Περιεχόμενο Αυγούστου 2017
http://community.eu.playstation.com/...7/m-p/25233856
Printable View
Περιεχόμενο Αυγούστου 2017
http://community.eu.playstation.com/...7/m-p/25233856
Πολύ καλός μήνας!
Sent from my iPhone using Tapatalk
το assasin αυτο δεν ηταν στο ps3?
το just cause 3 εχει τεραστια προβληματα με το framerate, ακομα και οταν δεν εχει πολλα εφε στην οθονη.
Εντάξει κάνει κάτι λοξυγγες αλλά το συνηθίζεις, εγώ το έπαιξα 30 ώρες περίπου, απλά σαν παιχνίδι είναι κατώτερο των προηγούμενων
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλός μήνας. Το AC θα το τιμήσω όσο δεν πάει, όλο λέω να το πάρω αλλά πάντα μου φαίνεται μεγάλο το αντίτιμο συγκριτικά με το πόσο έχω πληρώσει για τα mainline παιχνίδια.
Το JC3 παίζεται σε Pro τουλάχιστον αλλά ντάξει... επανάληψη της επανάληψης. Το είχαν δώσει και στο Ασιατικό πριν λίγο καιρό.
To freedom cry, δεν ειναι dlc? Παιζει και standalone?
Ασιατικό Plus
https://youtu.be/XzzSBEagYlQ
Ηρθε με e-mail
Quote:
Οι τιμές PlayStation®Plus αλλάζουν
Από τις 00:01 BST στις 31 Αυγούστου 2017, αλλάζουμε τις τιμές στο PlayStation®Plus.
- τον χρόνο, η τιμή θα αλλάξει από τα €49,99 στα €59,99 ανά έτος
- το τρίμηνο, η τιμή θα αλλάξει από τα €19,99 στα €24,99 ανά τρίμηνο.
- τον μήνα, η τιμή θα αλλάξει από τα €6,99 στα €7,99 τον μήνα.
Τι σημαίνει αυτό για εσένα
Θα αλλάξουμε την τιμή της συνδρομής PlayStation®Plus στις 00:01 BST στις 31 Αυγούστου 2017. Εφόσον είσαι υφιστάμενο μέλος, αυτό σημαίνει ότι όλες οι επαναλαμβανόμενες χρεώσεις συνδρομής που θα καταβάλλονται από εσένα στις ή μετά τις 31 Αυγούστου 2017, θα χρεώνονται στη νέα τιμή. Έως τις 31 Αυγούστου 2017, μπορείς να αγοράσεις μια συνδρομή PlayStation®Plus στην τρέχουσα τιμή, η οποία στη συνέχεια θα προστεθεί (ή ""θα αθροιστεί"") στην τρέχουσα περίοδο συνδρομής σου.
Αν δεν θέλεις να συνεχίσεις στο PlayStation®Plus
Αν δεν θέλεις να συνεχιστεί η PlayStation®Plus συνδρομή σου στη νέα τιμή, θα πρέπει να την ακυρώσεις. Απενεργοποίησε την "αυτόματη ανανέωση" στις ρυθμίσεις λογαριασμού τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την επόμενη πληρωμή σου που θα καταβληθεί στις ή μετά τις 31 Αυγούστου 2017. Για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης της συνδρομής σου, επισκέψου το PlayStation.com.
Ετσι εξηγείται και το οτι βαζουν καλα παιχνιδια στο plus τωρα. Σου λεει βαζουμε κατι καλο να χαρουν και ανεβαζουμε μετα τις τιμες ωστε να πουν ελα μωρέ εντάξει τωρα δινει καλα παιχνδια, ας ανεβει και λιγο δεν πειράζει
Τουλάχιστον να κρατάς τα παιχνίδια και μετά το τέλος της συνδρομής. Αλλιώς 6 μηνιαία humble bundle και όλα καλά.
Έχουν χαζέψει εκεί στη Sony μου φαίνεται.
Άπειρα γέλια οι νέες τιμές του Plus. Αλλά έτσι είναι.. Όταν έχεις το μονοπώλιο και οι "απέναντι" πετάνε χαρταετό..
Αποτέλεσμα μονοπώλιου, έτσι είναι όταν έχεις σχεδόν όλο το μερίδιο της πίτας απο τη τρέχουσα γενιά. Πολλά θα πούμε και θα γράψουμε αλλα θα συμμορφωθούμε και θα αγορασουμε ολοι κανονικά. Γιατι Θελουμε να παίζουμε και Ειναι πολυ καλα στημένο το κολπο δεν γινεται τπτ τυχαία.
Υπάρχουν κάτι φήμες για 2 παιχνίδια ps4 2 ps now και 2 ταινίες.Το Psnow πάει για worldwide με το Fw 5.0
Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παλι καλα δλδ που δωσαμε 70 για δυο Χρονια ακομα γιατι πραγματικα ξεφευγουν η τιμες.