Η ατζέντισσα του Martin έχει δηλώσει ότι το 6ο βιβλίο δεν παίζει να βγει πριν το 2015...
Η ατζέντισσα του Martin έχει δηλώσει ότι το 6ο βιβλίο δεν παίζει να βγει πριν το 2015...
και εγω για 2015 ξερω οτι θα βγει το winds of winter.
Το GoT σκηνοθετικά είναι μέτριο με πολλά fillers που στέλνουν το pacing κατά διαόλου και κενά που δύσκολα θα μπορέσει να κάνει την σύνδεση κάποιος που δεν παρακολουθεί τα βιβλία.Συνήθως οι φανατικοί της σειράς είναι εκείνοι που είναι fans των βιβλίων.Για αντίστοιχο παράδειγμα για το σινεμά ήταν το Hobbit.
Ντάξει, μην συγκρίνουμε το GoT με το βγέλυγμα του Jackson.
Δεν ξερω.. δεν μπορώ να πω ότι έχει fillers. Έχει πολλά που δεν βγάζουν άμεσα νόημα, αλλά αυτό τα είχε και στα βιβλία.
Πολλές σκηνές από την 1η ή 2η season (αυτή η σκηνή ανάμεσα στον Littlefinger και τον Varys) άρχισαν να βγάζουν νόημα τώρα πχ.
Έχει fillers αλλά όχι πολλά που λες Des. Συνήθως κάθε σκηνή έχει κάπποιο σκοπό απλά μπορεί να μην είναι ξεκάθαρος απο την αρχή.
Fillers θα έλεγα ότι είναι κάποιες τσοντοσκηνές που μπαίνουν σε μεγάλο βαθμό απο απαίτηση του HBO αλλά ακόμα και αρκετές απο αυτές έχουν να πουν κάτι παραπάνω πέρα απο την τσόντα...
Θα ήθελα αν θες να δώσεις μερικά παραδείγματα απο σκηνές που θεωρείς fillers....
Η πολλή ξεκάρφωτη τσόντα σύμφωνα με δηλώσεις του Μάρτιν σε προηγούμενη κομικ κον τον έκαναν να αισθάνεται ξανά έφηβος τον πορνόγερο.... Πάντως ναι η τσόντα στην σειρά είναι φθηνός τρόπος προσέλκυσης τηλεθέασης ενώ κάλλιστα αυτόν τον χρόνο θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν για να δείξουν για παράδειγμα (σποιλερ από προηγούμενη σαιζόν). Στην τελική αφού δεν έχει πρόβλημα ο Μάρτιν να προσθέσουν ή αφαιρέσουν πράγματα στην σειρά, ε, ας το κάνουν για να βελτιώσουν την συνοχή της σειράς.Spoiler!
Πάντως αν κοιτάξεις και στο παρών φόρουμ, οι αναγνώστες των βιβλίων γουστάρουν πολύ περισσότερο την σειρά σε σχέση με τους υπόλοιπους.Δεν είναι τυχαίο.;)
Εγώ σταμάτησα την ανάγνωση μόλις κατάλαβα οτι ο Μάρτιν έχει βρει την κότα με τα χρυσά αυγά και πρώτα θα περιμένω να τελειώσει την συγγραφή και ίσως τότε συνεχίσω (αν και δύσκολο μετά από όσα μου έχουν πει φίλοι για το πόσο μέτρια είναι τα επόμενα βιβλία).
Des δεν απάντησες στην ερώτηση μου...
Πέρα απο αυτό, νομίζω πως οι περισσότεροι εδω μέσα (including me) πρώτα είδαν την σειρά και μετά διάβασαν τα βιβλία. Εγώ τα βιβλία τα έπιασα μετά το τέλος της 1ης σεζόν.
Σίγουρα είναι δύσκολη σειρά καθώς έχει πάρα πολλούς χαρακτήρες και πολλά ονόματα, οίκους κτλ.... Είναι δύσκολη στην παρακολούθηση αλλά κάπποιος που ασχολείτε (ακόμα και χωρίς να έχει διαβάσει τα βιβλία) πιάνει το νόημα. Ίσως να χάνει μικρές λεπτομέριες... Λεπτομέριες βέβαια που είναι βασικές στο να εκτιμήσεις 100% τη σειρά οπότε απο αυτή την πλευρά μπορείς να έχεις δίκιο και για αυτό να μην εκτιμάτε τόσο...
Πάντως έχω την εντύπωση ότι τσόντα χωρίς νόημα έχουμε πολύ καιρό να δούμε στη σειρά. Κάνω λάθος;
Αν θα εβαζα τις διαφορες ιστοριες αρχιζοντας απο τη πιο αδιαφορη και τελειωνοντας στη πιο συναρπαστικη
Spoiler!
χαχαχαχαχαχ
Spoiler!
Ούτε εσύ μου σχολιάζεις το spoiler...
Δύσκολο πάντως να κάτσω να σκεφτώ κάθε "άχρηστη" ή αδιάφορη σκηνή 4 κύκλων.
Ποια είχαμε πει οτι είναι η γνώμη σου για το Blade Runner?Χαχαχα!
Σοβαρά?Περισσότερο και απο κάποιο βαζέλικο ποστ μου???:silly:
Δεν σου ζήτησα βρε να μου πεις ΚΑΘΕ σκηνή που θεωρείς filler. Μερικές είπα = 2,3.
'Οσο για το spoiler σιγά το πράγμα που δεν έδειξε... Δεν είναι κάτι που μου έλειψε προσωπικά... Μπορώ να το φανταστώ το σκηνικό στη φάση "όσο γαμάτος ξιφομάχος και να είναι κάπποιος αν του την πέσει ένα μπούγιο πέρνει π##λο" αντιθέτως με αυτά που έχουμε συνηθίσει στα περισσότερα έργα επικής φαντασίας όπου ένας μπορεί να φάει ολόκληρο στρατό μόνος του...
ΥΓ. Για το blade runner έχω γνωρίσει πάρα πολύ κόσμο που με το που ακούει τον τίτλο μόνο που δεν "τελειώνει" αλλά όταν τους ρωτάω τι είναι αυτό στην ταινία που σε έκανε να σου αρέσει τόσο πολύ κανείς δεν μπορεί να απαντήσει (including you αν θυμάμαι καλά ;) ). Ωραία φωτογραφία και ωραίος κόσμος απο αρτιστική πλευρά αλλά αν δεν πάρεις ναρκοτικά πρώτα, θα μείνεις χωρίς φλέβες πριν τελειώσει η ταινία απο την βαρεμάρα... (personal opinion)
Με πρόλαβες..... Το ίδιο θα του απαντούσα.... Αισθάνομαι επίσης ότι αυτή η κρυφοπ....α ο Varys έχει κάποιο σημαντικό ρόλο στο μέλλον και θα μας αφήσει όλους μακακες....