telika pote tha mathoyme ta paixnidia toy plus?
Printable View
telika pote tha mathoyme ta paixnidia toy plus?
Κανένα tetris μας βλέπω να παίρνουμε [emoji14]
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελα με τα τροπαια και εσύ, κολλησατε και μένα και εχω γαμηθει στο survival να παρω το τελευταίο τρόπαιο [emoji14]
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο amazon εχουν ανεβασει την παρακατω εικονα στις συνδρομες του ps plus. Οπως φαινεται, τα παιχνιδια του Ps4 γι αυτον τον μηνα θα ναι τα LBP3 και Not a hero.
https://m.media-amazon.com/images/S/...SR970,300_.jpg
Μόλις ανεβηκε και video με τα παιχνiδια για του μηνα για το PS4.
https://www.youtube.com/watch?v=RyZY8RvyMes
Full lineup:
LittleBigPlanet 3 PS4
Not a Hero PS4
Starwhal PS3, cross buy with PS4
Anna — Extended EditionPS3
Ninja Senki DX PS Vita, cross buy with PS4
TorqueL PS Vita, cross buy with PS4
source: PS Blog
Ενταξει καλος μηνας αυτος, ακομα και εαν δεν αρεσει σε καποιον το LBP, ειναι σκαλες ανωτερο απο το Knack Που ζηταγαν πολλοι εδω και μηνες.
Ειναι και το μονο που αξιζει. Ολα τα αλλα που μπηκαν φαίνονται εντελώς για πέταμα
Γράφω review και δεν μπορώ να το αναλύσω αυτό το χάλι όσο θα ήθελα αλλά.... WTF???
Τι είναι αυτά; Πέρα από το LBP3 που ήταν broken, δεν ξέρω αν το έφτιαξαν...
Θα μας κάνουν την χάρη να βάζουν παιχνίδια που υπάρχουν τουλάχιστον στη wikipedia? Ρητορική ερώτηση.
Το βίντεο που σε "ενημερώνουν" για το χάλι την υπηρεσία τους φαντάζομαι δεν μας ενημερώνει και για τα υπόλοιπα 4 παιχνίδια γιατί ούτε αυτοί τα ξέρουν...
Το 1 από αυτά δεν έχει καν Metacritic score, το Anna έχει 55% Meta, 49% (!!!!!!!!!!!!) GameRankings.
Είναι ντροπιαστικά τα παιχνίδια για το PS3/Vita. Καλύτερα να τα σταματήσουν, πραγματικά.
Οπως τους εγραψα και στα σχολια στο fb εχω ενα Spectrum ZX με τα λαστιχενια πληκτρα και εξτρα κασετοφωνο, παιζει να εχει καλυτερα γραφικα απο τις αλλες 3 αηδιες που εδωσαν. Απλα ντροπη τους.
Έχω έναν Acorn BBC micro στο πατάρι. Θα τρέξω εκεί τα παιχνίδια.
Πάντως παιδιά, έχω την αίσθηση ότι εκεί στα κεντρικά της Sony, η ομάδα που αποφασίζει ποια θα είναι τα μηνιαία παιχνίδια του PSN+............θα πρέπει να έχει........
...........ΚΛΑΣΕΙ στα γέλια!!! Πραγματικά αν ήμουν στην θέση τους, θα δάκρυζα κάθε μήνα από τα γέλια. Ειλικρινά, κάθε μήνα, μα ΚΑΘΕ μήνα, με το που θα ανακοινώνονταν τα παιχνίδια κατευθείαν θα έμπαινα σε διάφορα forum (fora) να διαβάσω τα κραξίματα..........γνωρίζοντας παράλληλα όμως ότι όλοι αυτοί (τουλάχιστον οι περισσότεροι), θα ανανεώσουν κανονικά τη συνδρομή τους.
Έχει καταντήσει σαν ιεροτελεστία: περιμένουμε τα παιχνίδια του επόμενου μήνα, ανακοινώνονται, κράζουμε, διατηρούμε (οι περισσότεροι) τη συνδρομή..............και loop again: περιμένουμε τα παιχνίδια.....
Κάθε.
Μήνα.
Επί.
Τρία.
Χρόνια.
Ε, πιστεύω ότι είναι ένα TV comedy/parody long-lasting series που συμμετέχουμε όλοι. Ας το απολαύσουμε! (sarcasm /off)
Το LB3 το πουλουσαν εναν 20ρικο θυμαμαι 15 μερες μετα την κυκλοφορια του γιατι ειχε απειρα προβληματα . Το ειχα παρει για την μικρη και τελικα δεν παιξαμε πανω απο μια ωρα. Τωρα 3 χρονια μετα ποιος θα κατσει να ασχοληθει δεν μπορω να φανταστω .
ηταν που φημολογουνταν να βαλει και το gravity rush που βγηκε πριν εναν χρονο!χαχαα..παω να το παρω τωρα που το ειχα παραγειλει(αμα το βαλει τον επομενο μηνα καντε με ενα μπαν να βαλω μυαλο...)...
Παντως το LBP ειναι καλη προσθηκη αλλα τα αλλα απαραδεκτα οπως ειπατε...
Και εγώ το LBP3 το είχα πάρει πολύ φθηνά (15€ νομίζω), είχα παίξει λίγο αλλά μου είχε φανεί πολύ αδιάφορο και το παράτησα.
Πάντως καλή προσθήκη είναι.
Να πω την αλήθεια μου όμως πως προσωπικά προτιμώ indies και πιο "μικρές" παραγωγές στο plus παρά ΑΑΑ games μιας και ότι με ενδιαφέρει θα το έχω αγοράσει. Κάτι παιχνίδια τύπου Apotheon, Journey, Everybody's Gone To The Rapture, Rocket League κλπ κατά 99% δεν θα τα δοκίμαζα αν δεν τα είχε δώσει το Plus
Ναι ρε συ Μιχάλη δίκιο έχεις αλλά όταν καταντάει και τα indy να είναι π@π@ριες λες οκ... Άντε και.... σε τελική ανάλυση.
Αυτό που είπε ο Λεωνίδας είναι το σωστό. Η θα δίνει αξιοπρεπή παιχνίδια ή ας μη δώσει καθόλου να τελειώνουμε. Το να δίνει ότι αχταρμά υπάρχει εκεί έξω είναι δώρο - άδωρο....
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
H Sony έχει τάξει 2 παιχνίδια για κάθε κονσόλα. Αν δεν τα δώσει τότε θα βγεί ο τάδε και θα πει "εγώ πλήρωσα plus με δεδομένο οτι θα παίρνω τα παιχνίδια μου δώρο, η sony μας κοροϊδευει". Με το να δίνει τα "άθλια" παιχνίδια κρατάει την υπόσχεσή της και είναι καλυμμένη και νομικά.
Εγώ απο καιρό έχω σταματήσει να περιμένω πως και πως τι θα δώσει το plus κια να απογοητεύομαι όταν δίνει φλότσες. Ο κανόνας πλέον είναι οτι θα δίνει φλότσες όχι το αντίθετο. Το plus το πληρώνω πλέον για άλλους λόγους και όχι για το instant game collection. Που και που δίνει κάτι της προκοπής και αυτό είναι το κερασάκι. Δεν θα γυρίσει ποτέ στις εποχές που έδινε ΑΑ τίτλους συνέχεια και είναι λογικό αυτό (τον έχει δέσει τον γαϊδαρό της).
Δεν το λέω με κακία. Το λέω γιατί αν περιμένετε πολλά απο το instant game collection είναι δεδομένο οτι θα χαλάτε την ζαχαρένια σας για πάρα πολύ καιρό ακόμα...
Είναι καλό για εσάς που σας χαλάει να το δεχτείτε και είτε να σταματήσετε το plus είτε απλά να μην δίνετε τόσο σημασία...