Παλουκι ως προς το επιπεδο δυσκολιας η εχει γρυφους που πρεπει να εισαι επιστημονας για να τους βρεις;
Printable View
Ψήνομαι να το βαλω στο pc πιστεύω να μην κανω τσαμπα κοπο.
Με τι ρυθμίσεις το παίζεται εγω θελω 1080p πιστεύω να μην εχω σπασίματα στην εικόνα.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγω το θέλω αλλα εχω την 5850 νομιζω. Δεν ξερω αν θα το σηκώσει.
Βασικά εγω δεν νομίζω να εχω προβλημα i5 με 16gb ram και gtx 660.
Xbox One news here! Please!
Ξεκινησα κι εγω το Ori (σε pc).
Οπτικα ειναι πανεμορφο,πολυ ωραια επισης η μουσικη του και η ιστορια σχετικα ωραια μεχρι εδω.Επαιξα περιπου στις 2 ωρες αλλα δυστυχως η υπερβολικη δυσκολια στο platforming οπως αναφερει ο slay για μενα ειναι απαγορευτικη.Το να ναι δυσκολο σε στυλ παλιων platform το καταλαβαινω,δηλαδη σωστο timing στα αλματα κτλ.Αλλα εδω το παρακουραζει σε βαθμο απιστευτο.
Κριμα και το περιμενα καιρο το παιχνιδι,αλλα οι αντοχες μου λιγοστεψαν μαλλον. Αφου η τηλεοραση γλιτωσε το χειριστηριο παλι καλα.Στο τσακ ημουνΕιναι και καινουρια και δεν το ρισκαρω να παιξω αλλο :p .
Ισως για καποιον πιο πιτσιρικα να ειναι ωραιο,με προκληση οπως καποτε και μεις λιωναμε σε wonder boy κτλ.Απλα εκεινα τα platform ειχαν ροη γρηγορη και οσες φορες και να επαναλαμβανες ενα σημειο,δεν σε κουραζε τοσο.Εδω ειναι κουραστικο να ανεβεις σε εναν τοιχο.Δεν εχει δηλαδη την γρηγοραδα του rayman πχ.Ειναι πολυ βαρυς ο χειρισμος του.
Αυτα!
Παίζει με χειριστήριο απο ps3 στο pc.
Το εκανα εγκατάσταση αλλα τωρα περιμένω να φύγει η γυναίκα που τον πήρε αγκαλιά αυτές της μέρες να φτιάξει φωτογραφίες (την τυχη μου) [emoji14]
Οσον αφορα την εμπειρια μου με τα frame-drops που εγραψα πιο πισω, το παιχνιδι το επαιξα στο Χbox-One και σχεδον καθε φορα που προχωρουσε η καμερα προς τα εμπρος το παιχνιδι κολλαγε(stutter). Τωρα μετα το update δεν ασχοληθηκα λογω φορτου εργασιας, θα το ξανατσεκαρω ομως.
Ισως κατι παρομοιο να ειχα και εγω στα windows, αλλα το απεδωσα στο οτι κατι δουλευε στο background, Καθως αλλες φορες στο ιδιοο ακριβως σημειο δεν κολαγε καθολου.
Εμενα μου το εκανε συνεχως στην κονσολα, οποτε ηταν θεμα παιχνιδιου σιγουρα, εκει κατεληξα
Σήμερα έπαιξα και εγώ το ori σε pc και όντως είναι ένα πάρα μα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι άλλα και αρκετά εκνευριστικό σε μερικά σημεία παιχνίδι . Ευτυχώς που μπορείς να κάνεις save σε αρκετά σημεία . Αν και με σχετικά παλιό υπολογιστη δεν ειδα καθόλου κολλήματα η frame drops ( 6core - 8gb -5850 )
Αν και πρώην pcακιας δεν μπορώ πλέον να παίξω χωρίς το controller οπότε χρησιμοποιώ το DS4 του PS4 μαζί με τα Sony Gold για ήχο στο PC :) .
Παιζει δυνατα η ms τον Απριλιο για το Games with Gold.
Pool Nation FX: Available all month on Xbox One
Child of Light: Available all month on Xbox One
Gears of War: Judgment: Available from April 1-15 on Xbox 360
Terraria: Available from April 1-15 on Xbox 360
Assassin’s Creed 4 Black Flag: Available from April 16-31 on Xbox 360
Army of Two: The Devil’s Cartel: Available from April 16-31 on Xbox 360
Από σήμερα και για διάστημα 2 εβδομάδων είναι διαθέσιμο για κατέβασμα δωρεάν το Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious Digital Edition, είναι stand alone expansion του FH2 για One και 360, μπορείτε δηλαδή να το κατεβάσετε ακόμα και αν δεν έχετε το πλήρες game.
https://store.xbox.com/el-GR/Xbox-On...7-6dee21569598
Μετά το πέρας της προωθητικής περιόδου το expansion θα επανέλθει στην κανονική τιμή των €9,99.
Παιδιά, πρεπει να ασχοληθείτε -όσοι μπορείτε- με το Ori!!!! Το παιχνίδι απλα τα σπάει!!! Σμπαράλια τα κανει!!!! Ναι, εχει κάποια δυσκολία σε σημεια, αλλα με λίγη υπομονή προχωράς. Προσωπικά δε το βρισκω και τόσο δύσκολο όσο είχε, αρχικά, ειπωθεί.
Λοιπον... Ειμαι στις 10 ωρες και συνεχίζω. Παίζω πολυ προσεχτικά και ψηλαφίζω όλον τον χάρτη. Υπαρχουν, τελικα, και γρίφοι, αλλα οχι κατι πολυ δύσκολο.
Ειναι φανταστικο οντως. Εχω παιξει μεχρι τη μεση , το αφησα λιγο να τελειωσω Valiant Hearts και Never Alone και θα το ξαναπιασω. Εισαι τυχερος αν δεν εχεις παιξει κ το child of light τον αλλο μηνα το δινει δωρεαν
Δε το εχω παιξει!!! Αλλα για να το παίξω, πρεπει να κάνω συνδρομή... Οκ, αφού δίνει καλα παιχνιδάκια, ίσως το κάνω.