οκ i rest my case......δεν βγάζουμε άκρη....
Printable View
οκ i rest my case......δεν βγάζουμε άκρη....
......akoy prota ti les esy sto tora k meta mpes se anarothseis k skepseis gia to ti tha epakoloythisei (pou akoma k aytes apaitoyn esto k elaxisth epafh me thn pragmatikotita) .....giati an ponesan ta matia mas mia fora apo thn mpala ths AEK ta teleytaia 2,5 xronia , exoyn ponesei ekato me thn asynarthth , radioyrga k fantasiakh eikona poy paroysiazeis gematos aytopepoithish k pisth sta 4 apo ta 4 posts soy gia to shmerino paixnidi poy pisteyeis oti eides....
ps....akoma enas logos gia na soy po perastika
Δίδαξε μας ρε mobster εμάς τους άσχετους και άμπαλους...........
βαριεμαι...
Aυτό τώρα το παίρνω ως αστείο έτσι?
όπως σε βολεύει καλύτερα
Να λείπουν οι ειρωνείες φίλε δεν νομίζω να σε πρόσβαλα μην το κάνεις ούτε εσύ........
Δεν ειρωνεύτηκα σε προσωπικο επίπεδο μην τα μπερδεύεις...
μα ούτε εγώ σε προσέβαλα...δεν είπα κάτι που δεν είσαι
Το ''Τάκης'' ξέρω που πήγαινε μην κάνεις την πάπια....οκ?Σε φίλους σου που ξέρεις αυτές οι παρομοιώσεις....
όταν προσβάλεις με αυτούς τους χαρακτηρισμούς την ομάδα κάποιου, προκαλείς...άλλοι θα σου απαντήσουν "ήπια" όπως εγώ ενώ άλλοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν και αυτοί χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησες και εσύ "στήνω κωλαράκι" κτλ κτλ
μάθε λοιπόν ότι η ΑΕΚ φέτος έχασε από πολύ χειρότερες ομάδες από τον ΠΑΟ και μετά από 2 νίκες απέναντι του λογικό να ερχόταν και η ήττα κάποια στιγμή...αυτό για να σταματήσεις να βλέπεις φαντάσματα αλλά μάλλον τσάμπα τα λέω αφού πιθανών θα ανήκεις και στο σύνολο των Ολυμπιακών που θεωρούν ότι όλα τα πρωταθλήματα τα σήκωσε ισάξια (μακάρι να κάνω λάθος βέβαια)
Ενταξει αφου τον ενοχλει ρε συ baphomet,επρεπε να πεις τουλαχιστον ''sorry δεν ηθελα να σε προσβαλω''.Αλλο να προσβαλεις μια ομαδα και αλλο τον ιδιο.
Αν δεν καταλαβαινω γιατι το πηρες τοσο στραβα Τακη.
Εκτος αν καταλαβα κατι διαφορετικο εγω.
Tεσπα.Eιρηνη!
Για τα αλλα που λες baphomet εννοειται οτι συμφωνω...
Δλδ 2 φορες με νικησες ενω φετος εχεις τα χαλια σου(ενω σε νικησα μια και με πεταξες εκτος κυπελλου),ποιος περιμενε οτι θα μου κοψεις χθες βαθμους?
Σε ενα απο τα 4 παιχνιδια με την ΑΕΚ χαρηκα φετος και πανε να μας πεισουν οτι εισαι και παραρτημα...
Εσύ είδες την ομάδα σου να παλεύει με πάθος όπως όταν παίζει με τον Ολυμπιακό???Γιατί τους βασικούς Σκόκο-Μπλάνκο δεν τους είχε από την αρχή μέσα???Δεν σου κάνει ερντύπωση αυτό???όχι τίποτα άλλο αλλά όχι να λέτε ότι το παλέψατε το παιχνίδι χθές.....και δεν είδα και κανένα να μιλάει για το ανύπαρκτο οφσάιντ του Μπλάνκο,αν είχε γίνει με εμάς θα μας είχατε σταυρώσει τώρα.......επίσης δεν είδα σχόλια για την παιδική άμυνα στο 2ο και 3ο γκολ που έφτασε σε σημείο ο Καντέ (ποιος????ο Καντέ.........) να κατεβάζει τη μπάλα και να βγάζει ασσίστ στον ξεχασμένο Σισέ.........αν όλα αυτά δεν μυρίζουν στήσιμο τότε σόρυ αλλά δεν θέλεις να δείς την αλήθεια που εδώ που τα λέμε αν το έκανε και η ομάδα μου πάλι θα τράβαγα χοντρό ζόρι να το παραδεχτώ....
Οκ ο καθένας το βλέπει από την δικιά του οπτική δεν χρειάζεται να χαλάσουμε τις καρδιές μας......
σε προσωπικο επιπεδο μια ερωτηση...
ειναι κατι που δεν εισαι απο τα δυο???
Τακη σε ειπε και Ολυμπιακο (με κεφαλαιο και χωρις -ακι στο τελος)...
δεν εχω καταλαβει που ακριβως ειναι η προσβολη... ειλικρινα...
μεγαλο μπερδεμα αυτα τα οπαδικα μου φαινονται τελικα...:scratch: