Eλα ρε ποιός Llorente στο FIFA! Τους έχουν κάνει να μην μπορούν να κουνηθούν. Αναγκαζόμουν προχθες οταν πήρα Juve να αφήσω έξω Llorente, Morata γιατι δεν μπορείς να παίξεις με αυτούς. Θα το δοκιμάσω σίγουρα το Pro.
Printable View
Eλα ρε ποιός Llorente στο FIFA! Τους έχουν κάνει να μην μπορούν να κουνηθούν. Αναγκαζόμουν προχθες οταν πήρα Juve να αφήσω έξω Llorente, Morata γιατι δεν μπορείς να παίξεις με αυτούς. Θα το δοκιμάσω σίγουρα το Pro.
η κοναμι σημερα ανακοινωσε οτι ελυσε τα προβληματα στο ονλινε,οσο για πατς με φανελες και ονοματα στο ps4 πολυ δυσκολα μιας και δεν μπορεις να βαλεις save αλλου χρηστη στην κονσολα σου,υπαρχουν βιντεακια στο youtube που μπορειτε να δειτε πως θα κανετε μονοι σας τις μετατροπες.
καλησπερα φιλε μπορεις να βαλεις το link απο τα βιντεακια στο you tube?
δειτε εδω εχει διαφορα για φανελες, https://www.youtube.com/results?sear...+edit+mode+ps4
Σημερα παιξαμε 4 ατομα στο σπιτι κ ενιωσα να παιζω ποδοσφαιρο κ οχι τεννις...Τα 2 τα παιδια δν πολυασχολουνται κ ειχαν χρονια να παιξουν φιφα η προ αλλα τους αρεσε ενω με τον αλλο φιλο π παιζουμε φιφα απο το 11 ειπαμε επιτελους δεν κουτουλανε οι αμυντικοι,δν κανει μονο του πεναλτυ,το τερμα ειναι σταθερο χωρις αψυχολογητες ενεργειες κ δεν σταματαει με βιντεο καθε φαση 1 ωρα για αλλαγη,γκολ η καρτα...Αν ειχε τις αδειες οχι για ολα αλλα για βασικα πρωταθληματα οπως αγγλια κ γερμανια θα ηταν πολυ καλο αλλα τωρα σε περιοριζει αρκετα...Δεν εχει Ντορτμουντ.. Ημαρτον δηλαδη...Ξαναλεω σε οσους εχουν τα θεματα π ανεφερα να δοκιμασετε το pes φετος...Αξιζει
Αλέξη σε ποιο επίπεδο δυσκολίας παίξατε;
Το κατέβασα και εγώ σήμερα γράφει ότι είναι install αλλά μου βγάζει μόνο super cup ξέρει κανείς πότε θα μου ανοίξει το μενού το παιχνιδιού?
Πάτα στο αρχικό μενού της κονσόλας το options την ώρα που είσαι πάνω στο παιχνίδι και μετά Information
για να δεις στο download status πόσο σου απομένει για να γίνει completed.
Για οσους παιζουν become a legend,θελω να βγαλω ολα τα τροπαια,παιζω στο πιο χαμηλο επιπεδο(5 γκολ σε καθε ματσ,8,5 γενικο μεσο ορο,πρωτος παντου,γενικα ολα αυτα) κ μετα απο ενα χρονο(κ για οποιον ενδιαφερεται για τροπαια) εβγαλα τ καλυτερου παιχτη της ευρωπης...Θελω να ρωτησω αν εχει βγαλει κανεις το <καλυτερος παιχτης τ κοσμου> κ τι χρειαστηκε και αν φυγω στη μεση τησ σεζον(ειμαι σε ευρωπαικη ομαδα) παω σε βραζιλιανικη τα παρω ολα αν θα βγω καλυτερος αμερικανος παιχτης...Οποιοσ μπορει ας βοηθησει!
Κοντευουμε 2015 και το Pro ακομα να βαλει κανονικα ονοματα ομαδων και εμφανισεις. Τραγικο. Το πηρε εχτες και επαιξα και ξενερωσα τι ζωη μου που εχει τη Chelsea LONDON FC. Δηλαδη ΕΛΕΟΣ.
Εκει που εχουν κανει τρομερη δουλεια ειναι στις φατσες των παιχτων. Μιλαμε οτι ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιοι. Τρομερη δουλεια επανω σε αυτο το τομεα!
Έχει κανένας αλλος πρόβλημα κατα την διαρκεια του αγώνα σπασιματα; σαν να φριζαρει για μισο δευτερόλεπτο και συνεχίζει μετα!!
Επίσης αυτό μετα σουτ!! Το βάζεις βασική 8 στα 10 περνάνε σύριζα απο το δοκάρι, 1 στα 10 θα πάνε δοκάρι και ενα γκολ στα δέκα σουτ!! Το βάζεις συνθετη τα κουμανταρεις καλυτερα αλλά αργεί να σουτάρει!!
Στάλθηκε από το One Mini μου
Το βάζω και εδώ μήπως δεν το έχετε δει!!
Τουρνουα pes 2014 για ps4.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthread.php?t=15806
Στάλθηκε από το One Mini μου
Attachment 6283
Sent from my iPhone using Tapatalk
Free PES 2015 DLC Set to Add Four Teams, Stadiums and Morehttp://www.ign.com/articles/2014/12/...diums-and-moreQuote:
Konami has announced Pro Evolution Soccer 2015 will get a free update tomorrow, December 15, bringing with it four new teams, 73 new player faces and four stadia. The myClub feature will also get advanced. The company has explained once the Data Pack 2 update goes live you'll be able to access official recreations of FC Basel 1893, Besiktas, FC Bate Borisov and NK Maribor, all with correct kits, team rosters and iconography.
Data Pack 2 also adds new famous faces, including Josι Callejσn, Aaron Ramsey, Karim Bellarabi and Gerard Deulofeu, along with fresher names like Luke Shaw, Spanish star Iker Muniain and Portugal’s Rϊben Neves. They'll be joined by the Estαdio do Morumbi, Saitama Stadium, El Monumental and Estαdio Mineirγo, with the final one exclusive to PS4 and Xbox One. 10 new boot styles reflecting recent releases from Adidas, Umbro and Mizuno, while the Adidas Pro Ligue 1 and the Conext 15 Official Match Balls are also added.
Additionally, the myClub feature is getting new Event Competitions, offering challenges that will only be available for a limited time. Konami explains: "Players will be matched online, in one-off or tournaments and a scalable selection of rewards will be given to the winning players. A tournament against CPU-controlled users is also available to all players, with players matched against teams of similar ability as theirs and earning various rewards for successfully winning the tournament."
Finally, kit updates arrive for the River Plate, Estudiantes de La Plata and the German national side. Player moves have been finalised and will continue to be updated throughout January.
Τελικα βγηκε το update??το δοκιμασα εχθες το βραδυ κ τιποτα
Sent from my iPhone using Tapatalk
^^
Για να ειπανε για σημερα, λογικα καποια στιγμη μεχρι το απογευμα θα ειναι διαθεσιμο.
Βαζω σε spoiler τα προσωπα που θα προσθεσουν με το data pack. Αναμεσα τους ειναι ο Σαμαρης, Καπινο και Γλυκος.
Spoiler!
http://www.pesfan.com/blog/2014/12/1...e-update-list/