παιδια προσεξτε μην χρεωνει αυτον που απανταει. οι αριθμοι ειναι απο αυστραλια απ ' ο,τι εχω καταλαβει
Printable View
παιδια προσεξτε μην χρεωνει αυτον που απανταει. οι αριθμοι ειναι απο αυστραλια απ ' ο,τι εχω καταλαβει
επιβεβαιώνω ότι χρεώνεται αυτός που απαντάει.
έκανα το πείραμα με μια γκόμενα (εννοείται) και την κάλεσα πρώτα στο σταθερό της και μετά στο κινητό της, επειδή γνώριζα πως είναι με κάρτα (το δικό σαφώς και είναι 14 χρόνια τώρα συμβόλαιο).
και της λέω καπάκι μετά την κλήση στο κινητό: για κάνε μια τώρα και στείλε μήνυμα να δεις πόση κάρτα έχει μείνει, να δω αν σε χρέωσε...
(μου απάντηση με μήνυμα SMS, γιατί προφανώς στράβωσε): ναι με χρέωσε κανονικά και πολύ μάλιστα!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ (πέθανα στα γέλια).
το λοιπόν: το Bobsled Calling, χρεώνει εκείνον/η που απαντά στην κλήση σας...και του ΓΑΜΕΙ στην χρέωση (πόση, δεν γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής)....
αν έχετε κάποιον/κάποια που θέλετε να σαλτάρετε στην χρέωση πάντως, είναι ότι πρέπει! ΧΑΧΑΑΧΑΟΧΟΧΟΑΟΧΟΧΧαοχοχαοχοαχοοοχοχαχαχαχαχαχαχαχα χα a minute to "φέσι" it!!!
Εγω το εβγαλα πριν διαβασω το ποστ του Λεφ γιατι εκανε μονιμως reconnecting. Εκανα μια κληση μικρη οταν το εβαλα και δεν ξαναμπηκε ποτε. Ουστ.
Παιδια εγω παντως στο iphonehellas που εχουν ασχοληθει πολυ με το θεμα αυτο, λενε οτι δεν χρεωνεται αυτος που καλεις.
Δε ξερω τι να πω…
Παντως και εγω την εσβησα την εφαρμογη.
καλά ας λένε ότι θέλουν........το κράξιμο εγώ πάντως το έφαγα, έστω και μέσω SMS!
χρέωση κανονική και μάλιστα απο εξωτερικό. (μάλλον Αυστραλία)
Τελικά δεν το γλίτωσα το bootcamp γαμώ το SAP γαμώ.....
Υπάρχει κάποιο ελληνικό site που να πουλάει macbook skins; Ή έστω έχει αγοράσει κανένας από κανέναν seller του amazon που να στέλνει Ελλάδα;
εχει βγει jailbreak για την εκδοση 5,1?
smart office 2, κατεβαστε το κ μετα με ευχαριστειτε! ωΚαταπληκτικο και το κυριοτερο, free
υπαρχει ενα tethered (που πρεπει να το συνδεεις στο pc καθε φορα που κανεις boot). για untethered, βγηκε χτες ή προχτες ενα βιντεακι που εδειχνε οτι το σπασανε αλλα δεν το εχουν δωσει στο ευρυ κοινο ακομα.
επισης παιζει να μην το βγαλουν καθολου και να περιμενουν το iOS 6. αν το βγαλουν τωρα μεχρι το 6 θα εχει κλεισει το exploit και φτου κι απ την αρχη
μαλιστα δεν πολυ καταλαβα βεβαια εκει που λες με το exploit τι εννοεις..!!
ααα μιλα ελληνικα ρε ανθρωπε να καταλαβω.χαχαχαχα
ευχαριστω που με βοηθησες....
αμα αργησει ομως το ios 6 τοτε θα το γαλουν αναγκαστκα πιστευω..!
Wolfenstein 3D Classic Platinum
By id Software
Includes all six original episodes with 60 classic levels and unforgettable weapons, like the brutal chain gun, that still define action gaming today.
ΔΩΡΕΑΝ
http://itunes.apple.com/us/app/wolfe...309470478?mt=8
παω στοιχημα οτι υατοι που ψηφισαν να βγει τωρα το jailbreak θα ειναι αυτοι που θα κλαιγονται οταν βγει το 6. :a122:
Quote:
5.1.x untethered jailbreak FAQ
I receive lots of questions either by email or twitter about the 5.1.x untethered jailbreak.
Here are some answers :
The poll about releasing now or waiting for 6.0 ended with a 64% / 33% to release ASAP. Where is the link ? ETA ? How much % done ? etc.
As I said earlier in twitter, there's still a lot to do to have a user friendly and well tested tool to install the jailbreak on end users devices. Expect a release in a couple of weeks.
Will it be compatible with my <any random iOS device> ?
It will be compatible with any device running iOS 5.1.1 except ATV3 (right now, may change in a near future, nobody knows).
Yeah, I said _any_ , which means yeah <your iOS device>.
Why is it so slow to release now that the iPad 3,1 has been demoed ?
There are 16 different devices out there to work on and to test. It takes time.
May I be a beta tester ?
No, sorry. Only really trusted people (that can be counted on one hand) could have access to the jailbreak. I don't want any leak to happen.
What if I offer you 1,000,000$ ?
That doesn't change a thing.
Be patient, it's gonna happen.
See you my friends.
Respect στον pod2g...αυτος εχει απομεινει και κανει καλη δουλεια το παλληκαρι...
Μεχρι να βγει το ios6 εχουμε καιρο, θα τον βρουν τον τροπο και τοτε, καλα κανει και το βγαζει τωρα ειδικα για τους χρηστες του ipad3
P.s Παιδες κοιταξτε και το swordigo, ειναι free και πολυ καλο plattform παιχνιδακι:a057:
οτι θα τον βρουνε θα τον βρουνε. ποσο θα παρει ειναι το θεμα.
θα του δωσουν και αυτουνου καμια υποτροφια, θα τον βαλουν και αυτον να κλεινει τρυπες στο λογισμικο και καλα κρασια μετα
Τι ειναι ακριβώς το smart office 2?
^^ Οffice Excel Powerpoint alternative προγραμμα ειδικα για iphone/ipad. Ειναι παρα μα παρα πολυ καλο και με πολυ πολυ καλο user interface. Πραγματικα παιχνιδακι.