Το update ανεβηκε το κατεβαζω τωρα 2,41.
Printable View
Το update ανεβηκε το κατεβαζω τωρα 2,41.
Το κατέβασα. Διαφορά δεν είδα ούτε και στο lag-άκι του in-game xmb!
Oh good job sony!
molis ekana epituxis egatastasi.....
Ααα... good for you. Τι να πω, ίσως κι εμένα εν καιρώ...
εμένα δεν μου κόλαγε αλλά το μόνο καλό που βέπω είναι να φορτώνει πίο γρήγορα ρα εικονίδια
Καλα ενταξη μη το λες αυτο. Γιατι και στο Xbox το Dashboard μη νομιζεις οτι ανταποκρινεται και αυτο γρηγορα. Εχει ενα μικρο lag. Και περιμενα οτι και στο PS3 θα ειναι καπως παρομιο, οτι θα εχει καποια καθυστερηση την οποια ομως παρα λογικη την εβλεπα μονο. Αλλα δε το περιμενα οτι θα ειναι λες και θα εισαι κανονικα στο XMB χωρις παιχνιδι :p
Καλημερα κιολας :p
Τωρα ξυπνησες; LoL :D
Αυτό που λες για το xbox δεν το ήξερα αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το λάθος τους.
Αν έμενε όπως ήταν θα έλεγα δεν φτιάχνει για κάποιο λόγο (και γι'αυτό τον λόγο το έχει και το xbox) αλλά αφού τελικά το έφτιαξαν......
:offtopic:
Καλημέρα.
Τώωωωωωωρα έχω πιεί και τον καφέ μου στις 6 ξύπνησα.:p
Κοιτα. Στην αρχη το Dashboard του Xbox ηταν καπως αργο. Οχι ομως οτι κολαγε κτλ κτλ. Μετα στο προτελευταιο update που εγινε πριν κατι μηνες, το διορθωσανε αρκετα και το εχουν κανει αρκετα γρηγορο. Αλλα οταν πας να διαβασεις μηνυματα και τετοια και εχεις πολλα ατομα στην friend list αργη καπως. Οχι ομως τραγικα μη φανταστεις. Μια χαρα ειναι και εκει.
otan lete lag sto xmb diladi ti ekane?
Ρε παιδιά το πόσο γρήγορα τρέχει το in-game XMB εξαρτάται κατά κύριο λόγο από το παιχνίδι που παίζεται εκείνη την στιγμή. Σε άλλα πάει γρήγορα, σε άλλα αργά ανάλογα πάντα με το fps που τρέχει και το παιχνίδι.
Καλό είναι πάντως να κάνετε παύση στο παιχνίδι που παίζεται εάν αυτό είναι εφικτό πριν ανοίξετε το in-game XMB.
kanei mono tou pause to game otan anigei to xmb....toulaxiston emena etsi kanei
Και πάλι ανάλογα το παιχνίδι... στα περισσότερα δεν γίνεται έτσι. Pause κάνουν τα MGS4 και GTA IV από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια.
Εγώ πάντως, λίγο που το δοκίμασα με το φιφα, είναι το ίδιο με το 2.40. Καμία διαφορά.