Εχει βγει 2,5 gb
Printable View
Εχει βγει 2,5 gb
Thnxxxxx
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σήκωσα χθες το champions league με Man city στο επίπεδο κορυφαίος νομίζω (είχε αλλά δύο επίπεδα πιο δύσκολα)...πολύ ζόρι, δεν θυμάμαι τέτοιο A.I παλιότερα.υπήρχαν στιγμές που με έπαιζαν κορόιδο στο κέντρο κ όποτε έπρεπε να κάνουν φάση δεν τους έκοβα με τίποτα!! Αναρωτιέμαι τι γίνεται στο επόμενο επίπεδο;;; μάλλον δεν θα μάθω ποτέ όμως! :-P
Α κ κάτι ακόμα, είναι κάνεις που ψήνεται για 2vs2 online, για να φτιάξουμε δίδυμο;;
Εχω ξεκινησει master league με Αρσεναλ κ ο βαθμος δυσκολιας ειναι στο professional.Μπορω να πω πως η A.I ειναι αρκετα καλη και σαν mode γενικοτερα με συμμετοχη σε τσου λου η ουεφα ειναι παρα πολυ ευχαριστο...Σχεδον δν παιζω online μεχρι να τελειωσω τη σεζον ενω παιζω κ coop με ενα φιλο οποτε κατσει.Προ απο τα παλια που αξιζει την προσοχη...Προσωπικα το ευχαριστιεμαι παρα πολυ και δν εχω τσαντιστει ουτε μια φορα απο τυχον τσαφια,μπλεξιμο παικτων,λαλακια του τερματος κ οτι αλλο καλο μου εσπαγε τα νευρα στο φιφα.Το βρισκω πολυ διασκεδαστικο με ωραιες κινησεις και ακομα πιο ωραια και γεματα σουτ κ τακτικη που μετραει παρα πολυ καθως δν παιζει να κανεις σεντρα και να περασεις 10 παιχτες και τα δοκαρια κ να βαλεις γκολ οπως στο fut...Οσοι εχετε ξενερωσει με φιφα οι παλια παιζατε προ δοκιμαστε το κ δν θα χασετε...Υ.Γ υπαρχει ακομα βεβαια τεραστιο θεμα με τα δικαιωματα κ τις αδειες ειδικα του αγγλικου πρωταθληματος αλλα και των γηπεδων καθως και οτι δν εχει καθολου την Ντορτμουντ....
http://www.ipetitions.com/petition/pes-2015-2vs2-online-for-ps4
οποιος θελει ας υπογραψει το petition, ειναι εντελως γελοιο να μην υπαρχει 2vs2 couch online
καλησπερα παω να παιξω αγωνα online σε ps4 και κανει καμια ωρα να μου βρει παιχτη και με πεταει αρκετα συχνα πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις στο royter και κατι αλλο παω να κανω δικο μου δωματιο και μου λεει κατι για ρυθμισεις τυπου nat στο router γνωριζει κανεις κατι ευχαριστω και κατι αλλο πως μπορω να μην ειμαι κατηγορια συνδεσεις B ΚΑΙ να ειμαι Α ΟΠΩς ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ευχαριστω
Ας το υπενθυμισω αλλη μια φορα..
Τουρνουα PES2015(PS4)
Ιδέα μου είναι η ξαφνικά το προ έχει γίνει unplayable?? Έχω Napoli στο Master league και την πρώτη χρονιά πήγα τραίνο την δεύτερη δεν μπορώ να αλλάξω ούτε πάσα!! Δεν έχω αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις!! Έχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα?
Στάλθηκε από το One Mini μου
Επαιζα my club και αφου ειχα ανατρεπω το 3-2 σε 4-3 στο 85 και παω για το 5-3, αυτος με κατι παιχταραδες μεσα τυπου χαμες, μου πεταξε πως υπαρχει low connection και δεν θα γινει τπτ με το παιχνιδι. Κλασικο παλιο κολπο?
http://www.gazzetta.gr/fourfourtwo/a...3hIGdg.twitter
Ενδιαφερον αρθρο! Το παιχνιδι μου αρεσει αρκετα να πω την αληθεια, γινονται παρα πολυ καλα ματσακια στο my club και με τη συνδεση σπανια να εχω προβλημα.
Καλησπερα παιδια φαν του προ απο το pro evolution soccer 3 μεχρι το 11 που ειχα στο ps3 μετα τα ειχα κοψει τα ποδοσφαιρακια και επαιζα call of duty και battlefield ομως ψηνομαι πολυ να γυρισω στα παλια και να παρω το 15...τι αποψεις εχετε για το 15? το 14 που ειχα παιξει στο 3 δεν ηταν προ αυτο το πραγμα..τωρα λενε οτι εχει φτιαξει πολυ σε σχεση με το περσινο...αλλα βλεπω πολλους να το πουλανε και να θελουν φιφα...Τελικα φιφα η προ? αν και φιφα να μου πειτε δεν νομιζω να παω προς τα εκει :P
Φιλε μου γιατι δεν κατεβαζεις τα demo τους? Πιστευω αυτο θα σε βοηθησει περισσοτερο. Απο εκει και περα, καθαρα υποκειμενικα, εμενα μου αρεσει περισσοτερο το φετινο Προ απο το Φιφα. Πιο γρηγορο , πιο arcade και με συμπαθητικη παρουσιαση.
Τα κατεβασα τελικα και τα 2 και κλεινω προς το προ αν το πουλαει κανεις μεταχειρισμενο ενδιαφερομαι γιατι δεν ειδα τιποτα στο σιτε...εχει κωδικο οπως στα παλια ετσι??
Να ρωτήσω αν κατεβάσω την digital έκδοση θα έχει ελληνική περιγραφη; ξέρεις κάποιος να μου πει;