Έλεος θέλω 2 μήνες για 1 πλάτινουμ και εσείς μου λέτε 5 σε 1 μήνα..:p
Printable View
ευχαριστω πολυ για τα χρονια πολλα kane :)
βασικα το demon's souls το ειχα 85% ολα τα αλλα ηταν στο 0 . φευγω αυριο και λυπαμαι που δεν θα κανω αλλες πλατινες :D
24: Dead Nation
107. Bioshock 2.
Πολυ καλο, περιμενω τωρα το Infinite που δειχνει να ειναι εξαιρετικο. Μικρες δυσκολιες παρουσιαζει το online κομματι λογω lag, και 1-2 tricky trophies. Αλλο ασχημο ειναι οτι ξεκινωντας εισαι πιο αδυναμος και απο ζελεδακι. Μεχρι να ''χτισεις'' LvL και perks, πεφτεις μονο με τα χνωτα απο κατι 40-50LvL ''καμμενους''.
29. SAW
1. Red Dead Redemption
Η 1η φορα ειναι για ενα game που θα μου μεινει αξεχαστο.
17: Red Dead Redemption
Πήγα από 20 lvl σε 50 ουσιαστικά σε 1 μέρα. Μιλάμε μου έκατσε λαχείο το 4x XP και έσκασε μύτη και η πλατίνα! Ευχαριστώ όλους τους φίλους pistolero από το PSN friends.
116. Green Lantern: Rise of the manhunters (σύντομα review)
117. Shadows of the Damned (review εδώ)
118. Disney Sing It: Family Hits (μια χαρά παιχνιδάκι και εύκολο. Συγκινήθηκα πάλι με το Lion King και θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια :D)
13. Duke Nukem Forever, επος απλα!
24. Infamous 2
Πολύ καλό....καλύτερο από το 1. Τα side missions έχουν μεγαλύτερη ποικιλία, οπότε δεν είναι βαρετά όσο του 1.
108. Spare Parts. Απιστευτα ευκολη πλατινα, σαν game απολυτως τιποτα το ιδιαιτερο. Ευχαριστω τον φιλο Emouto που μου το παραχωρησε.
1. inFamous (το πήρα το καλοκαίρι του 2009)
2. Uncharted 2 (το πήρα το καλοκαίρι του 2010)
3. Uncharted (Το πήρα πριν 3 μήνες)
4. Portal 2 (το πήρα πριν 1 μήνα)
5. inFamous 2 (το πήρα πριν λίγο :D )
30. Band Hero
γενικά δεν αξίζει το game από θέμα tracks , μόνο βαριά βαριά καμιά 10αριά να μου ψιλοαρέσανε από όσα έχει , όμως είναι ίσως το μόνο της σειράς που θα έχω πλατίνα αφού είναι το πιο εύκολο !
βέβαια με καλή παρέα γίνεται και πιο ευχάριστο...:yes:
Υ.Γ. tnx στους Kane , Enstikto κυρίως που βγάλαμε κάποια band challenges αλλά και στους Aladdin7 & Roselyn που παίξαμε έστω και λίγο :f045:
Να σας πω κι εγω καλώς σας βρήκα με την πρώτη μου πλατίνα. Μου πήρε λίγο χρόνο (κανα δίμηνο), αλλα παρόλα αυτα είμαι πολύ περήφανος όταν άκουσα το gling του πλατίνένιου τροπαίου. Φυσικά με guide! To παραδέχομαι!
Πρέπει ειδικα στο hard playthrough να μου πήρε γυρω στις 25-30 ώρες, αλλα λογικό θα μου πειτε, λόγω της φοβερής δυσκολίας που έχει το παιχνιδι. Αληθεία, υπάρχει κανεις στην Ελλάδα που έχει πάρει σε αυτο το παιχνιδι πλατίνα ή μόνο εγώ είμαι;
1. Terminator Salvation
Προτείνετε μου κάποιο αντιστοιχης δυσκολίας παιχνιδι, να πάρω πλατίνα μεχρι τα Χριστουγέννα!
ΥΓ: Επίσης θέλω να αφιερώσω στον Enstikto, ένα τραγουδι του Τουρνα, αγαπημένο από πολλους, αλλα δεν θυμάμαι πώς λεγεται! :D
Συγχαρητήρια για την πρώτη σου πλατίνα φίλτατε nooba! Όντως το terminator είναι απο τα δυσκολότερα παιχνίδια που έχω παίξει και εγώ. Μου πήρε γύρω στο 3μηνο να πάρω πλατίνα. Αλλά άλλη αίσθηση και περηφάνια όταν το πέρνεις ε;
Για επόμενη πλατίνα σου προτείνω αυτό καθώς απ ότι φαίνετε θα ακολουθεί την ίδια συνταγή με το TS. αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα δυστηχώς οπότε ίσως πάει για Πάσχα η πλατίνα.... Oh wel...
18: Sly
19: Sly 2
Sly 3 μου τα χάλασε γιατί κολλάει στο ίδιο και το ίδιο σημείο στην Κίνα episode 5 αν θυμάμαι καλα. Δοκίμασα 6-7 φορές τίποτα αυτο πάντα στο ίδιο σημείο, όχι τίποτε άλλο έμεινε freeze και η κονσόλα μόνο με το reset επανέρχεται...
Καμία ιδέα;
109. Pure. Τα Disney Interactive Studios μπορουν να πανε να γαμ****ν αυτοι και ολο τους το σοι. Θα με ξαναεχετε πελατη σας μαλ***ς, σιγουρα.
Congrats για την πλατίνα αρχικά , όλο έλεγα και εγώ να το ξεκινήσω το pure αλλά γενικά αυτού του στυλ games όπως και το rift και το mx vs atv δεν μου γεμίζουν και πολύ το μάτι στα γούστα μου..
για την Disney όμως είσαι σίγουρος ? επειδή μόλις βγήκε το Cars2 που φαίνεται πολύ καλό σε όλα τα επίπεδα αρχικά σαν game (παρότι παιδικό κυρίως) και λογικά θα είναι και εύκολη πλατίνα ..! χαχα:a020: