http://gatineaunewbornphotography.co...t-what-gif.gif
Printable View
Ναι, ειμαι κι εγώ περίεργος...
Για να δουμε τι κανει...
Quote:
To use the Xbox One Stereo Headset Adapter with your Xbox One console, you’ll need to update your Xbox One Controller with the latest software to support the adapter.
Καλα, αυτο δε με πολυενδιαφερει, αλλα αν βρω χρόνο ίσως το κάνω...
Thnx!
Είναι λιγότερο "φαντασία" σε σχέση με το "γεγονός" πως έχουν κουμπαριάσει η Ubi με την MS. Δεν γίνεται στην πρώτη περίπτωση να υπάρχουν tweets και αποδεδειγμένη σχέση του developer με τη Sony και να λέμε πως είναι "φαντασία", και στην άλλη χωρίς κανένα στοιχείο να λέμε πως είναι "γεγονός". Άλλα είπαμε, δύο μέτρα και δύο σταθμά παντού.
Καλημέρα:c030:
Έχεις ένα point, το θέμα είναι ότι όταν η Sony είχε κουμπαριές με την Ubisoft δεν είχαμε θέματα parity κτλ. Είχαμε exclusive DLC αλλά μέχρι εκεί. Και η Microsoft αποδεδειγμένα έχει δείξει ότι γουστάρει να σαμποτάρει την Sony με κάθε ευκαιρία - κυρίως ανοίγοντας το πορτοφόλι της. Μπορείς να πεις το ίδιο για τη Sony?
To να πληρωνεις για extra dlc στη δικη σου πλατφορμα και το να πληρωνεις για forced parity δεν μπορουν να μπουν στην ιδια κατηγορια, αυτη του αθεμιτου μεσου δηλαδη.
Ειναι 2 διαφορετικα πραγματα, το οτι εξυπηρετει το τσουβαλιασμα δεν τα αναγαγει σε ομοια.
Παραδειγμα, η MS πληρωσε δεκαδες εκατομμυρια δολλαρια στην προηγουμενη γενια για τα (timed) dlc του GTA, χαζο κατα τη γνωμη μου αλλα δεν ειναι αθεμιτο. Το να κανεις συμφωνιες για το πως θα παρουσιαστει το προιον στην κονσολα του αλλου ναι, ειναι αθεμιτο.
Φωτοαντιγραφο αποδειξης παροχης υπηρεσιων απο την Ubi προς την MS περι forced 720p δεν εχω, αν εννοεις αυτο.
Δεν θα μπορουσε να υπαρχει κατι τετοιο αλλωστε. Απο κει και περα σου το επιστρεφω το επιχειρημα, σκεψου μονος σου με βαση την κριτικη σου ικανοτητα, τις τεχνικες αναλυσεις (στο DF που τη διαβσα πχ μπορουν να καταλαβουν την διαφορα στα fps αλλα οχι στην αναλυση) και τα προηγουμενα προιοντα της ιδιας εταιρειας στις ιδιες κονσολες.
Όταν βγήκε πριν ένα χρόνο το Black Flag έβγαλε patch η Ubisoft για να ανεβάσει την ανάλυση στο 4. Αμέσως μόλις έκανε marketing deal με την Microsoft ξαφνικά τους την βάρεσε και είπαν να εφαρμόσουν parity ανάμεσα στις δυο εκδόσεις. Ο spencer παράλληλα βγαίνει και λέει οτι δεν θέλει να νιώθουν οι πελάτες τους οτι έρχονται δεύτεροι. Συν τις γνωστές τακτικές στους indies.
Περιμένεις να βγει η ubi και να πει "yeah bitches, we are getting paid by Microsoft so we are forcing parity"; Προφανώς και δεν θα γίνει ποτέ, αλλά κάποια πράγματα μιλάνε απο μόνα τους.
Για να τελειώνει η κουβέντα για το Unity, η προσωπική μου άποψη για το τι συνέβει συνοψίζεται από το παρακάτω quote:
http://www.extremetech.com/gaming/19...e-than-the-ps4Quote:
Ultimately, it mostly sounds like Assassin’s Creed Unity is just a bit of a mess. The game — which is powered by a new version of Ubisoft’s AnvilNext engine — certainly looks good, but perhaps Ubisoft didn’t leave itself an adequate amount of time to tune the game/engine so that it runs well across the consoles and PC. It goes without saying, but it’s just downright sad that the next-gen consoles can’t stick to 30 fps, even when running at the low resolution of 1600Χ900.
Το ξέρετε ότι PS4 και One έχουν AMD GPU έτσι; Τι κρίμα που το παιχνίδι είναι optimized για... nVidia GPU.
http://www.extremetech.com/gaming/19...or-nvidia-gpus
Δεν μπορεί να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο για κάτι "ύποπτο" στον λόγο που τεχνικά υστερεί το Unity στις κονσόλες, αλλά με τα διαθέσιμα στοιχεία, μάλλον για "μισές δουλειές" της Ubisoft στο development μου φαίνεται.
Ωραία, με την ίδια λογική λοιπόν τα πήρε και το Schafer από τη Sony για να μην βγάλει τα GF και DOTT στο One. Δεν βγάζεις άκρη έτσι, υποθέσεις επί υποθέσεων κτλ.
Και μην ξεχνάμε πως το Unity έχει διαφορετικό engine.
Δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά πρέπει unoptimized engine να τρέχει 1080p 60fps στο PS4. Δηλαδή το Unreal Engine του 2001 είναι ίδιο με του 2012;Quote:
a new version of Ubisoft’s AnvilNext engine
Πάντως το ότι παίρνετε μισό quote από δω μισό από κει (Spencer που μιλούσε για τα indie games και Ubi που τα έκανε μαντάρα στο PR) και τα ενώνετε για να βγάλετε δικό σας νόημα μου θυμίζει κάτι από Μακαρθουρισμό.
Άρα με τη λογική σου η συμφωνία που έκανε η Sony με την Activision για να παρουσιαστεί στον τύπο το Destiny ως τίτλος του PS4, χωρίς να αναφέρεται πως θα κυκλοφορήσει και στο One είναι και αυτό αθέμιτο, σωστά;
Δεν έχω "κολλημένη" αντίληψη, απλά δεν μου έχετε δώσει ακόμα κάποιο σοβαρό επιχείρημα για να αλλάξω την άποψή μου. Βασίζεστε σε υποθέσεις επί υποθέσεων και σε ένα ποτ πουρί quotes για να αγιοποιήσετε τη Sony και αυτό δεν σας τιμά επειδή πιστεύω πως συνδιαλέγομαι με άτομα που σκέπτονται.
Κανείς δεν είναι άγιος, όλοι τα χρήματά μας θέλουνε και τα ίδια κάνουν εκατέρωθεν για να τα αρπάξουν.
To κραξιμο που εχει φαει απο σχεδον ολους εδω περα η Σονυ κατα καιρους και συχνοτατα ειναι μπολικο. Οποτε το "αγιοποιηση" που προσαπτεις ειναι απλα και μονο πυροτεχνημα μπας και αποκτησει καμμια αξια ο λογος σου... αλλα δεν...
και ξερεις γιατι?
Γιατι εισαι τσαπατσουλης στον τροπο με τον οποιο διαδιδεις νεα φημες και ολα τα συναφη, παντα με γνωμονα το πως θα φανει καλα η αγαπημενη σου εταιρεια. Ποσες φορες εχεις πεταξει φημες τυπου ραδιο αρβυλα ως επιβεβαιωσεις, ποσες φορες λες για πραγματα ασχετα χωρις καν να ξερεις τι ειναι, οι ανακριβειες ειναι το φορτε σου (τελευταια μολις λιγα ποστ πιο πανω οτι το ACU εχει διαφορετικη μηχανη γραφικων) και γενικα η αποψη/επιχειρηματολογια σου ειναι χαμηλης ποιοτητας.
Οποιασδήποτε μορφής επιχειρηματολογία, υπερτερεί σε σχέση με ad hominem επιθέσεις ανέυ επιχειρημάτων.
Καλημέρα και σε σένα.