απλα τωρα περνανε ολοι μεσα απο τους αμυντικους και τελειωνει το θεμα...well done οσο για το ξυδι που λεει ο φιλος πιο πανω,ναι ξυδι αλλα το ξυδι θα το πινει ο seabass στο τελος!
Printable View
απλα τωρα περνανε ολοι μεσα απο τους αμυντικους και τελειωνει το θεμα...well done οσο για το ξυδι που λεει ο φιλος πιο πανω,ναι ξυδι αλλα το ξυδι θα το πινει ο seabass στο τελος!
Kανενας δεν εχει παραπονεθει οτι οι επιθετικοι περνανε μεσα απο τους αμυντικους.Αν παιζεις με λαθος τροπο το παιχνιδι δεν φταιει η ΚΟΝΑΜΙ αν οι επιθετικοι σε κουδουνιαζουν.Καλυψε χωρο και περιμενε πισω.Στην τελικη αν δυσκολευεσαι βαλε manual την αλλαγη παικτη και απλα στην αμυνα κρατα εναν παικτη κεντοαμυντικο να σκουπιζεις οταν η cpu επιτιθεται.
Τα ιδια εκαναν και οι κολλημενοι με το pes οταν αυτο χειροτερευε και το fifa ανελαβε τα ηνια.Παντα εβλεπαν αρνητικα στοιχεια στο fifa.
Τωρα οπως και να το κανουμε, με οσα εχουμε δει μεχρι τωρα, η βελτιωση του pes ειναι εντυπωσιακη σε σημειο να λιωνει ο περισσοτερος κοσμος το demo οπως φαινεται σε διαφορα ξενα forums.Αυτη τη στιγμη το momentum ειναι ξεκαθαρα υπερ του pes.Προσωπικα θεωρω αναξιοπιστο και προκατειλλημενο οποιον δεν βλεπει το τεραστιο βημα προοδου του pes.
καλα καλα,εγω εδω θα ειμαι αν δεν φτιαξει το προ και οι πωλησεις του φιφα ειναι 5πλασιες παλι!
Απιστευτο κι ομως στο 2ο ματς μου με Πορτο, ΠΑΛΙ ειχα ιδια και μεγαλυτερη ανατροπη(και με αδικησαν κιολας!).
Πορτο - Γιουναιτεντ
Στο 22' ο Ρουνει κερδιζει ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πεναλντι, το εκτελει ο ιδιος και 0-1.
Στο 24' ο Φαλκαο βαζει μια γκολαρα και ισοφαριζει σε 1-1
Στο 55' ο Μπερμπατοφ φευγει μονος του και πλασαρει σε τετ-α-τερ για το 1-2
Και στο 69' αφου δεν εβαλα γκολ ο Γκιγκς δινει στο Μπερμπατοφ κι αυτος με ''μονοκομματο'', ''ξηρο'' σουτ τελιωνει( ; ) , συμφωνα με 'μενα εκεινη τη στιγμη, το ματς.
Στο 74' ομως μπαινω ξανα στο ματς μετα απο γκολαρα του Τζειμς Ροντριγκες.
Και στο 81' ο Χουλκ περνει ολη την δεξια πλευρα, συγκλινει, δινει στον Φαλκαο και αυτος ισοφαριζει το ματς!
Τελος στο 87' κερδιζω φαουλ με τον Τζειμς Ροντριγκες και ο Χουλκ απο τα 17m σκοραρει κανοντας το, τελικο, 4-3!
Σαν να μην εφτανε αυτο στο 89' ο Χουλκ ειχε και δοκαρι. :P
Πηρα Μιλαν πριν λιγο αλλα μου εσπασε τα νευρα το κωλο top player. Α,ρε master το γκαντεμιασες, δεν θα νικησω σε top player. Νικαγα 2-0 και μεσα σε 35' μου το εκανε 2-4. :@
Η εισαγγελεας εφετων κ.Παπανδρεου ασκησε ποινικη διωξη σε βαθμο κακουργηματος στο μελος του ps3forums.gr Messi10 για στησιμο αγωνων σε φιλικα προετοιμασιας στο pes 12.Συγκεκριμενα o messi κατηγορειται οτι εστησε 2 ματς.Το ΠΟΡΤΟ-ΝΑΠΟΛΙ 4-2 στις 28/08/11 και το ΠΟΡΤΟ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 4-3 στις 29/08/11.
Και στα δυο ματς παιχτηκαν υπερογκα ποσα σε bookmakers στο Πακισταν και στο βορειοανατολικο Κουβειτ στον ασσο αλλα και στο over.Ειδικα στο πρωτο παιχνιδι ΠΟΡΤΟ-ΝΑΠΟΛΙ 4-2 φαινεται οτι παιχτηκαν πανω απο 65.000.000€ σε στοιχηματισμο οτι μετα το 80' λεπτο θα μπουν 4 γκολ ακομα στο παιχνιδι!
Να υπενθυμισουμε οτι η ΚΟΝΑΜΙ ειχε στειλει αναφορες στην SONY HELLAS για υποπτη δραστηριοτητα του Messi10 και στο περυσινο πρωταθλημα pes 2011.
Ο φερομενος ως κατηγορουμενος διαφευγει μεχρι στιγμη της συλληψης."οι κατηγοριες αποτελουν μυθευματα και προσπαθεια δολοπλοκιας απο τα υπολοιπα μελη του ps3forums.gr" δηλωσε ο δικηγορος του Messi10 κ. Τσακατσουκας και συνεχισε"Καποιοι θα κληθουν να δωσουν απαντησεις στην δικαιοσυνη για τον πολεμο λασπης που γινεται στο προσωπο του πελατη μου".
Πηγη:Εφημεριδα ΤΑ ΝΕΑ.
κατω τα χερια απο το μεσσι,
στο κατω κατω τοσα λεφτα εβγαλα απο το στοιχημα!
diavazontas ta teleftea 20-25 minimata vlepo polla parapona gia to pes
tixainei kai panta eperna pes kai moy ekanan doro to fifa sti giorti mou i to eprena metaxeirismeno se pio xamili timi
san podosfairakias loipon to pro fetos einai arketa veltiomeno se para polla simeia kamia sxesi me to 11
alla apo tin alli den mporei na piasei kai to fifa
i mia etaireia klevei tin alli einai gnosto ayto
opoios thelei pio realistiko podosfairo pernei fifa
opoios thelei ligo pio fantezei podosfairo pernei pro
epeidi eimai latris toy passing game paizo fifa, omos me parea kai polla atoma tote skizoyme to pro,to fetino pantos einai para poli veltiomeno alla oxi teleio
pisteuo oti o vasilias kapote prepei na girisi sti thesi toy omos toylaxiston gia to 12 thelei akoma doulitsa
to sxolio moy anaferete panta me vasi ta kritiria poy eixa mathei sta pes 4,5,6
giati ta teleftea 3 xronia auto poy paizo den einai pro
vlepo pantos oti den eimai mono ego poy exo provlima me tous tripious termatofilakes
Κατεβασα το demo και επαιξα κανα δυο ματσακια..
Καλο μου φανηκε αλλα οχι για αγορα.Εχω το 2010, την ιδια δουλεια κανουν..(αν εξαιρεσουμε τις μεταγραφες..)!!
Σακη θα διαφωνησω σχετικα με την εκδοση του 2010. Στο ps3 οταν βγηκε το pro 08 και το επαιξα κοντεψα να παθω συγκοπη απο τα χαλια του (πολυυυυ αργο). Ηταν και το 1ο που επαιζα σε next-gen κονσολα και μαθημενος στο ps2 με χαλασε πολυ. Οταν βγηκε το 09 το δοκιμασα και μου ψιλοαρεσε (ή ισως ηθελα να παρω το ps3;)). Πηρα τοτε την κονσολα, πηρα και το pro παω να παιξω online και τι να δω; Απιστευτο lag, τηλεμεταφορες και διαφορα αλλα. Το επαιζα μονο με φιλους στο σπιτι.
Και βγαινει το 10. Δοκιμαζω το online και πορωθηκα. Πρεπει να χω παιξει γυρω στους 500 αγωνες καταταξης (νομιζω οτι ειχαμε παιξει και μαζι τοτε) και δεν ξερω ποσα 2vs2. Υπηρχαν ομως αρκετες στιγμες που ηθελα να πεταξω το χειριστηριο απο τα νευρα μου, καθως το lag δεν ειχε φυγει εντελως αλλα ηταν random. Με ξενο π.χ επαιζε μια χαρα, με Ελληνα μπορει να κολλαγε απιστευτα. Ειχα φαει και παρατηρηση απο γειτονα για τα βρισιδια που εριχνα.
Οσο για το 11 οταν βγηκε και το δοκιμασα απογοητευτηκα που οι αμυντικοι σε εφταναν ας ειχες τον Messi και σε κυνηγουσε ο Αβρααμ. Παιξιμο απο τα πλαγια δεν μπορουσε να γινει και ολοι παιζανε με καθετες στον κενο χωρο και κοντινα σουτακια, αφου για να μπορεσεις να κανεις μακρινο σουτ επρεπε να εχεις πληρωσει τους αμυντικους να καθονται στα αυγα τους. Το online σχεδον δεν το ακουμπησα παρα μονο στις διοργανωσεις που εκανες.
Με χτυπησε και η γκαντεμια στο τελευταιο... οποτε τωρα ας δουμε πως θα ειναι το 2012. Και ας ελπισουμε να ειναι το καλυτερο pro που εχει βγαλει η Konami στο ps3.
Ρε συ οταν λεω ιδιο, οκ συμφωνω οτι φαινεται καλυτερο το 2012 απο το 2010, εννοω οτι δε θα δωσω 50+€ για κατι παρομοιο κατα τη γνωμη μου. Πχ δες η συλλογη hd splinter cell που θα βγει. Γιατι να το αγορασεις αν τα εχεις ηδη τερματισει τα games? Επειδη ειναι hd? Ε και;;; ( ανυπομονω για τα splinter cell γιατι ειμαι φαν.μη με βρισεις!!)
Sent from my iPhone using Tapatalk