ξερει κανεις να απαντησει αν το amazon χρεωνει καθε παιχνιδι διαφορετικα;
ξερει κανεις να απαντησει αν το amazon χρεωνει καθε παιχνιδι διαφορετικα;
Ας κάνω και εγώ μια ερώτηση με την σειρά μου.
Είμαι έτοιμος να αγοράσω το fifa09 και το farcry2 από το game.
Τα παιχνίδια και τα δύο μου βγαίνουν 41 λίρες Αγγλίας + 3 λίρες τα μεταφορικά (EU Royal Mail).
Μέσω του xe.com βλέπω ότι μου κοστίζουν περίπου 46~47 ευρώ συνολικά.
Να περιμένω τπτ άλλα έξοδα ''κερατιάτικα''? (μήπως δεν έχουν φπα τα παιχνίδια ή τπτ άλλο?).Ή αυτά θα είναι και τα πραγματικά έξοδα που θα έχω?
Ευχαριστώ.
Δεν έχω λογαριασμό στο Game αλλα λογικά θα πληρώσεις ξεχωριστά μεταφορικά για κάθε παιχνίδι (συνολο 6 λιρες δηλαδη). Ούτε αλλα έξοδα θα έχεις. Μονο το Amazon έχει επιπλέον φόρους. Αλλά ας το επιβεβαιώσει και ο Desperate όμως. :)
EDIT: Να πω μονο κάτι σε όσους κατηγορούν τα ΕΛΤΑ γενικώς αλλα ειδικότερα τις μέρες των γιορτων. Εγώ αυτό που κατάλαβα μιας και περίμενα πράματα από Blah, Play και GTP.ca είναι ότι για κάποιο περίεργο λόγο το Blah δεν καταλαβαίνει από Χριστούγεννα και έφερε όλα τα πράγματα στην ώρα τους! Άρα αν το ταχυδρομείο με το οποιο θα σου στείλουν κάτι είναι καλο όπως του Blah, του Amazon και του Game η παραγγελία θα σου έρθει γρήγορα. Ενδεικτικά θα σας πω ότι το Motorstorm του Blah έφυγε στις 17 και 24 ήρθε, ενω ένα βιβλίο του Play που έφυγε στις 18, στις 30 του μηνός δεν είχε έρθει ακόμα!... Και το σημαντικότερο; Ένα cd του Blah έφυγε στις 23 και στις 30 είχε ήδη έρθει! Tο Blah πέρασε με άριστα το ...τέστ των Χριστουγέννων και θα βρίσκεται στην πρώτη θέση των online αγορών μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα για αυτό το καταπληκτικό κατάστημα. :1appl:
Σήμερα τσίμπησα δύο παιχνιδάκια από το game.
Το fifa09 για ps3 και το Devil may cry 4 για το 360.
Περιμένουν επιβεβαίωση για την πιστωτική.
Θα έρθουν με split order με το καλό.
Για να δούμε τι θα δούμε (και πότε θα το δούμε :angry: ).
Τα μεταφορικά του Amazon είναι 0.99 pounds ανα παιχνίδι και 3.99 pounds ανά παραγγελία.
Δηλαδή 7 pounds μεταφορικά για τρία παιχνίδια ανα παραγγελία. Τώρα για φόρους κτλ καλύτερα να κοιτάξεις το checkout που θα σου βγάλει ακριβώς το τελικό ποσό που θα χρεωθεί στη κάρτα (που θα το κοιτάξεις στο XE.com για να το δεις σε ευρώ).
Μπορεί να στο στείλει με courier αν είναι μεγαλούτσικη παραγγελία. Το Guitar Hero δηλαδή εμένα με courier το έστειλε, ενώ είχα διαλέξει την απλή αποστολή. Και δεν με χρέωσε παραπάνω. Όπως και να 'χει το Amazon είναι εγγύηση σε τέτοια. Κι αφού είναι και τρία παιχνίδια μαζί, το πιο πιθανό είναι ο ταχυδρόμος να μην σου τα αφήσει στη πόρτα, αλλά να αφήσει ειδοποιητήριο.
ευχαριστω desperate μακαρι να μπορουσα να σου δωσω rep :notsay:
παραγγελια απο το PLAY.COM το prince of persia 27/12.εγινε dispatched 28/12.σημερα 3/1 ηρθε στο σπιτι.ηρθε με jersey post,στην ζελατινα του.ακομα το PLAY δεν με εχει απογοητευσει στις 14 παραγγελιες που εχω κανει απο αυτο.
απλα θα ηθελα να ενημερωσω οτι μολις παριγκηλα και απο το base.com και τα μεταφορικα ειναι στα 4 ευρω στο παιχνιδι που πηρα.. αρα αν θελετε διοθωστε το 1.20 ευρω..!!!
Ρε παιδια γεια σας να σας ρωτησω κατι
πρωτη φορα θα κανω συνναλαγη ηλεκτρονικα θα παω να παρω μια pre-paid
ακουσα πως της alpha ειναι η καλυτερη τελος παντων
τωρα αυτο με τον τροπο αποστολης τι να βαλω??
courrier?? τους λεω απλα την διευθυνση και το στελνουν?
δεν νομιζω να μπλεξω με την pre-paid εναν κωδικο δεν βαζω μονο?
μπορω να βγαλω πανω απο δυο καρτες προπληρωμενες? ? γιατι δεν το εμπιστευομαι το πισι μου αν ξερατε ποσα 15χρονα καταληγουν με λογαριασμους paypal με 10+ χιλλιαρικα μεσα ! μην κανετε μαλακιες με τις πιστωτικες του μπαμπα σας το πιο πιθανο ειναι να εχετε πενηντα ρουτκιτ μεσα και να μην το χετε καταλαβει ..
τελος παντων αν δεν ειχα τον φοβο να χασω τα δεδομενα θα φτιαχνα με deep freeze κ.τ.λ.π. αν ηθελα να χρησ/σω πιστωτικη..
Παιδιά sos,πρώτη αγορά απο game και θέλω βοήθεια.Στα στοιχεια της καρτας μου ζηταει τον αριθμο της?Η κάρτα έχει εναν 16ψήφιο αριθμό στο μπροστινό μέρος και έναν 7ψήφιο στο πίσω μέρος(που τα 3 τελευταια τα ζηταει ως security number)....Ποιον αριθμό πρεπει να βαλω ως Card number?
στο μπροστινο μερος της καρτας εχει τν αριθμο της καρτας..στο πισω εχει τν security number & exprires date
three brothers ζωγραφιζεις....ευχαριστώ....
Ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με το split order του game?
Παρήγγειλα δύο παιχνίδια όπως ανέφερα παραπάνω και είπαν ότι θα μου τα στείλουν με split order για να έρθουν πιο γρήγορα?! (ισχύει κάτι τέτοιο :notsay:? ).
Και σήμερα βλέπω ότι το ένα από τα δύο έγινε despatched ενώ το άλλο είναι ακόμη pending,παρότι και τα δύο games ήταν και είναι ακόμη διαθέσιμα σαν stock....:ohthedrama:
Blahdvd (σκέτη απογοήτευση)
έφυγε 2-1
ήρθε 7-1
με 3 ημέρες αργίες για μας
Σαν δεν ντρέπονται να τα αργούν τόσο
paidia na rwtisw kati.Gia to amazon, an paraggeileis ektos apo games kapoio allo proion px rouxa, ta stelnoun mazi me idia metaforika i stelnontai ksexorista paketa me ksexorista metaforika ekasto?
Ρε παιδια απο που να παρω το grand turismo και κατι αλλα παιχνιδια?
Επισης το μονο που θελει ειναι τα νουμερα της καρτας?
εγω δεν πρεπει να τους πω ποσα παιρνουνε οι παιρνουν οσα γουσταρουν η καρτα ειναι της eurobank...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Blahdvd