To ΣΚ που περασε ειδα δυο ταινιες: Iron Man III, The place Beyond the Pines.
Θα ξεκινησω με το Ιρον Μαν το οποιο για μενα για δευτερη φορα στην τριλογια ειδα μια χρυση μετριοτητα. Σιγουρα δεν ηταν τοσο κακο οσο το δευτερο (ηταν δυο κλικ καλυτερο), αλλα σιγουρα αδυνατει να φτασει την ποιοτητα του πρωτου. Παντως τετοιο καλο ξεκινημα σε τριλογια και μετα ξεφουσκωμα εχω να δω απο τα Jurassic Park/ Highlander. Ειναι πραγματικα κριμα...
Εκτος απο 1-2 εντυπωσιακες σκηνες, τα εκπληκτικα εφε και τον Ρομπερτ που πραγματικα τα σπαει σαν Τονι Σταρ η υπολοιπη ταινια ειναι για τα μπαζα... Τραγικο σεναριο, τσιζι γουανλαινερς του κερατα, οι κακοι ειναι καρικατουρεςκαι υπερβολικα αρκετο χιουμορ για 10 χρονα. Η πιπερ ξανα ξενερωτη (Spoiler!) καιSpoiler!. Το μονο θαυμα που θα μπορουσε να ειχε γινει ειναιSpoiler!Spoiler!
Μετα παμε στην παρα πολυ καλη ταινια The place Beyond the Pines
Βασικα μπορω να πω πως γενικοτερα η ταινια φερνει παρα πολυ στο γνωστο βιβλιο του Στεινμπεκ Ανατολικα της Εδεμ και διακατεχεται με το κυριως θεμα τουΤο ωραιο ειναι πως ουσιαστικα η ταινια αποτελειται απο 3 μερη και μπορει να σου δειξει πολυ ομορφα το character development μεσω των καταστασεων που βιωνουν. Το καστ ηταν παρα πολυ καλο, με τον Κουπερ για εμενα να κλεβει τις εντυπωσεις (μαζι με τα δυο γιους, ειδικα του Κουπερ) και ως εκπληξη θεωρω τον Ρει Λιοτα που ηταν παραSpoiler!, αν και επαιξε ελαχιστα. Ο Γκοσλινγκ, οκ μου φανηκε μια απο τα ιδια. Η σκηνοθεσια πιστευω ηταν παρα πολυ καλη και οι σκηνες καταδιωξης αρκετα καλοτστημενες, οπως και η τελεταια σεκανς. To OST ειναι και αυτο μια εκπληξη για μενα, πολλα 80s κομματια, dancing the Dark (χαχα καλα φοβερη σκηνη εκει που χορευουν). Την προτεινω ανεπιφυλακτα σε παντως ειδους σινεφιλ.Spoiler!
Υγ1: Επισης μου θυμισε περιεργως ενα κραμα μεταξυ του Drive (τα πρωτα 30 λεπτα) και του Wrestler (γενικοτερα).
Υγ2: Παντως δεν ξερω αν ειμαι ο μοναδικος αλλα πιστευω πως η φωτη του Γκοσλινγκ δεν ταιριαζει καθολου στους χαρακτηρες που παιζει!To ΣΚ που περασε ειδα δυο ταινιες: Iron Man III, The place Beyond the Pines.