Αποστόλη πάρε την λευκή που είναι πολύ πιο καινούρια φουρνιά για τους λόγους που είπε ο Δημήτρης παραπάνω.
Printable View
Αποστόλη πάρε την λευκή που είναι πολύ πιο καινούρια φουρνιά για τους λόγους που είπε ο Δημήτρης παραπάνω.
Ευχαριστω για τις προτασεις παιδια.
Μαλλον θα κανω αυτο που λετε. Θα παω για καινουρια φουρνια, ισως το ασπρο η το bundle με το Assasins που ειναι και αυτο πιστευω προσφατο! Ευχαριστω!
Εφόσον θα πάρεις καινούργιας φουρνιας κονσόλα θα εχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Οταν το πάρεις με το καλό Γράψε τις πρωτες εντυπώσεις να δουμε πως σου φάνηκε!
Xbox One Assasins Creed Unity Bundle + NBA 2k15 *offer* ordered...
Καλορίζικο Wolf!
Έχω ψηθεί κι εγώ αλλά επειδή θα το έχω μόνο για τα exclusives δεν ξέρω αν αξίζει τελικά να το πάρω για πχ 10-15 παιχνίδια
E, κάτσε ρε συ... 10-15 παιχνιδια δε τα λες και λίγα...
Παντως, ασχέτως αυτού, εαν εισαι between minds, πάρτο.
Αν στη πορεια αξιοποιηθεί ο player του Xbox One και με υποστηριξη για srt υποτιτλους, θα ειναι τουμπανο media player! xaxa!
edit:
Καηκαμε...
https://www.youtube.com/watch?v=4KKWsPZjjjQ
Ήρθε ο Άγιος Βασίλης νωρίς.
http://i179.photobucket.com/albums/w...219_212446.jpg
Μεγεια. Καλοπαιχτο!!!
Εννοειται οτι εχεις βαλει απλα το χαρτινο κουτι κατω απο το δεντρο.... :)
Καλορίζικο!!!!!
εγω εχω την παρτιδα χωρις το kinect ειχα το θεμα με τον ηχο αλλα διορθωθηκε με το update ο αδερφος εχει την εκδοση με kinect δεν ειχε ποτε θεμα να πω εδω οτι η ms αμα δηλωσει την κονσολα σου δινει 2 χρονια εγγυηση εγω το πηρα 9/2014 και εγγυηση μεχρι 11/2016
Απο την εμπειρια μου με το Xbox One εχω να πω οτι μαρεσει πιο πολυ το UI του αλλα ειναι πολυ πιο αργο και πολλες φορες κολλαει για αρκετα δευτερολεπτα. Ειδικοτερα οταν κανω snap DVR γρηγορα και μπαινοβγαινω γρηγορα καμια φορα κολλαει το συμπαν. Στο PS4 δε το εχω δει ποτε αυτο
Τι να σου πω. Εμένα δεν κολλάει καθόλου ασχέτως την χρηση. Σίγουρα δεν θα το έλεγα πολύ πιο αργό. Και τα δυο λειτουργικά έχουν μια πολύ αξιοπρεπή ταχύτητα.
Του One το UI ειναι πιο φαντεζι, του ps ειναι πιο απλο και κατανοητο.
Επισης πολλες φορες το DVR δε δουλευει μου βγαζει error. Το googlara και το κανει σε παρα πολλους χρηστες στο forum της Microsoft. Απαραδεκτο