Tι, δε το εχεις παιξει;;;;;;
Printable View
Tι, δε το εχεις παιξει;;;;;;
αχαχαχαχ θες να γελάσεις; Έχω παίξει το Infamous που έδωσαν στο Plus (το side story με την κοπελιά), για το PS4.
Περιττό να πω ότι σκυλοβαρέθηκα στο δεκάλεπτο. Με νύχια και με δόντια πρέπει να ασχολήθηκα 1-2 ώρες (ίσως να λέω και πολύ). Ειλικρινά εντελώς εκτός γούστου μου.
Ρε δεν έχει καμία σχέση, το άλλο είναι πολύ ωραίο το DLC ήταν όντως βαρετό κ εγώ δεν έκατσα να παίξω πολύ.
Edit
Φαντάσου ούτε είχα παίξει μέχρι τότε κανένα άλλο infamous κ αυτό μου άρεσε, τώρα βέβαια μπορεί να φταίει κ ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκείνο τον καιρό αλλά δωστου μια ευκαιρία.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ με τα infamous δεν τρελαίνομαι. Το πρώτο μόνο μου άρεσε κάπως αλλά μετά από ένα σημείο το βαρέθηκα.
Το dlc βέβαια το έχω παίξει αλλά και πάλι δεν με είχε τρελάνει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτό που λέει ο Μιχάλης πιο πάνω ακριβώς: Το dlc βέβαια το έχω παίξει αλλά και πάλι δεν με είχε τρελάνει.
Σαφώς και εκτίμησα τον τεχνικό τομέα με όλα τα παρακλάδια, τομείς και υπο-τομείς που εμπεριέχονται σε αυτά που έβλεπαν τα μάτια μου, εκτίμησα και τον εύκολο/άμεσο/fluid χειρισμό............αλλά μου πρόσφερε καθώς έπαιζα μια αίσθηση βαρεμάρας. Ένα μεγάλο "μιεχ" να το πω; Δεν ξέρω πως να διατυπώσω περιγράψω επαρκώς το πως ένιωθα, αλλά ήταν κάπως χλιαρή η κατάσταση. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Όσο όμως πέρναγε η ώρα που έπαιζα, όλο και περισσότερο αυξανόταν η βαρεμάρα.
Για μένα το 2 ήταν το καλύτερο της σειράς. Και του PS4 δεν ειν κακό για launch τίτλος ειδικά στον τεχνικό τομέα. Η πόλη λίγο άδεια με τις κλασικές generic αποστολές, ωραίο teen σενάριο και ενδιαφέρουσες power moves. Για παράδειγμα ένα πραγματικά tripleA παιχνίδι αυτού του στυλ και είναι κρίμα που το έχουν μόνο στο Xbox είναι το sunset overdrive. Αν και άλλο είδος από το άγιο δισκοπότηρο horizon που ξέρω ότι και εσένα δεν σου αρέσει πιο fun το βρήκα :p
Επειδή τα έχω παίξει, όλα τα infamous ήταν πολύ ωραία και το Second Son είναι ένα πολύ καλό AAA PS4 παιχνίδι για το plus. Ορίστε για όσους παραπονιόντουσαν, άρχισε επιτέλους η Sony να βάζει καλά παιχνίδια έστω και αν είναι λίγο παλιά και δεν αποκλείεται οι περισσότεροι να τα έχουν παίξει. Οπότε ευκαιρία να βάλετε/ανανεώσετε το plus γιατί νομίζω λήγει σήμερα η προσφορά των 15 μηνών με την παλιά μάλιστα τιμή, μετά 12μηνο με 60€ (αν δεν έχει λήξει δηλαδή ήδη). Ελπίζω λοιπόν κάποια στιγμή να προκόψουν να βάλουν και το The Order που βάλτωσε για μένα σαν αγορά και δεν αξιώθηκα να το πάρω ποτέ. Θεωρητικά πέραν αυτών των δύο τίτλων για PS4 αναμένουμε ακόμη ένα ή και δύο ποιος ξέρει από τυχόν cross buy μέσω του vita, αλλά με αυτό λογικά να είναι στην Indy κατηγορία. Αξιόλογος μήνας κι ας έχω ήδη στην συλλογή μου το Infamous Second Son.
Μια χαρα(exclusive)παιχνιδι ειναι το infamous SS.
Δεν θεωρειται το καλυτερο της σειρας ,ουτε απο τα καλυτερα του ps4.
Απλα ειχε την ατυχια να κυκλοφορησει στις αρχες αυτης της γενιας.
Ειδικα τωρα που ειναι και της μοδας ολες οι ταινιες και σειρες απο marvel και dc ειναι οτι πρεπει.
Για το δε child of light αν και σχετικα μικρο σε διαρκεια,ειναι μακραν απο τα καλυτερα turn based RPG αυτης της γενιας.Απο τα λιγα καλα παιχνιδια και νεα ip απο την ubisoft.
Μακαρι να ισχυουν και λογικα πιστευω προσεχως να δουμε και the order και killzone.
Your PlayStation Plus games in September include Infamous: Second Son, RIGS & Child of Light
· inFAMOUS: Second Son (PS4)
· Child of Light (PS4)
· RIGS: Mechanised Combat League (PS4 bonus title – PS VR required)
· That’s You (PS4 bonus title)
· Truck Racer (PS3)
· Handball 2016 (PS3)
· We Are Doomed (PS Vita & PS4)
· Hatoful Boyfriend (PS4 & PS Vita)
Και VR τιτλος... Μια χαρα μήνας..:)
Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο καιρό έχει πολύ καλό lineup το Ps Plus. Until Dawn, Life is Strange, Infamous SS. Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη γκρίνια γιατί σε σχέση με άλλους μήνες είναι μεγάλη βελτίωση. Λίγο καλύτερα παιχνίδια για το Ps3 να είχε θα ήταν σούπερ. Αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας.
Αυτά θα είναι διαθέσιμα για download από την Τρίτη έτσι δεν είναι?
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το RIGS ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω! Εμετός απλά! :hysterical:
Αυτό τώρα θα είναι κάθε μήνα; Η απλά όπως αναφέρει είναι "Bonus";
Πραγματικα το RIGS με ανακάτεψε αφάνταστα όταν το έπαιξα.
Δοκίμασα σε ένα Media Markt το VR με το DriveClub και πρέπει να πω ότι δεν μου άρεσε αυτό που είδα και ένιωσα. ΟΚ, προφανώς δεν ήταν ρυθμισμένο για μένα και δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ, αλλά από πλευράς γραφικών - αίσθησης δεν με ξετρέλανε, άσε που μετά από πολύ λίγο (ούτε 5λεπτο) ζαλίστηκα και με έπιασε πονοκέφαλος. Εικάζω ότι μπορεί να φταίνε οι ρυθμίσεις αλλά ΟΚ, ι will pass για αυτή την γενιά τουλάχιστον. Όχι ότι το είχα σκοπό, πιο πολύ με έβλεπα προς το pro παρά το VR αλλά τα παιχνίδια bonus τύπου VR που τυχόν βάλουν θα τα καβατζώσω και θα πω και ένα ευχαριστώ, ποτέ δεν ξέρει κανείς.
Στην Ασια αυτο το μηνα θα δώσουν το Bound, μεταξυ αλλων.
Ισως το δωσουν και στα υπολοιπα στους επομενους μήνες
https://youtu.be/vTeBDpHqWyM
Ανέβηκαν τα παιχνίδια, προς το παρόν μέσω web και search στο PS Store.
Τώρα που κοίταξα έχει ενημερωθεί και η αντίστοιχη σελίδα του plus οπότε μπορείτε να τα βρείτε μαζεμένα πια. https://store.playstation.com/#!/en-...LUSINSTANTGAME
Eπειδή το That's You δεν το έχει σε αυτή την λίστα, μπορείτε να το βρείτε στο link που έχει ανεβάσει ήδη παραπάνω ο φίλος BFmarvog ήτοι:
https://store.playstation.com/#!/en-...05101158TYM1E1
Για το second son ζηταει insert disc αντι να το κατεβασει...