως...
Θα μιλαμε για σεναριο της πλακας εντελως κατα πασα πιθανοτητα... κριμα δεν μου αρεσει να τα ξεφτυλισουν ολα.
^^ Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη. Μερικά πράγματα, ρε γμτ, δε πρέπει να τα πειραζουμε, πόσο μάλλον να τα μπλεκουμε κιόλας. Δύσκολα ΔΕ θα είναι μπούρδα αυτή η ταινία. Αλλα θα δείξει...
ελπιζω να μην εχει σχεση με την τριλογια Dark Knight ουτε να παιξει ο Κριστιαν Μπειλ
^^ Ελπιζω να μην εχει καν σχεση με τον Μπατμαν λολ
^^ Εχω μπερδευτει... βλεπω τους ηθοποιους απο τα παλια ΧΜΕΝ και βλεπω και αυτους απο το ΧΜΕΝ το προσφατο... (με την δημιουργια της ομαδας)
What is the point? Confused...
http://www.imdb.com/title/tt1877832/
"The X-Men send Wolverine to the past to change a major historical event that could globally impact man and mutant kind."
Αρα λογικά θα παίζουν και οι παλιοί ηθοποιοί και οι νέοι..!
Απίστευτα τα νέα για το επόμενο Superman, όλοι είναι μέσα, Snyder, Goyer, Nolan στην παραγωγή πάλι, ανυπομονώ να δω αν θα επιλέξουν κάποιο έτοιμο storyline ή θα πάνε σε κάτι εντελώς δικό τους.
Αν και δεν θα είναι ακριβής η μεταφορά λογικά, έχουν επιλέξει μία δημοφιλέστατη ιστορία για την επόμενη ταινία
http://en.wikipedia.org/wiki/Days_of_Future_Past
Φοβερή επιλογή από τον Singer, τον τελευταίο χρόνο προσπαθούσε να τους μαζέψει όλους και τα κατάφερε!
Λεωνιδα δεν υπηρχε καποιο λινκ στο ποστ σου... ή τουλαχιστον εμενα δεν μου εμφανιζει κατι περα απο 2 ποστερ (τα οποια και σχολιασα γιατι καταλαβα οτι προκειται για ΧΜΕΝ αλλα οχι γιατι εχει πλαιους και νεους ηθοποιους) και ενα gif-ακι με τον Chandler το οποιο εκδηλωνε anticipation.
Οποτε ναι μεν ειχα μια ιδεα του τι συζηταμε αλλα δεν ειχα καποιο λινκ για να λυσω την απορρια μου. (ή δεν μου το εμφανιζει εμενα ξαναλεω)
^^ Ε καλα τωρα κατι ειπες... με τον τροπο που ζω καθημερινα και ειδικα εν ωρα εργασιας, δεν θυμαμαι τι εφαγα εχθες! λολ
Είδα το: "La piel que habito", ή αλλιώς "ο Almodovar συναντά τον παλιό καλό Cronenberg".Μου άρεσε πολύ.Θα ήθελα το finale πιο kinky kitch του στυλ:αλλά δεν πειράζει.Spoiler!
ναιι....το εχω δει.... κ αυτο καλο
Ευτυχώς που υπάρχουν οι σειρές και τα videogames γιατί το hollywood πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο κάτι που φαίνεται και στα μειωμένα έσοδα. Δεν υπάρχει μόνο ανακύκλωση σεναρίων αλλά αυτοί έχουν ξεχάσει και να σκηνοθετούν. Η πρόσφατη πατάτα που είδα είναι το καινούριο star trek που περιέργως έχει ανεβασμένα ratings στο imdb. Δεν περίμενα ο J.J. να δώσει μια τόσο κακή αμερικανικά. Δεν με ενδιαφέρει το κατά πόσον έχει αλλοιώσει το story (δεν είμαι φανατικός του σύμπαντος) μιας και το πρώτο του 2009 μου άρεσε αλλά στο into the darkness πάλευα για 1 ώρα να μην φύγω από την αίθουσα. Για disney family movie/ πειρατές της καραϊβικής στο διάστημα καλό ήταν μη ξεράσω :a122: