Originally Posted by
Lefteris_X
πάντως παρατηρώ ότι υπάρχουν ακόμα θαρραλέοι που πάνε σινεμά.
Δεν ξέρω, αλλά προσωπικά το έχω παρατήσει το άθλημα χρόνια τώρα, κάτι με τα μλκσμένα που τρώνε τα κέρατά τους δίπλα μου (χρατς χρουτς όλη την ώρα), κάτι οι οθόνες των κινητών που μου χαλάνε το σκοτάδι (όλη την ώρα τα μλκιστήρια πάσας ηλικίας με το φώνι στο χέρι συνέχεια), κάτι να σου βγει η πίστη να βρεις να παρκάρεις (το να παρκάρω 4 τετράγωνα μακριά και να κάνω μινι-προπόνηση στο περπάτημα, δεν λέγεται "βρήκα θέση" ) ή να πληρώσω νταβατζιλίκιον στο πάρκινγκ των Village...........βάλε και τον άθλιο ήχο (ΟΚ ήταν μέχρι το 2000, μετά όχι).....βάλε και της μέτριας ποιότητας προβολή..........ε, χ3σ3 με, προτιμώ το πριβέ home cinema. (με βαριά καρδιά όμως, γιατί είμαι πιο πολύ της εξόδου από το σπίτι και όχι του "μέσα".)
Τελευταία φορά που πήγα σινεμά, στο The Mall - Village, ήταν για να δω στην μεγάλη αίθουσα το Avatar σε 3D.
Ε, πως δεν άρπαξα κανά πανηλίθιο πιτσιρικά ή πιτσιρίκα ή κάποιον καρα-παπάρα συνομήλικο που έκανε ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ σχόλια (καραμήτρε, πήγαινε δες Μπόλεκ και Λόλεκ, το Avatar δεν είναι καρτούν)...............είναι απορίας άξιο.