Πιος τα πρόδωσε ρε γαμώτο........:a038-1:
Printable View
Πιος τα πρόδωσε ρε γαμώτο........:a038-1:
Ο επομενος μηνας ειναι ο Δεκεμβριος, για Νοεμβριο λεει. :P
Επίτηδες, καταλάθος γράφει Νοέμβριο, για παραπλάνηση.........
https://blog.eu.playstation.com/2016...estinies-more/
Here’s what you can play from 6th December:
- Stories: The Path of Destinies (PS4)
- Invisible, Inc. (PS4)
- Hyper Void (PS4, PS3, PS Vita)
- Tiny Troopers Join Ops (PS4, PS3, PS Vita)
- Color Guardians (PS4, PS Vita)
- VVVVVV (PS Vita)
Το Hyper Void εχει κ free add-on με PSVR levels.
Πρέπει να έχεις το παιχνίδι, δηλαδή από την επόμενη Τρίτη θα μπορείς να δοκιμάσεις το VR του.
Πηξαμε στις παπαριτσες ε?
Τα 2 πρώτα παιχνιδάκια είναι όμορφα και θα τα έπαιζα άνετα αλλά η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα και αν δεν ήταν το online στη μέση ελάχιστοι θα συνέχιζαν τη συνδρομή. Μέσω του online η Sony βρήκε τρόπο να γεμίζει τα ταμεία της πουλώντας αέρα. Προσωπικά δεν ανανέωσα την συνδρομή γιατί εδώ και 3 χρόνια (με ελάχιστες εξαιρέσεις) ο ένας μήνας είναι χειρότερος από τον άλλο. Σώθηκα με το pc και η ιστορία με το pro με δικαίωσε ακόμα περισσότερο. Θα ήταν πιο τίμιο να κρατάς τουλάχιστον τα παιχνίδια του ps4 όπως στο X1. Άσχετο με το θέμα αλλά αν έχεις αγορασμένο ένα X παιχνίδι στο pc και κάνουν remake έχουν (συνήθως) την ευγένεια να στο δώσουν δωρεάν.
Το stories ειναι ευκολο αλλα και λιγο χρονοβόρο και πρεπει να παιξεις πολλες φορες τα ιδια κομμάτια για να δεις ολα τα endings
Μπορώ να δω πότε λήγει η συνδρομή μου χωρίς να είμαι στην κονσόλα;
https://account.sonyentertainmentnet...d/login.action
Κάνε sign-in πήγαινε στο media και στα τελευταία παιχνίδια που έχεις κατεβάσει λέει expiration date, αυτή είναι.
Το color guardiαn γιατί δεν μπορώ να το βρω ατό Store του vita ?
Αν σκέφτεται κανεις να ανανεώσει τώρα, ας κοιτάει το email του γιατί στέλνουν έκπτωση. Εμενα μου ήρθε αυτό, με ισχύ μέχρι 23 Δεκέμβρη
Attachment 9580
Edit: Ειναι μονο για νεους συνδρομητές τελικα
Attachment 9581
Παιδιά το hyper void το κατεβάσετε. Εγω το κατεβασα βασικά πιο πολύ για το VR αλλα μόλις το παιχνίδι μπαίνει στο αρχικό μενού ανεβοκατεβαινει συνέχεια ο κέρσορας στις επιλογές. Τι φταίει? Είπα μπας και φταίει το χειριστηριο αλλά το κάνει και στα δύο. Σε εσάς είναι εντάξει?
Τελικά άκυρο. Πρέπει να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με το καινούριο dual shock. Μόλις το αποσυνδεσω και βαλω το πρωτο dual shock ολα δουλεύουν μια χαρά. Τι κουλό και αυτό?
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk