Καλωσήρθατε όλοι!
Printable View
Καλωσήρθατε όλοι!
Γεια σας παιδες , επιτελους βρηκα μια αξιολογη ελληνικη κοινοτητα για το ps3 ενα μπραβο σε αυτους που την δημιουργησαν και καλη συνεχεια.:a014::f045:
Καλώς ήλθατε παιδιά!
Νεος και εγω...Καλως σας βρηκα...και καλη συνεχεια.
καλημέρα κι ευχαριστώ για τις όποιες βοήθειες μου δώσετε
Καλημέρα σε όλους. Καλώς σας βρήκα...
Spoiler!
Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ, απλα εχω μια απορια. Πηγα να μπω στο jailbreak του ps3 απο ενα συνδεσμο και μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι δεν μπορω να μπω. Αυτο συμβαινει επειδη ειμαι νεος χρηστης και πρεπει να περασει ενα χρονικο διαστημα ή πρεπει να συμπληρωσω εναν ορισμενο αριθμο μηνυματων. Ευχαριστω...
Γεια κι απο μένα..Παλιός χρηστης που απείχε και ανακαλυψε(!) οτι ειχαν διαγραφει ολοι οι λογαριασμοι και φτιαχτηκαν απο την αρχη...καλη συνεχεια!!
hello
Καλησπερα σας..
Ειχα γραφτει στο ps3forum εδω και αρκετο καιρο ,και εμπαινα σε καθημερινη βαση.Αλλα μετα απο ενα διαστημα σταματησα να παιζω ps3 ,και να μπαινω στο φορουμ.Μολις εμαθα τα νεα για το ps3 break ,ειπα να το ψαξω λιγο το θεμα,και ξαναμπηκα μετα απο καιρο.
Αλλα μολις εβαζα τους κωδικους δεν με αφηνε να μπω.
Μηπως διαγραφονται οι users που εχουν να μπουν πανω απο χρονο?
Τελος παντων ,ξαναγραφτηκα.
Προσπαθω να μαθω πληροφοριες για το ps3 break ,αλλα δεν με αφηνει να μπω εδω http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=5821
Τι πρεπει να κανω για να αποκτησω τα permision ?
Hi ps3 forum
Hello ppl.
καλως ηρθατε παιδια! καλο posting!
Καλησπέρα και απο μένα παιδιά και συγχαρητήρια για το forum!!
Καλως ηρθανε τα νεα μελη !
Καλώς ήρθατε παιδιά! όπως είπαμε και πιο πάνω το section που περιέχει και το thread "PSJailbreak News" είναι εμφανές μόνο για τα πλήρη μέλη του forum,όσον αφορά την διαγραφή κάποιων λογαριασμών είχε πάθει ζημιά ο server,το backup αμελήθηκε και τελικά χαθήκανε πολλά πράγματα.Περίπου ενός χρόνου ποστ και χρηστών.