Παρεα με τον Itagaki δηλαδη...:angry:
Ρε δεν πα να λεει οτι θελει, εγω θα το καταευχαριστηθω το παιχνιδακι...και ας μην του αρεσει:p
Επειδη η ομαδα του ειναι αταλαντη στα γραφικα φταιει το μηχανημα τωρα
ΚANENA Metal Gear Solid δεν εφερε ΠΟΤΕ το PS1/PS2/PS3 στα ορια του. Γιατι μετα παντα υπηρχαν παιχνιδια με καλυτερα γραφικα. Παντα ετσι γκρινιαζε για ολα τα Metal Gear ο kojima.
Μηπως ειναι καιρος να απομυθοποιησουμε αυτον τον κυριο και να εμπιστευομαστε developers οπως Insomniac/Resistance 2 - Naughty Dog/Uncharted - Evolution/Motorstorm που δειχνουν εργο και δε λενε οτι μαλακια τους κατεβει στο κεφαλι?
Ολο γκρινιαζει ο γιαπωνεζος. Ας προγραμματισει στο 360 η στο wii καλυτερα αφου δεν τα καταφερνει η ομαδα του στα γραφικα.
Ασε που εδωσε και τροφη στα xboxtrallakia
Σιγά ρε παιδιά ηρεμία!!
Κανείς δεν καταλαβαίνει απλά ότι μόλις ανακοινώθηκε το METAL GEAR SOLID 5 :P :P :P
(αυτός κάθε φορά έτσι δεν κάνει;;)
Και είναι απλά αδύνατο να πει κανείς ότι εξάντλησε το PS3 μέσα από τα πρώτα δυο χρόνια κυκλοφορίας. Το MGS2 εξάντλησε το PS2;; Και πώς το MGS3 έδειχνε 1000 φορές καλύτερο;;!
Αφήστε που ο Kojima μάλλον απογοητεύτηκε γιατί το MGS δεν μοιάζει με πραγματική ταινία... :P
Προσωπικά όταν είχα δει το mgs2 είχα μείνει λίγο με τα γραφικά. Όταν κυκλοφόρησε ήταν ότι καλύτερο για ps2. Δεν υπήρχε εκείνη την εποχή κάτι αντίστοιχο. Τώρα για το mgs4 συμφωνώ ότι από γραφικά δεν είναι και ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι τώρα. Αλλά η ομάδα μόνο ατάλαντη δεν είναι και ο kojima κανάς τυχαίος. Ο τύπος είναι ιδιοφυία. Μεγαλειότητα. Αυτό που πετυχαίνει στο gameplay και το ασύλληπτο σενάριο που βγάζει είναι πέρα από κάθε φαντασία και πέρα από κάθε developer. Οπότε μη λέμε και μ@λ@κίες για τον άνθρωπο, το θεωρώ ιεροσυλία.
Κανεις δε μιλησε για Gameplay φιλε μου. Διαβαζε καλυτερα. Ουτε καν ο ιδιος ειπε για το gameplay αλλα για τα γραφικα.
Και εγω θεωρω ιεροσυλια να λεει οτι εφτασε το μηχανημα στα ορια του απο τη στιγμη που ηδη υπαρχουν παιχνιδια με ισαξια η και καλυτερα γραφικα.
Σωστος:)
Παντα ειχαν τα παιχνιδια του καλα γραφικα για την εποχη τους,αλλα ποτε τα καλυτερα κατ'εμε.
Τωρα για τον kojima..ηρεμια ρε παιδια.Σιγα μην ton απομυθοποιησουμε,επειδη ειναι απαιτητικος.
Για μενα ειναι μεγαλος μαγκας που βγηκε και ειπε αυτο που πιστευει.
Εξαλλου αν ηταν απαιτητικος 1 φορα με τα προηγουμενα MGS...με αυτο ειναι 10,γιατι ειναι και το τελευταιο του.
"Για μενα ειναι μεγαλος μαγκας που βγηκε και ειπε αυτο που πιστευει"
Ωραια. Αντε ρε παιδες ολοι μοναστηρακι να του κανουμε δωρο απο ενα κομπολοι.
Καλα τα λετε τωρα και τον υποστηριζετε αλλα θελω να σας δω οταν θα βγει κανα killzone 2, Motorstorm 2, Uncharted 2, Resistance 2 και δεν ξερω γω τι αλλο.
Μάλλον εσύ πρέπει να διαβάσεις καλύτερα. Ο Kojima αναφέρει ότι δεν τον φτάνει το blu-ray πέρα από όλα τα άλλα. Το αποθηκευτικό μέσο γιατί λες να το θίγει? Για να το γεμίσει με videakia μέσα και τσοντοπεριοδικά που βρίσκεις κάτω για να αποσπάς την προσοχή των φρουρών?? Δεν νομίζω, μάλλον το θίγει γιατί θα ήθελε να φτιάξει ένα παιχνίδι τεραστίων διαστάσεων τόσο σε gameplay όσο και στον κόσμο του παιχνιδιού. Δεν νομίζω να αναφέρει συγκεκριμένα το blu-ray για την ποιότητα των γραφικών...
ego re paidia mia xara ta eida ta grafika k ola..tora aytos kserei kalhtera..isos eixan kanei kati kalhtero k eriksan tis apaithseis gia ksenerose..poios kserei..dld afto pou vlepoume de metra? as leei aytos oti thelei..o dhmiourgos einai...aytos vlepei k pragmata pou emeis de vlepoume..alla stadara exei aytos alla emeis..
ase pou borei en telh na mhn eipe k tpt tetoio k na metefrasan etsi opos ithelan..den tha nai h proth fora..k na vgoun avrio k na poun oti den eipe tetoio prama..anyway..erxete k GTA k h ms ta dinei ola gia na poulhsei perissotera kommatia sto xbox..ola syndeonte..kseroun oti to MGS einai enas aapo tous assous sto maniki...k xtypoun ekei..fysika borei na to eipe k na mhn isxyei tpt apo ta parapano... ;)
Φιλε μου εχετε καταλαβει ακριβως περι τινος προκειται? ο τυπος λεει οτι απο αποψη γραφικων εφτασε το μηχανημα στα ορια του. Δεν παει αλλο. Τερμα. Δεν μπορει να βγει παιχνιδι με καλυτερα γραφικα.
Μα ειναι δυνατον τωρα να το πιστευει αυτο που λεει? Υπαρχουν και αλλοι developers που φτιαχνουν παιχνιδαρες και καλο ειναι να μιλαει για τον εαυτο του μονο.
Του δινετε το ακαταλογιστο οκ.
Εσύ αναφέρεσαι στη συνέντευξη που έδωσε στο Edge. Εγώ διάβασα αυτά που είχε πει 1 μήνα πριν. Σε αυτό που λες συμφωνώ, σίγουρα έχει κάνει βλακεία με τα γραφικά. Υπάρχουν άλλα παιχνίδια με πολύ καλύτερα γραφικά όπως το Uncharted. Απλά έφερε το μηχάνημα στα όρια του ο κώδικας του. Βέβαια το uncharted είναι πολύ γραμμικό και γενικά πολύ πιο ρηχό σε gameplay απ' ότι είναι ένα metal gear. Και τους πόρους του συστήματος δεν τους εξαντλούν μόνο τα γραφικά. Όπως και να χει είναι αρκετά ικανοποιητικά, προσωπικά δεν με απασχολούν τα γραφικά και τόσο σε ένα Metal Gear. Το παιχνίδι θα είναι απίστευτο ότι και να κάνει ο άνθρωπος. Πάντως σίγουρα θα έπρεπε να αναρωτηθεί για τις ικανότητες των προγραμματιστών του βλέποντας άλλα παιχνίδια στο ps3. Αυτά.
Oρίστε η απάντηση για όσα trolls βρείτε στο δρόμο σας :p :rofl::rofl::rofl:
http://i31.tinypic.com/11j9kpg.gif
mh fortoneis..ego mia ekshghsh phga na doso... :) mono to mgs 2 exo paiksei o amoiros..xaxaxa..
apla thelo a po oti kamoia fora o dhmiourgos exei alla stadar k prospathei na petyxei kati perissotero isos apoti tha thele k to idio to koino tou! ;)
to oti vgainei k leei ayta rixnotnas spontes sto ps3 k tis dynatothtes tou einai ontos xazomares..as mhn elege tpt..de tou ftaiei to ps3...
an k exei parageinei me ayto to thema tou programmatismou...paizo euro sto 360 k einai mia klash pano sta grafika apo to ps3..kati prepei na ginei giati einai krima..
Geodlord, ακόμα κι αν γίνει το "μοιραίο" δεν σημαίνει ότι ο Kojima δεν μπορεί να κάνει κι άλλο Metal Gear.
Και δεν θα τα έλεγα όλα αυτά, αν δεν ήξερα την αδυναμία του Kojima στο να λέει "είναι το τελευταίο μου" και μετά την γιγαντιαία επιτυχία να κάνει κι άλλο sequel. :frog:
Να ρωτήσω κάτι που αναφέρουν αρκετοί στο δίκτυο. Τα αρχικά gameplay videos που μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα υποστηρίζουν ότι δεν προέρχονται από το ps3 αλλά από κάποιο άλλο super duper υπολογιστικό μηχάνημα στο οποίο έκαναν τις δοκιμές τους.......Ισχύει κάτι τέτοιο ή τα videos είναι από ps3 και λένε απλά παπαριές? Γιατί αν ισχύει......