Eγω αλλου εστιαζω σε αυτο το press release
【Product Details】
1. Title Resident Evil 6 2. Genre Survival Horror 3. Platform "PlayStation®3", "Xbox 360®", "PC"
:doh:
Printable View
Eγω αλλου εστιαζω σε αυτο το press release
【Product Details】
1. Title Resident Evil 6 2. Genre Survival Horror 3. Platform "PlayStation®3", "Xbox 360®", "PC"
:doh:
Πωπωπω παιδια πραγματικα ειναι βαρετο να κραζουμε συνεχεια το r.e 6ενω μερικοι ουτε καν το εχουν παιξει!!αλλα ας πω και εγω την γνωμη μου που εβγαλα ολα τα part.
leon:Μπορω να πω οτι μου εβγαλε λιγο απο τα παλια r.e!!και το γουσταρα πραγματικα μεχρι που ελεγα να μην τελιωσει(το τερματισα)
chris:Μπορω να πω οτι ηταν σαν το 5 πανω κατω αλλα μαζι με ενα bf!!ωραιο το βιντεακι στο τελος κλαμα πραγματικα(το τερματισα)
jake:Μα ηταν σαν εβλεπα το r.e 4 αλλα μεχρι εκει που πηγα δεν ηταν ασχημο θα δουμε.(3 part)
ada:??
τωρα σε γενικες γραμμες το r.e 6 μου αρεσε και σαν game και σαν story με τα βιντεακια ωρες ωρες να τα βλεπεις και να κλαις ειχαν ωραιο στορυ..
αλλα παιδια λογικα δεν προκειτε να δουμε τα παλια καλα σε γενικες γραμμες r.e γιατι εμεις θελουμε τα survival ενω τα νεα παιδια θελουν και το πιου πιου το μαυρο πιστολι!!αυτα ειχα να πω εγω και του δινω ενα 8/10!!
++
ρε παιδια το θεμα με τα ζομπι δεν ισχυει πλεον...ζομπι ηταν στα παλια resident, απο το 4 και υστερα εχει υπωθει πολλες φορες οτι δεν ειναι ζομπι αλλα ανθρωοποι που εχουν βαλει απ ευθειας μεσα τους τον ιο...οι λειτουργιες τους ομως συνεχιζουν να εχουν την ταχυτητα και το μυαλο του κανονικου ανθρωπου, απλα γινονται κατι σαν υπερστρατιωτες!
Nαι ετσι ειναι το τονισε ηδη ο Tony πιο πανω!
T-virus είναι με τα Ζόμπι. Οι μεταλλαγμένοι είναι C-Virus νομίζω.
To campaign της Ada (ειδικά τα πρώτα δύο chapters) θυμίζουν λιγάκι Lost in Nightmares
και μάλλον θ'αρέσει σε όσους θέλουνε Resi που να θυμίζει τα παλιά,
έχει στοιχεία από stealth μέχρι γρίφους, puzzles, κλειδιά κλπ.
Προσωπικά πιστεύω ότι η Capcom έκανε το εξής με το Resident Evil 6. Έδωσε ένα παιχνίδι το οποίο να περιέχει όλα τα στοιχεία με διαφορετικά chapters ώστε να μην στεναχωρήσει τα 2 στρατόπεδα που δημιουργήθηκαν, Action για τους πιο νεαρούς gamers που τους αρέσουν αυτά και Survival horror για εμάς που μεγαλώσαμε με την σειρά. Από την μια μπορείς να δικαιολογήσεις την Camcom για την επιλογή της να το γυρίσει σε πιο Action καταστάσεις γιατί και οι νεαροί gamers που τους αρέσουν action παιχνίδια αυξήθηκαν και θέλει να πουλήσει και από την άλλη η gaming γενιά που διανύουμε ενδείκνυται για εφέ εκρήξεων και τέτοια σε σχέση με το παρελθόν που προσπαθούσαν να καλύψουν τις τεχνικές ατέλειες με σκοτεινά σημεία.
Αχαχαχαχαχα.Λοιπόν,μόλις είδα το παρακάτω video.Έχει κάποια spoilers η αλήθεια είναι,αλλά πιστεύω το παιχνίδι είναι απλά τραγικό για horror και συμπαθητικό για action. Well done crapcom,δεν το αγοράζω και μακάρι να πατώσετε για να βάλετε μυαλό.
Some of the Most Ridiculous Moments in Resident Evil 6 (φαντάζομαι θα είναι και άλλες...)
Horror Alert!!! :c055gfe:
Spoiler!
Χεχε.Θα βάλω horror alert πάνω από το video για να μην ''πάτε αδιάβαστοι'' :)
Oooooooook!!!
allo ena game gia ilikies 12-15 max
Χαχα καλα ειδα το βιντεακι και πραγματικα θυμιζει ινδικη ταινια!
Καλημέρα!
εμμένω.....να επιμένω: γιατί, μα γιατί η Capcom, δεν έδωσε άλλο όνομα στον τίτλο και όχι RESI, έτσι ώστε να ξεκινήσει ένα νέο franchise, το οποίο ΔΕΝ θα έχει κιόλας την "ανάγκη" να προσφέρει horror survival (λόγω διαφορετικής ονομασίας), αντιθέτως θα μπορεί να είναι όσο πιο action επιθυμεί;
μήπως γιατί ένα νέο franchise, απαιτεί πλέον και πολλά χρήματα για προώθηση;
ενώ, κάτι που έχει στον τίτλο του την λέξη "Resident Evil", χρειάζεται προώθηση κατα 90% λιγότερη, απ' ότι ένα νέο και άγνωστο όνομα;
μήπως έχει μπλέξει τα μπούτια της η Capcom, όσο αφορά το τμήμα μάρκετινγκ, με αποτέλεσμα να προβαίνουν σε απονενοημένες πράξεις;
δηλαδή: να φτιάξουμε ένα νέο RESI. Γιατί; Γιατί είναι αναγνωρίσιμο το όνομα. Ωραία. Να του βάλουμε όμως αυτό που ζητούν οι νέοι (νέοι = gamer τα τελευταία 6-7 χρόνια), δηλαδή τόνους δράσης και ανελέητου gore. Αν όμως βάλουμε μόνο αυτά, θα φάμε κράξιμο από τους παλιούς gamer (όσοι έζησαν τα RESI 1-2-3) και τους δημοσιογράφους, επειδή θα έχουμε "εκμεταλλευτεί" το όνομα RESI, για έναν τίτλο που δεν θυμίζει καθόλου τα παλιά RESI. Οπότε, βάλτε και λίγο "μυρωδιά" από το παλιό στυλ gameplay. Ωραία. Τώρα, τους έχουμε όλους, ε; Ναι. Ή τουλάχιστον έχουμε, όσους θα μπορούσαμε να έχουμε στην καλύτερη περίπτωση.
Ε, λάθος.
Λάθος και με κεφαλαία γράμματα.
Νέο όνομα, νέοι χαρακτήρες και όλα τα άλλα όπως είναι στο RESI 6.
Μια χαρά θα ήταν, γιατί: δεν θα χρειαζόταν να "δικαιολογείται" προς τους παλιότερους, εμπεριέχοντας στοιχεία survival (έστω και λίγα, τα οποία δείχνουν άσχετα, μέσα στον χαμό της δράσης), δεν θα χρειαζόταν να έχει παρόμοιο theme τεράτων με το RESI ( = καλλιτεχνική φαντασία αρκετά πιο ελεύθερη).......και φυσικά, αν έκανε καλές πωλήσεις, τότε θα ακολουθούσε και No2, αρκετά βελτιωμένο.
αλλά όχι, σκίστε και ξεσκίστε το όνομα RESI...ήμουν 20 ετών και έφτασα 36...και ακόμα το ίδιο όνομα. Σαν παρωδία των Μόντυ Πάιθον μου κάνει...
ΥΓ: Η πλάκα είναι, ότι το demo που έπαιξα από το PS Store, είχε την διασκεδασούλα του, αλλά όσο έπαιζα σκεπτόμουν "ρε δώστε άλλο όνομα = αέρα σε αυτό που βλέπω.....τι σχέση έχει με το RESI και γιατί ντε και καλά να έχει τον αριθμό 6; ε, ρε ένα κόλλημα που έχουν φάει, κρίμα και το παιχνίδι ως action είναι καλούλι".
^^ γιατι οπως πολυ σωστα ειπες απλα το ονομα πουλαει και βοηθαει στην προωθηση. Τι κι αν το εχουν βιασει εντελως το game η ουσια ειναι οτι λογω ονοματος και μονο ο ανυποψιαστος casual gamer που δεν παρακολουθει τα τεκτενωμενα θα παει και θα το αγορασει.
Πιστεψε με κανεις οπως και παλι πολυ σωστα λες δεν θα ειχε κανενα αποκυτως προβλημα με το παιχνιδι αν ηταν ενα νεο ΙΡ! Οπως φυσικα το ιδιο ισχυει και για την περιπτωση του Metal Gear Solid Rising... Και αυτο αν ηταν ενα νεο ΙΡ δεν θα ειχα απολυτως κανενα προβλημα αλλα κανει ακριβως τα ιδια λαθη....
Γενικα οι ιαπωνες ηταν απογοητευτηκοι σε αυτην την γενια... Ξεψασαν τις παραδοσεις τους, το γιατι λατρεψαμε τα παιχνιδια τους και προσπαθησαν να το γυρισουν σε δυτικη. Νοοτροπια το ολο σκηνικο, μονο που η ιδια η ιαπωνικη νοοτροπια που εχουν ειναι αυτη η οποια κανει αυτην την προσπαθεια εξομοιωσης της δυτικης κουλτουρας να φαινεται τοσο γελοια κακογουστη και τσαπατσουλικη...
Τζαπαν... Δεν το εχεις καμαρι μου με τα pew pew και τα west action games... Δεν το εχεις απλα... Μεινε σε αυτα που πραγματικα εισαι μοναδικη οπως το rpg style σου τα διαστημικα εντελως παιχνιδια (δεν μιλαω για sci fi) που δεν περιμενει κανενας να δει, τις πρωτοτυυπες ιδεες κλπ κλπ. Οσο και να κωλοχτυπιεσαι τζαπαν δεν εχεις νοοτροπια για να φτιαξεις gears of war και COD... Δεν το εχεις απλα παρτο αποφαση.
οι πωλήσεις δηλώνουν ότι πλέον ο κόσμος προτιμάει αυτό το είδος παιχνιδιού,εμένα μου αρέσει αρκετά όπως κ τα παλιά resident evil κ εφόσον είναι προσεγμένο αρκετά δεν με χαλάει καθόλου.Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι εποχές αλλάζουν κ δεν μπορούμε να ζητάμε τα παιχνίδια να παραμένουν τα ίδια,αν είναι να νοσταλγούμε τα παλιά χρόνια τότε έπρεπε να καθόμαστε να παίζουμε bubble bobble,NBA jam κ streets if rage μόνο με αλλαγή donkey Kong κ Mario.
Άλλο η εξέλιξη όμως ενός παιχνιδιού και άλλο η αλλαγή είδους.
Το RE γέννησε το survival horror μαζι με τα alone in the dark και τώρα έχει αλλάξει τελείως το είδος του και μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τα gears of war, socom, uncharted κ.τ.λ.
Αυτο δεν είναι εξέλιξη είναι αλλαγή πορείας