ποιος χ3ζει το φαγητό; τις μαγείρισσες θα φάω! (και μετά το φαγητό) :P
Printable View
ποιος χ3ζει το φαγητό; τις μαγείρισσες θα φάω! (και μετά το φαγητό) :P
Ποδαρικό, σεφτέ να σου τύχει:
Ακολουθoύν πραγματικοί διάλογοι μαγαζιού:
1.Καλημέρα καλά με τέτοιο κρύο και έχετε ανοιχτά την πόρτα?(γιαγιά 75 ετών με άσχημο τρόπο)
Ε θέλετε να την κλείσω κρυώνετε? (εγώ)
Όχι παιδί μου δεν κρυώνω εγώ για εσάς το λέω...(μ.ο. ηλικίας μαγαζιού 32)
2.Κάνει το πακέτο 13.74, μου δίνει 15ε και δίνω ρέστα 1.27.
Ε νεαρέ λάθος έκανες στα ρέστα μου έδωσες λιγότερα.(παππούς)
Ε για δείτε καλύτερα (εγώ)
Ε ναι λείπει 1 λεπτό (παππούς)
Όχι για δείτε του λέω σας έδωσα 1πεντάλεπτο και ένα 1 δύλεπτο οπότε είναι 1 σεντ παραπάνω(εγώ)
Α...(παππούς)
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τουλαχιστον τον παππου τον ταπωσες!
καλά ΟΚ.......αυτό; δεν είναι τίποτα...
εποχές τεχνικός / σύμβουλος τεχνολογίας, πριν από χρόνια:
(μετά από τουλάχιστον 5 λεπτά τηλεφωνικής συνομιλίας με πελάτη μου, για να του εξηγήσω να βάλει κάποιον driver. Ο άνθρωπος δεν κατέχει μια, αλλά έχει την απαίτηση να του δώσω να καταλάβει -μέσω τηλεφώνου κιόλας- πως να κάνει την διαδικασία. Σημειώστε: δεν κατέχει βασικούς όρους, όπως "δεξί κλικ", start menu, "άνοιξε το control panel" κλπ...........μετά από 3-4 λεπτά κουβέντας που κάπως, το έχω παλέψει το θέμα..........ακολουθεί το παρακάτω)
"ε, τώρα μπορείτε να κλείσετε το παράθυρο, ώστε να δούμε την επιφάνεια εργασίας σας"
"ποια είναι αυτή η επιφάνεια;"
"ε, αυτή που εργάζεστε φυσικά"
"α, οκ τότε, μισό λεπτό"
(περιμένω, περιμένω, τι στο διάτανο λέω, τόση ώρα για ένα κλικ; )
"οκ, έκλεισα το παράθυρο"
"βλέπετε το εικονίδιο που σας είπα, στην επιφάνεια εργασίας σας; "
"ποιο εικονίδιο; ούτε τον καφέ μου δεν βλέπω κύριε Λευτέρη!"
"τον καφέ σας; που κολλάει ο καφές σας; "
"μα δεν μου είπες να κλείσω το παράθυρο και να δω την επιφάνεια εργασίας; "
"εεεε........ναι"
"ε, σηκώθηκα, έκλεισα το παράθυρο -και τα πατζούρια για να είμαι σίγουρος, ότι το έκανα σωστά, ήρθα πίσω στο γραφείο μου, κάθισα, αλλά πάνω στο γραφείο που εργάζομαι, με τέτοια σκοτάδια, δεν φαίνεται τίποτα, μόνο η οθόνη του υπολογιστή βγάζει φως. Γι' αυτό σου λέω, ούτε τον καφέ μου δεν βλέπω."
"................................................. ...ανοίξτε παράθυρα, και σε λίγο έρχομαι από εκεί."
βοήθειά μας.
Ωχαχαχα καλά ναι δεν υπάρχει σύγκριση! απλώς σε μένα ήταν σεφτέ!
ναι όντως, σεφτές και να ακούς πίπες πρωί - πρωί είναι κουλό!
ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ ε, και μετά από κάτι τέτοια, αναρωτιέμαι το ίδιο πράμα εδώ και 20 χρόνια: γιατί, μα γιατί, ΟΛΟΙ πρέπει να ακουμπάνε υπολογιστές, αφού εμφανέστατα ΔΕΝ κάνουν για αυτούς; ή μάθετέ τους ή άστε τους στην ησυχία τους!
απο τις 5μιση ειμαι ξυπνιος....
και γω απο τις 6 ,,,τι τρεχει ρε πουστη μου δε μπορουμε να κοιμηθουμε με την ησυχεια μας
πες τα ρε μαστερ.... και να πεις οτι κοιμηθηκα νωρις... λολ
ναι ρε φιλε,,,κατι δεν παει καλα...
αν και τωρα αρχιζω να νυσταζω...οτι να ναι...
εγω και να θελω να κοιμηθω τωρα δεν μπορω ... για πολλους και διαφορους λογους!
Ρε σεις... Προσπαθώ να θυμηθώ ένα τραγούδι. Παει κάπως έτσι...
"Τα τατα, ταρατατα, τατα, τατα, ταρατατα..."
Oh, wait.... :scratch:
Μου θύμησες ένα άρθρο στο PC Magazine απο τον Dvorak στο οποίο έλεγε οτι τα PC θα έπρεπε να αδειοδοτουνται οπως και τα αυτοκίνητα (με επιχειρήματα του στυλ "γιατί πρεπει να κολλαω εγω ιούς επειδή ο άλλος ειναι ηλίθιος;"). Κυνικο ίσως αλλα τον εχω σκεφτεί παρά πολλές φορές απο τότε!
όσο μεγαλώνεις και αναπόφευκτα βιώνει η "γούνα" σου, ολοένα και πιο αδιανόητες κοτσάνες, δυστυχήματα, λανθασμένους χειρισμούς, ανυπόστατες απαιτήσεις, κλπκλπ.....αυτή η ατάκα (και πολλές παραλλαγές της) θα σου γίνει "καραμέλα"...
πίκρα, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα, όταν κάτι γίνεται μαζικής κατανάλωσης, από special interest group. Είτε λέγεται υπολογιστές, είτε λέγεται κονσόλες, είτε παλαιότερα οι τομείς του middle/high-end ηχοσυστημάτων, βίντεο (BETAmax - VHS), βιντεοκάμερες, φωτογραφία κ' φωτογραφικές μηχανές και φακοί των.....κλπκλπ
Φιλλλλλλ......!!!!!!!!!! LOL!