^^
To ότι 1 χρόνο μετά το ps4 δεν έχει ένα σοβαρό racing παιχνίδι θα έκανε εκτός αυτούς που δεν το είχαν πάρει στο ps3 και αυτούς που το είχαν να το πάρουν με κλειστά μάτια.
Printable View
^^
To ότι 1 χρόνο μετά το ps4 δεν έχει ένα σοβαρό racing παιχνίδι θα έκανε εκτός αυτούς που δεν το είχαν πάρει στο ps3 και αυτούς που το είχαν να το πάρουν με κλειστά μάτια.
Ένα ποσοστό θα το έπαιρνε.οχι όμως η πλειοψηφία.
Επισης η συντριπτική πλειοψηφία κατόχων PS3 δεν εχει ακομα ps4.
Και βάση αυτού σου λέω ότι η αναλογία πωλήσεων θα ήταν 1/10.
Εγω που ηρθα απο Xbox μερια ομως θελω racing sim. Πως να το κανουμε δλδ...
Αυτοι παιζουν το τυρογαριδακι τους εκει περα!
η σειρά GTurismo ανέκαθεν ήταν system seller (όχι killer app, άλλος -διαφορετικός- όρος αυτός).
Ξέρετε πόσους γνωρίζω, που επί 15ετίας περίπου, αγοράζουν PlayStation κονσόλα μόνο και μόνο για αυτό το τίτλο; Το δισκάκι δεν βγαίνει ποτέ από το drive.
Ε, από αυτούς, ακόμα το PS4 brand δεν έχει πάρει ούτε μισό cent. Και όσο ακόμα αργεί το GT7, τόσο δεν θα παίρνει. Οπότε ήταν καθαρά "κακή" κίνηση της Sony, να δώσει το "ΟΚ" στον Καζουνόρι να αναπτύξει το GT6 για το PS3 παρά για το PS4. Ας έβγαζε ένα τόννο DLC για το GT5 + όλες τις βελτιώσεις του GT6 υπό πληρωτέα μορφή για το PS3, ως πχ. "GT5+" ή δεν ξέρω ποιο άλλο όνομα έκριναν "πιασάρικο".
Αλλά GT6 στο PS3 (α), ακριβώς όταν βγαίνει στην αγορά η νέα κονσόλα PS4 (β) και μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας της δεν υπάρχει έστω ένα GT7 Prologue (γ), μας κάνουν α+β+γ= άθλια κατάσταση, κάκιστη διαχείριση κονσολών + ενός μέγιστου τίτλου (τόσο από πλευράς πληθυσμού οπαδών, συνολικών πωλήσεων και φυσικά, "πίστη" στο brand name ενός παιχνιδιού ράλλυ που έχει θρέψει γενεές επί γενεών). UTTER FAIL κατ'εμέ το όλο πανηγύρι.
Προσωπικα για εμενα θα ελεγα να μην προσπερασει καθολου το horizon 2(μιλαμε για τελιως διαφορετικα παιχνιδια)σε οτι αναφορα το gameplay.Οσο αναφορα την ανακοινωση του καινουργιου forza motosport 6,λογικη και αναμενομενη μου φανηκε.Ελπιζουμε να ειναι πιο πλουσιο και με μεγαλυτερο βαθος απο το forza motosport 5.
By the way...370 στα media.
http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...tml?langId=-18
Εγω απολαυσα πολυ περισσοτερο το Horizon 2 παρα το Forza 5. Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα, αλλα το βρηκα πολυ πιο διασκεδαστικο
Απο την αλλη δεν θα ηταν λιγο βαρετο να παιζεις ακριβως το ιδιο game στο ps4? Δεν θα μου αρεσε να δω ακριβως τα ιδια πραγματα στο ps4 με καλυτερα γραφικα!! Το GT μας εχει κακομαθει να ειναι ενα σκαλι πανω απο τον ανταγωνισμο που το ιδιο δημιουργησε!παρε για παραδηγμα το Forza..!Ελπιζω το 6 να εχει να μας δειξει κατι αλλιως .....
όσο αγαπώ τα forza τοσο μου ανακατεύουν τα αντερα τα horizon :(
δεν το μπορώ καθόλου ιεροσυλια μου φαινεται να έχει το ίδιο ονομα. για αυτο εδώ και ένα χρόνο στο Χ1 κατοικεί μόνιμα το δισκάκι του forza 5 μέχρι μάλλον να βγεί το επόμενο halo ή τo forza 6...
για το forza 6 απλά ελπιζω να μη μας κοροιδέψουν όπως στο 5 και να βάλουν απο την αρχή ολες τις πίστες και ΚΥΡΙΩΣ την Nurburgring
γιατί που είπα ή υπεννόησα ότι το το GT6 στο PS4 = το ίδιο παιχνίδι GT6 που βγήκε στο PS3, απλώς με καλύτερα γραφικά;
όταν έγραψα να έφτιαχνε το GT6 στο PS4, εννοούσα ευθέως και όχι πλαγίως, ότι θα έφτιαχνε ένα νέο παιχνίδι για μια νέα κονσόλα, με όλα τα bell and whistles που θα πρέπει να έχει για μια νέα γενιά hardware.
Ρε παιδιά. Αγόρασα το Titanfall και έφαγα τρελή ήττα! Δεν ήξερα ότι είναι μόνο multiplayer! Δεν έχει καθόλου campaign και χρειάζεται φυσικά και συνδρομή για να παίξω. Αγόρασα δηλαδή ένα παιχνίδι 30 ευρώ και στην ουσία πήρα τα 3! Χαχαχα. Πώς τη πάτησα έτσι;
Εγώ οσο το επαιξα μου άρεσε πολυ!!! Το επαιξα οσο ειχα την 15θημερη συνδρομή. Αλλα εγώ το πήρα και 12 ευρώ μονο.
Έβαλα το 48 ώρες κωδικό που έχει και παίζω. Ρε συ είναι πολύ καλό! Χαχα! Τα σπάει! Πολύ διασκεδαστικό βασικά!
Για οσους ενδιαφερονται και γνωριζουν:
Xbox One SDK & Hardware Leak Analysis CPU, GPU, RAM & More Part One
Λετε να παρω Dead Rising 3; Το εχει βαλει το Public και Plaisio με 35 ευρω. Αξιζει;
Τσιμπα το!!!!!!