Ειχε, μονο που κυκλοφορησε πολους μηνες μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου.
Printable View
^^Αα γι αυτο μαλλον δεν το γνωριζα. Μου εκανε εντυπωση παντως! :)
Οντως ειναι περιεργη πρακτικη, αλλα υπαρχουν παρα πολλοι οι οποιοι δεν ξερουν εαν θελουνή οχι να αγορασουν ενα τιτλο. Ειμαστε η συντριπτικη μειοψηφια εμεις που το ψαχνουμε το θεμα και ξερουμε τι μας γινεται. Το 90% των χρηστων δεν εχουν ιδεα ποτε κυκλοφορει ενα παιχνιδι, ποσο καλο ειναι κλπ κλπ. Οποτε ειναι ενας τροπος να δουν και να μαθουν περισσοτεροι για το παιχνιδι. Ποσο μαλλον οταν ειναι τοσο πανεμορφο οσο το Uncharted 2.
Βεβαια ναι κανονικα πρεπει να το κανεις πριν κυκλοφορησει, αλλα μαλλον ετρεχαν να προλαβουν να τελειωσουν το code του παιχνιδιου και μετα ασχοληθηκαν με το ντεμο. Περιεργο οντως, αλλα εστω και εκπροθεσμα ειχε νοημα.
Ίσα ίσα ρε παιδιά εγώ την βρίσκω πολύ σωστή ως κίνηση......έχεις ένα παιχνίδι που ξέρεις ότι μετά το πρώτο μέρος το περιμένουν πολλοί και σίγουρα θα πουλήσει μόλις βγει και μετά από μήνες που αρχίζει η φυσιολογική πτώση των πωλήσεων βγάζεις το demo για να "ψήσεις" και όσους δεν είχαν δει ή δεν είχαν πειστεί τόσο καιρό για το παιχνίδι.
κ γιατι να μην τα δινουν νωριτερα απ την κυκλοφορια ωστε και αυτους που δεν ξερουν να ψησουν κ εμεις που το περιμενουμε πως κ πως να παρουμε μια γευση..
βασικα το πιο σωστο θα ηταν ενα ντεμο πριν κυκλοφορησει για να ψηθουν ολοι και ενα μολις αρχισει η πτωση των πωλησεων να ψησουν ακομα και τους "δυσκολους" χχαχαχα
:)
το ign διοργανωσε διαγωνισμο για ενναλακτικα εξωφυλλα του uncharted 3.
εδω τα εξωφυλλα
http://uk.media.ps3.ign.com/articles...44/imgs_1.html
Άσχετο με τα προηγόυμενα post αλλα εχω να ρωτήσω το εξής τελικά η Explorer Edition του Uncharted , είναι αυτή με το κουτί το μεγάλο η το μικρό ? Πχ αν το ψάξει στο Sktrouz άλλη εικόνα έχει το Plaisio και άλλη τα Sevenspot.
http://images.eurogamer.net/assets/a...slideshow=true
αυτη ειναι η Explorer's
Φημολογειται παιδια καμμια αλλη εξτρα σουπερ ντουπερ ουαο εκδοση? Γιατι κατι ακουσα οτι σκεφτονται κατι τετοιο, και οτι θα περιλαμβανει μεσα:
ενα C-130, 2 καμηλες, 50 κυβικα αιγυπτιακης αμμου, 2 φτιαρια, 4 κασκολ, 2 καλασνικοφ (το ενα επιχρυσωμενο), 1 σκηνη και ειδικα για την Ελλαδα bonus: 2 αιγυπτιους λαθρομεταναστες!
Τιμη δεν εχουμε ακομα, αναμενουμε. Πρωτες φωτο συντομα!
Τιμή ξέρουμε; :ice:
To C130 και οι καμήλες θα έχουν τεκμήριο; Οι Αιγύπτιοι λαθρομετανάστες θα είναι προστατευόμενα μέλη ή "φιλοξενούμενοι τύπου Μαγγίνα";
[YOUTUBE]xJNv1PGhIm0[/YOUTUBE]
Από το 3:40 και μετά έχουμε νέο gameplay υλικό.
Mιλαμε στο animation μεγαλη διαφορα!Κοιταξτε ποσο ομορφα κινειται ο Drake!Ευγε!
Uncharted 3 Goes Gold
http://cdn0.knowyourmeme.com/i/000/1...jpg?1300412448Quote:
Naughty Dog have announced that Uncharted 3 has gone gold. The information comes via the Facebook page of the game.
“Proud to announce that the game is now 100% complete (GM = Gold Master) – Ready to produce millions and billions of bluray discs! Now all we do is wait,” the post said.
Naughty Dog conducted a beta earlier, which was played by 1.5 million people according to Sony. There is still a month to go before the game comes out, so it’s going to be an unbearable wait for the fans.
You can check out our Beta preview here and our Author, George liked it a lot. He said, “If some of the necessary tweaks are made by the time Uncharted 3 launches in November, it will be the best online PS3 game to date.
“It may well even go on to challenge Halo Reach and Call of Duty for online supremacy, but only time will tell if this will be the case. Either way, if you haven’t sampled the delights of Uncharted 3′s multiplayer yet, then you have something really special to look forward to this November.”
The game will release on November 11th exclusively for the PS3 and supports full Stereoscopic 3D.
Eιμαι περιεργος τι βαθμολογια θα του βαλουν οι πουλημενοι στο gamespot που μετα απο μια 2ετια μικρων βαθμολογιων δωσανε στο GOW3 9.5...ενω αυτα τα 2 χρονια δικαιολογουσανε τις χαμηλες βαθμολογιες οτι μπορει να νεα games να ειναι τεχνικα ανωτερα απο αυτα προ 2ετιας αλλα για να τους βαλουμε πανω απο 9 θελουμε και πρωτοτυπια.....στοιχειο που ειναι ανυπαρκτο στο GOW3....παρολα αυτα του βαζουνε 9.5 τα αμερικανακια....ξεφτυλες οπως τοτε με το πρωτο kane and lynch.Sorry παιδια για τα πρωινα νευρα αλλα ειμαι κατοχος του 360...... το GOW2 ήταν ενα απλως καλο scifi shooter οπως ειναι και το GOW3 και δεν δεχομαι τετοιες αποθεωτικες βαθμολογιες σε games που περα απο fan to play δεν εχουν story και ιχνος πρωτοτυπιας.Αν το GOW3 πηρε 9.5 Uncharted 3,Rage,το νεο Bioshock/Batman etc πρέπει να χτυπήσουν 10αρια.......
http://kotaku.com/328244/gamespot-ed...--lynch-review
καλημερα πες τα DJTaurus γιατι μας εχουν ζαλισει με το gow3....αλλα πρεπει να καταλαβουμε οτι ολα αυτα ειναι κ θεμα marketing οποτε και κατευθηνομενα
to gamespot εγινε το προβλημα μας? Εγω δεν εχω παραπονο απο αυτους.... για κοιταχτε λιγο το περιοδικο Edge θα ελεγα εγω...!
Ασε που μας μπερδευεις!! :D Δικαιωματικα GOW ειναι το God of War! GeoW ειναι το Gears! :P :P
εαν εννοεις εμενα για το GeoW ελεγα
http://blog.us.playstation.com/2011/...st-hours-away/
Δεν βλέπω να ασχολείται κανείς, οπότε είπα να το ποστάρω...
Σταμάτησε η καρδιά μου χθες όταν είδα μία PSN card σε ένα μαγαζί με το εξώφυλλο του U3...
LoooooL τα ιδια επαθα και γω και ειδα και την τιμη κιολας στα 20 ευρω και απ το σοκ της χαρας φωναξα την κοπελα να το αγορασω. Εν τω μεταξυ για καρτα psn ειχα παει και μεχρι να ερθει ειδα που εγραφε ημεροηνια κυκλοφοριας στο εξωφυλο, αλλα ακομη και τοτε σκεφτομουν πως 20 ευρω εχει αν το προπαραγγειλεις. Οτι να ναι!
Λεμε την επαθα σα πρωταρης...
Ε αφου την επαθα σκεφτηκα να κοροϊδεψω και κανεναν αλλο.
Πρωτο θυμα η γυναικα, οταν πηγα σπιτι και της εδειχνα το κουτι κρυβοντας με τα δαχτυλα το psn σημα. κοντεψε να κατουρειθει απ τη χαρα της και ειδικα οταν της ειπα να κοιταξει τη τιμη...
2ο θυμα ενας φιλος που εβγαλα φωτο το εξωφυλο και την εστειλα με mms τονιζοντας του να κοιταξει τη τιμη κατω αριστερα! Με μουρλανε στις κλησεις και δε το σηκωνα μεχρι να υποτροπιασει τελειως. Τρελαθηκε στα τηλεφωνα και στα μνμ στον τηλεφωνητη, μεχρι που το σηκωσα και του ειπα τρεξε τωρα να το αγορασεις... Καταλαβενετε τι μπινελικια ακουσα οταν του ειπα την αληθεια λιγο πριν φυγει για αγορα
οποιοι (κ***φαρδοι) εχουν PS Plus στην Ευρωπη θα μπορουν να παιξουν το MP απο την αλλη εβδομαδα. παραπανω πληροφοριες θα πουν την δευτερα
Κάποιοι ακόμα πιο κ***φαρδοι παίζουν από σήμερα το πρωί... αλλά υποθέτω ότι δεν υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον σε αυτό το forum (πλην COD/BF multiplayer), οπότε ας το αφήσουμε εδώ.
Θα το «ξαναθυμηθούμε» βέβαια τον Νοέμβρη όταν κάποιοι θα έχουν φτάσει level 35 (ναι, κρατάνε τα στατιστικά), αλλά τότε θα είναι αργά. :a068:
Παιδια το trailer το εχετε δει?
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=fvpu003drCk"]UNCHARTED 3: Drake's Deceptionβ’ E3 Trailer - YouTube[/ame]
Uncharted 3 Trophies
Όπως και στο προηγούμενο, έβαλαν μόνο 2 trophies για το multiplayer. Έτσι δεν σε αναγκάζουν να παιξεις online αν δεν θέλεις και παίρνεις και την πλατίνα άνετα. Μπράβο στην Naughty! :a010:
Εγώ έπαιξα από όταν πρωτοβγήκε 4 το πρωί σήμερα.
Αγόρασα ένα code από το ebay :p
Όσοι έχετε paypal πάρτε από το ebay code 5$ κάνει περίπου, αξίζει...
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...All-Categories
Το κατεβάζεις απόκλειστικά από Αμερικάνικο, αλλά εγώ μια χαρά το έπαιξα στο Ελληνικό μου :)