απχαιρετιστηριο παρτυ???????????? χαχαχαχαχαχα
αμαν με αυτο τον πρωταθλητη..... εδω ο κοσμος χανεται και το μνι χτενιζεται.....
http://a16.g.akamai.net/7/16/30245/v...athlitis_l.jpg
Printable View
απχαιρετιστηριο παρτυ???????????? χαχαχαχαχαχα
αμαν με αυτο τον πρωταθλητη..... εδω ο κοσμος χανεται και το μνι χτενιζεται.....
http://a16.g.akamai.net/7/16/30245/v...athlitis_l.jpg
kala me kati tetoia me exoun kanei na kopso ki tin efimerida pou itan sinitheia xronon!
μην ξενυχτησουν ομως και χασει το αεροπλανο......
Δεν είναι αυτά που σε κάνουν να ξενερώνεις και να "κόβεις" τη συνήθεια χρόνων... Εϊναι το ps3forums.gr που μας βοηθάει να υιοθετήσουμε μία πιο κριτική στάση απέναντι στα πράγματα... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Μαζί με τις μ@λ@κίες του πρωταθλητή λέω και εγώ καμία για να σπάσει η μονοτονία... :frog:
Χρήστο πριν τον αγώνα ήταν πολύ δύσκολο να μας βάλει 3 αλλά μέσα στον αγώνα όπως παίξαμε το κάναμε εύκολο τελικά.
Το θέμα είναι τι κάνεις στο γήπεδο όχι τι γράφουν τα χαρτιά (ονόματα,τίτλοι κλπ).
Όσο άσχημο και να ακούγεται φίλε μου έτσι είναι...... δυστυχώς.:(
Τρομερός και φοβερός ο κόσμος μας και όσο πάει καλά η ομάδα είναι ο 12ος παίχτης της αλλά όταν στραβώνει το πράγμα και αρχίζει η μουρμούρα γίνεται όχι μόνο ο 12ος αλλά και ο 13ος και 14ος παίχτης του αντιπάλου.
Ελπίδα να προκριθούμε δεν έχουμε εξαιτίας του κόσμου που λες......δεν παίζει αυτός,ναι σίγουρα θα βοηθήσει αλλά αν παίξουμε όπως στην Κύπρο όχι 32 αλλά 132.000 να έχει το γήπεδο δεν περνάμε.
ολα οσα λεει σωστα ειναι....ξεχασαν ομως το βασικο...το παρτυ γινεται για τον παικτη που παει......ρωσσια...:frog::frog::frog:...λολ...για να δουμε σημερα εχει το 161ο συμβουλιο η ομαδα για να "αποφασισει" αν θα τον δωσει...αυριο θα σταματησει ο κουνιαδος του τον ντιογο απο το να μπει στο αεροπλανο....
Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός η (κάθε) ομάδα βελτιώνετε σημαντικά.Αν όμως αποκλειστεί από το τσου λου (και με αυτόν τον τρόπο) αυτομάτως θα αποτελέσει πολύ μεγάλη τροχοπέδη για την μετέπειτα πορεία της.Υπό αυτές τις συνθήκες,περισσότερο με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα παρά η απόδοση.Απ`την άλλη βέβαια για να βάλει 4 γκολ στους Κύπριους θα πρέπει εκ των πραγμάτων να είναι αρκετά βελτιωμένος αλλά τεσπα...
Σε συμφωνία με την Πορτουγκέζα για την πώληση του Ντιόγο ήρθε ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου της Βραζιλίας, Λουίς Ιαούκα. Στα 10 εκατ. ευρώ φέρονται να έδωσαν τα χέρια οι δύο πλευρές, όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας του καφέ. Μένει να φανεί αν αυτή η εξέλιξη σημάνει και την αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μεταγραφικού σίριαλ όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλού-κακού πάντως, ας περιμένουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μέχρι να τον δουν στο αεροδρόμιο…
«Δεν τον δηλώσαμε στην ομάδα. Έχουμε σήμερα το απόγευμα μία συνάντηση με τον Ντιόγο και το δικηγόρο του και θα υπογράψουμε την αποδέσμευσή του», δήλωσε ο Λουίς Ιαούκα, ενώ πρόσθεσε πως «… δεν θα δεχτούμε ούτε λεπτό λιγότερο από δέκα εκατ. ευρώ. Θέλουμε τα χρήματά μας».
Ο μάνατζερ του Ντιόγο, Ροντρίγκο Ριγκέτι, τόνισε με τη σειρά του: «Η πρόταση από τον Ολυμπιακό έγινε και η διοίκηση της Πορτουγκέζα το επιβεβαιώνει. Δεν έχει όμως υπογραφεί τίποτα ακόμη. Ο Ντιόγο δεν θέλει να μιλήσει ακόμη, προτού ολοκληρωθεί η αποδέσμευσή του. Ήρθε μία πρόταση συμφέρουσα για την ομάδα και τον παίκτη. Πιστεύω πως θα φύγει χωρίς πρόβλημα από την Πορτουγκέζα. Από την πλευρά του δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».
apo oti fenete mallon i ipothesi eklise .to thema gia mena eine oti petaxe to ''poulaki''.ante kales simetoxes sto kipelo ouefa!afou ta dosane ta lefta giati den ta edosan otan eprepe?avisos i psixi tou sokrati.....................!!
Καλά εγώ αν δεν τον δω να πατάει Ελλάδα δεν πιστεύω τίποτα.:nope:
Αλήθεια γιατί δεν περίμεναν να τελειώσει και το άλλο ματς με την Ανόρθωση να δούμε με ποιόν ή ποιους θα έχουμε να παίξουμε μετά και αν είναι κανένας δύσκολος αντίπαλος τότε να τον πάρουν........νωρίς δεν είναι ακόμα;:rolleyes:
Α ρε :fryingpan: που θέλουν μερικοί φέτος......
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι σήμερα το απόγευμα (16:15 με πτήση της Ιμπέρια μέσω Μαδρίτης) θα φτάσει στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντιόγκο Λουίς Σάντο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μετά από συμφωνία της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την Πορτουγκέζα.
αντε να δουμε...μη σκασει κανεις χρυσικοπουλος ντυμενος ντιογο για να μην τον κραξουν...:p
Τελικά ήρθε… Μπορεί η μεταγραφή του να εξελίχθηκε σε σίριαλ, όμως αυτό είχε αίσιο τέλος και ο Ντιόγο βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στην Ελλάδα. "Πλέον είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και “γαύρος”! Ήθελα από την πρώτη στιγμή να έρθω στον Ολυμπιακό", οι πρώτες δηλώσεις του 21χρονου επιθετικού λίγο μετά την άφιξη του. Ο Βραζιλιάνος θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και το βράδυ θα παρακολουθήσει στο «Καραϊσκάκη» τη νέα του ομάδα, αγωνιζόμενη κόντρα στην Αλ Χιλάλ.
"Είμαι Ολυμπιακός και γαύρος"
Ναι είναι αλήθεια… Ο Ντιόγο ήρθε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης, τελειώνοντας θετικά το σίριαλ της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός γνώρισε την αποθέωση από περίπου 150 οπαδούς της ομάδας του Πειραιά και εν συνεχεία έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως «ερυθρόλευκος».
«Πλέον είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και “γαύρος”! Ήθελα από την πρώτη στιγμή να έρθω στον Ολυμπιακό. Υπήρχαν κάποια προβλήματα, επειδή η Πορτουγκέζα άλλαζε συνεχώς στάση. Μια ήθελε να με πουλήσει και μια να με κρατήσει. Είμαι χαρούμενος γιατί όλα εξελίχθηκαν καλά. Θέλω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Νίκες και τίτλοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Ξέρω σε ποιο ματς πρέπει να βάλω γκολ και είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό», τα λόγια του Ντιόγο.
O νεαρός άσος θα έχει την ευκαιρία να πάρει γεύση από «Καραϊσκάκη» απόψε, αφού θα βρεθεί στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου για να παρακολουθήσει αγωνιζόμενη τη νέα του ομάδα στο φιλικό με την Αλ Χιλάλ
πηγη- http://www.sport-fm.gr/article/143104
o ntiogo irthe.........!!! http://www.estadao.com.br/fotos/diog...a_16012008.jpg
to champion leage efyge......!!!!!
http://bifsniff.com/wp-content/files...-barcelona.jpg
οσο και αν με ποναει...σωστος!!!!
Παιδια τι εγινε αποκλειστηκαμε απο champions league??
Προσεξε Geo.... Μπορεις να το πεις και ετσι.... Και εξηγουμαι. Οταν χανεις απο μια ομαδα σαν την Ανορθωση με 3-0, τι μπορεις να περιμενεις για τη συνεχεια, ακομα και ΑΝ περασεις? O Nikon πιο πανω το εθεσε πολυ καλα. Αντε και περασες. Και? Για εμενα -που δεν χαρακτηριζομαι και για την αισιοδοξια μου-, το βελτιστο σεναριο ειναι να βαλουμε 2 γκολ στο πρωτο ημιχρονο και ενα στο δευτερο. Και μετα στην παραταση, βλεπουμε.... Παντως αυτο το θεωρω ΠΟΛΥ δυσκολο. Δεν θεωρω οτι αυτος ο Ολυμπιακος ΔΕΝ θα φαει γκολ. Η αραβικη ομαδα που παιζαμε προ ολιγου εκανε τρια δοκαρια. Μη σας ξεγελα το 4-0. Εμενα, για μια ακομα φορα, ο Ολυμπιακος ΔΕΝ μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ. Ελαχιστη βελτιωση σε σχεση με τα προσφατα παιχνιδια. Οψομεθα...
ναι χάνεις διότι δεν είσαι έτοιμος, δεν σημαίνει κάτι... απλώς έγινε λάθος προγραμματισμος.Quote:
Προσεξε Geo.... Μπορεις να το πεις και ετσι.... Και εξηγουμαι. Οταν χανεις απο μια ομαδα σαν την Ανορθωση με 3-0, τι μπορεις να περιμενεις για τη συνεχεια, ακομα και ΑΝ περασεις?
2 το ένα ήταν από φάουλ κι έπαιζες και με άμυνα ανάγκης... εμένα μου άρεσε που ξύπνησαν επιτέλους έπαιζαν με πάθος και πρέσαραν όπως έπρεπε αυτό άλλωστε ειναι το 50% του συστήματος του ισπανού πρεσινγκ ψηλά. αυτος ο όσκαρ είναι αλλού μόνο.