κάτι προς χαμηλά ίσως; :D
ά, ρε.......αχαλίνωτε.......(αν έπεσα μέσα!)
Καλή φάση, been there, πριν κάτι χρόνια (στα 25-26 μου)....τρελλή εμπειρία......όπως και το χαμομηλάκι μετά.
Printable View
κάτι προς χαμηλά ίσως; :D
ά, ρε.......αχαλίνωτε.......(αν έπεσα μέσα!)
Καλή φάση, been there, πριν κάτι χρόνια (στα 25-26 μου)....τρελλή εμπειρία......όπως και το χαμομηλάκι μετά.
^^ το κορυφαιο ηταν οτι ηταν κατι εντελως απροσμενο ;)
ενας μηνας ανεργιας και φως μηδεν.
αναμεικτα συναισθηματα. αν εχεις χρηματα η ζωη ειναι πολυ ωραια χωρις δουλεια. αλλα καποτε τελειωνουν. ωρες ωρες με πιανει το παραπονο για τους τοσους αχρηστους που δουλευουν και μενω ανεργος εγω. τελοσπαντων συνεχιζουμε και ελπιζουμε. υπαρχουν ακι χειροτερα παντα. αλλα και καλυτερα. υπομονη κ υγεια
όχι ρε φίλε, τώρα το διάβασα. Έχεις φάει τέτοιο "πακέτο"; Δεν το περίμενα. Ειλικρινά.
Κουράγιο και άνοιξε τους "ορίζοντες" σου στην επιλογή επαγγέλματος, αν τα δεις σκούρα. Δεν είναι εποχές για "επιλογές" και "ταρζανιές" (πχ. δεν πάω εκεί που δίνουν 800 ευρώ καθαρά. Δεν λέω ότι το είπες / ισχυρίστηκες, αλλά το ακούω συχνά απο αρκετούς άνεργους και με πιάνουν τα νεύρα μου. Ήθελα να ήξερα...προτιμούν ανέχεια και ανεργεία ή τίμια να βγάζουν έστω και με το ζόρι τις υποχρεώσεις τους; τέσπα...)
k oxi mono ειχα ενα απιστευτο τριημερο πριν 1 μηνα το οποιο αναφερω στο ποστ 1096. αυτο που λεσ ηδη το εκανα αφου αλλο σπουδασα και σεαλλο τομεα εργαζομουν. σκεφτομαι διαφορα. το μονο θετικο ειναι οτι εχω για1 χρονο καλυψη λογω αποζημιωσης αλλα κι αυτο δικοπο μαχαιρι ειναι. θα δουμε. υγεια πανω απο ολα
Ερχομαι με γοργα βηματα. Μετα απο 13 χρονια κλεινω το μαγαζι μου σε λιγες μερες.
Απο την μια νιωθω περιεργα γιατι δεν εχω ιδεα τι θα κανω και απο την αλλη ειμαι ανακουφισμενος γιατι εχω βαρεθει να πληρωνω το μπορδελο-κρατος με φπα και εισφορες στον ΟΑΕΕ που δεν εχουν κανενα αντικρισμα...Παντα πληρωνα και δεν τους χρωσταω ουτε ενα ευρω.
Το αγχος ομως ειναι παρον και πολλες φορες ο πονος στο στηθος...
ti magazi eixes file an epitrepetai?
Παιδια εγω φοιτητης ειμαι ακομα οποτε δεν μπορω να καταλαβω πως νιωθετε αλλα
με αυτα που γινονται φετος εχω αρχισει να αησυχω πολυ για το μελλον. Ελπιζω να
πανε καλα ολα για ολους σας!
μπορουμε να ελπιζουμε γιατι μονο αυτο μας εμεινε δυστηχως....τα ΣΚΑΤΑ ακομα δεν τα ειδαμε....και πρεπει να το δουμε ρεαλιστικα...και αν μπορουμε να κανουμε κατι ας το κανουμε....απο το να μας απασχολει το other oss
ti to kalitero meta apo mia ''skliri'' mera mia sinantisi me filous
^^ Tιποτα..
Είμαι ψόφιος από τον πολύ τον ύπνο και άρρωστος ,τέζα κρεβάτι και πως θα την παλέψω άυριο στην σχολί:angry:
ωραια φαγαμε κ ηπιαμε με το μαριο το γιαννη κ το φανη. παιδια που γνωρισα απο δω μεσα κ τους θεωρω πλεον φιλους. μαριε θα μας λειψεις. κανε κ καμια βουτια κ για εμας φιλε
περασε η ωρα και η γκλαβα μου γυριζει....λες να ειναι απο της μπυρες η απο της κοπελες που με ματιασαν;
καλα περασαμε και αποψε με το κλασικο πλεον τριο Μαριος-Γιαννακης-Χαρουλης-Φανης.....ο Γιαννακης το ετσουξε κιολας :D
και εμενα θα μου λειψετε αλλα εκει μπορει να ειναι καλυτερα :D:D:D:D:D
my name is.......................................http://thizzfacedisco.files.wordpres...h-ann-logo.jpg
poios ton xezei ton 26?
ειδα σημερα και εισαι 29 κανε και κανα update στο mmos
^psemata pou diadidei to a@@^*@Di o 28!
Καλά ήταν και σήμερα.
δυσκολη νυχτα η σημερινη..
Ti σκέφτεσαι τώρα; Θές να μας πείς;;;
24e!!...................PROSEXE!!
Σκέφτομαι ν' ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι μου!
http://29.media.tumblr.com/tumblr_l1...2dsfo1_500.gif
papapapapapapapapokerface nananana :P
^^^^εισαι χειροτερος και απο χουλιγκαν βρε ειδωλολατρει :p
kokomploko
3 τεμάχια ο Αστέρας Εξαρχείων ! jimspy ακούς ?
Aν και Παοκ θελω να το παρει ο Αρης..
Nαι, του χρόνου στα σαλόνια. :D
Ο Διαιτητής χεσμένος ήταν, στο 1-0 το 7άρι το δικό μας πήγαινε μπροστά από τους φιλάθλους του αστέρα και φίλαγε το σήμα (εντομεταξύ είναι βάζελος D-:), έφαγε μπύρες και τα σχετικά και πάει το 7άρι του Αστέρα και του ρίχνει μπουνιά. Ο μαλάκας ο ρέφερι έβγαλε κόκκινη και στους δύο... λέει στο 7άρι το δικό μας "άμα θες να δείξεις τα αρχ...α σου πήγαινε σπίτι σου" και του έβγαλε κόκκινη. Με 9 παίχτες τελείωσαν και οι δύο το ματς.
..ante re.....den tis emata aytes tis ''leptomereies''... mono to skor.....oi fhmes den htan tyxaies...xalasate me dolo thn anikhth omoigeneia ths omadas gia na kerdisete paly me ton gnorimo sas tropo
θα μπει νυστέρι στην μέση ή θα το γλιτώσουμε? Θα το μάθουμε την Δευτέρα.
barieme na pao sth doyleiaaaa......
κι εγω επισης....
Τερμάτισα σήμερα το Heavy Rain τώρα τη παιζουμε παλι . . .
Άντε γεια Γκυζιακέ. :D
Σιχαινομαι την ωρα που ερχεται το "the talk" σε μια σχεση..
.....pantos den perimena toses entones antidraseis k diamartyries gia kati pou oloi to perimename apo persy .....
Τι να φάω για πρωινό?