εγω λεω να δωσει τα arcade games δωρεαν 2 καθε μηνα(pac - man arkanoid κλπ)και υπαρχουν χιλιαδες για να μην κουραζουν το μυαλο τους τα παιδια
ex decade gen
Printable View
εγω λεω να δωσει τα arcade games δωρεαν 2 καθε μηνα(pac - man arkanoid κλπ)και υπαρχουν χιλιαδες για να μην κουραζουν το μυαλο τους τα παιδια
ex decade gen
Πιστευω οτι μια μερα οι devs της ΣΟΝΥ θα κανουν την απολυτη πουστια.
Θα παρουν το GTA V, θα το κανουν remake σε arcade και θα το δώσουν δωρεαν στο plus μονο.
Ετσι για το γαμωτο....για να δουν αν μπορουν να σπασουν το ρεκορ γκινες σπασαρχιδιας και να μετρησουν ποσοι "οπαδοι" της SONY θα ημνησουν αυτη την ενργεια ως πρωτοποριακη και ψαγμενη μιας και "το gta το εχουν παιξει....αλλα αν δεν υπηρχε το plus θα εχαναν αυτο το διαμαντακι"!!
Ααα.... Μια χαρα. Δεν τα 'χα!!
Δεν ξέρω ποιους και πόσους μπορεί να ενδιαφέρει το παρόν μου σχόλιο, αλλά τα παιχνίδια αυτού του μήνα ανέβηκαν στο store. :hysterical: :d030: :pound:
αχαχαχαχχαχα ένα συμπληρωματικό, παντελώς αδιάφορο σχόλιο:
όντως έχουν ανέβει και τα κατεβάζω (και μετά θα τα σβήσω, ίσα-ίσα για να προπονήσω τον σκληρό δίσκο χααχχα).
γιατι τα κατεβαζεις αφου δεν τα θες?για να βλεπει η sony τα κατεβασματα και να λεει α!αφου τους αρεσουν τετοια ποιοτικα παιχνιδια δωστε τους και αλλα τετοια στους επομενους μηνες!!:confuzed:
Αν βρισκόσουν εσύ Μανο στην θέση ενός developer, πιστεύω ότι θα θελες όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας να κάνανε το ίδιο που κάνει και ο Λευτέρης, δηλαδή να κατέβαζαν απλώς το παιχνίδι σου για να πληρωθεις. Την sony δεν θα την ενδιαφερε καθόλου αν σταματούσαμε όλοι να κατεβάζουμε τα παιχνίδια που δίνει στο plus. Ίσα ίσα που θα βγαινε ακομα πιο κερδισμένη με τον τρόπο αυτό. Πλήγμα για την sony θα ητανε αν δεν ανανεωνε την συνδρομη ένα μεγάλο ποσοστό των συνδρομητων της υπηρεσίας της. Εγώ το έχω κάνει ήδη γιατι δεν με ενδιαφέρει το online, το θέμα είναι αν μπορούν να ακολουθήσουν κ άλλοι. Καταλαβαίνεις ότι ειναι απίθανο να συμβεί κατι τετοιο γιατί πλέον η πλειοψηφια των συνδρομητων φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για το online gaming και όχι για την IGC.
Η Sony δεν του πληρώνει για τα παιχνίδια που δίνει στο Plus (τουλάχιστον παλιότερα έτσι ήταν). Αυτός μάλλον είναι και ο κύριος λόγος που δίνει τα σκουπίδια που δίνει πλέον.
Παλιά που δεν είχαν πολλούς συνδρομητές και ήταν ένα μικρό κομμάτι του PSN, δίνεις πιο εύκολα καλά παιχνίδια. Δεν θα χάσεις τόσες πωλήσεις. Τώρα που η Sony κυριαρχεί παντού και οι μισοί (πόσοι είναι τεσπα) και πάνω έχουν Plus δεν δίνεις έτσι παιχνίδια. Αντίθετα στη Microsoft που έχει λιγότερους παίκτες δίνουν πιο αξιόλογα πράγματα.
το κορυφαιο ειναι οτι τα κοοστολογει η sony 89,94€...
· Alienation (PS4)
· Tales from the Borderlands (PS4)
· Blood Knights (PS3)
· Port Royale 3: Pirates and Merchants (PS3)
· Laser Disco Defenders (PS Vita)
· Type: Rider (PS Vita)
Στο αμερικανικο ps plus εχουν δωσει το Abzu αντι για το Alienation.
http://<a href="https://www.youtube....jNsxH_FUeQ</a>
Έλα ρε, σώμα. Επιτέλους ένας μήνας που έγινε μια υπερβασουλα (κσι στο ps3)
Το Tales from the Borderlands είναι διαμαντάκι πάντως! Έχει ίσως το καλύτερο γράψιμο απο οποιοδήποτε telltale game!
Θα ήθελα τον επόμενο μήνα για PS4, το Matchday II και το Solomon's Key παρακαλώ.
:P
Θα ηθελα και γω το το Matchday II, το Port απο το C64 ομως..:P
Περα απο την πλακα πιστευω οτι ο μηνας ειναι αρκετα καλος. Τα εχω και τα δυο παιχνιδια στο Ps4 (αλλα και το ABZU που εδωσαν στο αμερικανικο) και εχω να πω οτι όλα τους ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω στο psn(αν και μονο το Alienation δεν κυκλοφορει σε retail μορφη) αλλα και που εχει το ps plus γενικοτερα.
Ειδικα το Alienation της Housemarque θα το ευχαριστηθειτε με παρεα.
Καλύτερα να φέρω από την αποθήκη το cbm64, με το κασετόφωνο και να βάλω να παίξω το raid over Moscow.
Στάλθηκε από το HUAWEI CAM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τροπιαοφαγους, ενημερωνω οτι αν εχουν παιξει το "tales...." απο retail εκδοση, τότε ετσι και το ξαναπαιξουν απο την digital εκδοση θα παρουν παλι ολα τα τροπαια, μιας και η retail εκδοση εχει κοινη τροπαιολιστα με την ps3 εκδοση.....(ω ναι!). Η το αναποδο......εχω ψιλοξεχασει....παντως θυμαμαι σιγουρα οτι επαιξα το παιχνιδι και digital και retail kai την μια απο τις δυο φορες μου εδινε τα τροπαια της κοινης τροπαιολιστας ps3/ps4
Μπηκαν τα παιχνιδια του plus
Υποτίθεται ότι το plus φέτος θα αλλάξει κάποια πράγματα ώστε να γίνει πιο "ποθητό" στους χρήστες του Playstation. Εάν ισχύουν όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα του το express.co.uk λογικά θα έχουμε μία επίσημη ανακοίνωση σε μία εβδομάδα περίπου στις 31 του Μήνα και υποτίθεται ότι θα είναι μια μεγάλη ανακοίνωση. Δεν βρήκα κάποια άλλη πηγή για αυτά που ισχυρίζονται ότι αναφέρθηκαν στο Sony Corporate Strategy Meeting briefing:
Δεν ξέρω τι έχουν σκοπό να ανακοινώσουν και τι μπορούν να θεωρούν ως καροτάκι για να προσελκύσουν κόσμο (νέο αλλά και παλιό που την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια) να γίνουν συνδρομητές στην υπηρεσία. Το ενδεχόμενο να βάλουν και VR games στην υπηρεσία επί του παρόντος προσωπικά μου είναι αδιάφορο και μόνο σκοπό θα είχε να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στο hardware ήτοι κέρδος στην ίδια αλλά όχι σε εμένα (τουλάχιστον άμεσα καθώς δεν με βλέπω να ασχολούμαι με το VR gaming συντομα - μην πω και καθόλου δλδ).Quote:
The Sony Corporate Strategy Meeting briefing has shed more light on the company’s future plans, which appear to include a boost to the PS Plus service.
Sony management talked more on the subject, revealing that they wanted to make PlayStation Plus a more attractive prospect to fans to subscribe to.
These changes will be deployed to help grow subscriber figures, which apparently includes 70m monthly active users and 26.4 million PS Plus-paying members.
------------
While Sony didn’t go into a deep-dive on the subject, it was mentioned that they wanted to enhance the content offered through PlayStation Plus.
What this means is anyone’s guess right now, Sony has teased in the past that they might add new PlayStation VR games to the list too.
Προσωπικά θα περίμενα κάποιες αλλαγές στην ποιότητα των τίτλων που θα δίνονται στο μέλλον όπως σίγουρα κάποια προσθήκη ΑΑΑ τίτλων και όχι μόνο arcade/indy stuff. Αναμένω πιθανή διακοπή ενδεχομένως σύντομα κάποιου παλαιότερου συστήματος, πιθανώς του PS Vita καθώς το κόβω γενικώς να πλέει σε αβαθή νερά. Πιθανώς να ανακοίνωναν και κάποια στιγμή την διακοπή υποστήριξης και του PS3 μέσω του plus αν διαπιστωθεί ότι τα νούμερα πια είναι οριακά (νομίζω πουλάει με τα βίας 4Κ την εβδομάδα έναντι των περίπου 300K του PS4) και νομίζω ότι η Sony ήδη ετοιμάζει και την διακοπή της παραγωγής του μετά από μία γεμάτη 10ετία. Οπότε ίσως επικεντρώσει πλήρως στη ναυαρχίδα της το PS4 ωθώντας έτσι σε ακόμη μεγαλύτερες πωλήσεις και σε hardware επίπεδο. Δεν ξέρω αν διακόπτoντας την παραγωγή του PS3 μπορεί είτε να σπρώξει σε μεγαλύτερα νούμερα παραγωγής τα PS4 slim/Pro ή θα ετοιμάσει το έδαφος έτσι για την επόμενη γενιά. Yπομονή λοιπόν να δούμε τι ανακοινώσεις έρχονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα (υπηρεσία και παιχνίδια Ιουνίου) και φυσικά στην E3 σε τρεις περίπου εβδομάδες,
Πηγή: http://www.express.co.uk/entertainme...une-2017-games
Διασταύρωση: https://www.gamespot.com/articles/ps.../1100-6450250/
Επίσημη πηγή: http://www.irwebcasting.com/20170523...ain/index.html
[Rumor] PS Plus games for June: Killing Floor 2 + Life is Strange
https://pbs.twimg.com/media/DAvs3-_XkAAMbNy.jpg
Από το τουρκικο λογαριασμό PS στο twitter
Παιχνιδάρα είπαμε το Life is Strange!