Ασφαλης προβλεψη τον Γεναρη λογω εορτων :scratch:, ακομα πιο ασφαλης προβλεψη πριν την επομενη Ε3 :a050:.
Printable View
Ανεβηκαν τα παιχνιδια:
Patapon 3
Yakuza 5
Rebel Galaxy
Ultratron
Tricky Towers
Θυμάται κανείς αν το minecraft στο ps3 είχε μπει στο plus ; Γιατι δεν θυμάμαι καθόλου και όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι
Μου το ζήτησε ο ανιψιός και βλέπω ότι μου βγάζει free το full game upgrade
Δεν νομίζω ότι είχε μπει ποτέ στο plus, αλλά άμα σου το βγάζει free, γιατί δεν το κατεβάζεις; Εγώ δωρεάν βλέπω μόνο το demo και το timed trial (πλήρες παιχνίδι με περιορισμό χρονικό και μετά κλειδώνει).
Ναι το έβαλα στην download list. Απλα μου εκανε εντύπωση που το πέτυχα free
ξερω οτι πολλοι ισως με κραξετε για αυτο που εκανα. Εγω εχω Αγγλικο id μεχρι τωρα το plus μου εληγε 12/2018 κανοντας μια βολτα σημερα στο G2A.COM πετυχα αγγλικη συνδρομη 12 μηνων με 37 ευρω τσιμπισα 1 ηθελα να τσιμπησω και δευτερη αλλα δεν ειχε. εν τελει βρηκα με 43 ευρω απο cdkeys.com πλεον η συνδρομη μου ληγει 12/2020.Επελεξα να το κανω αυτο εχω στο μυαλο οτι το υπαρχων μοντελο του psn του που ερχεται και Neo θα παραμεινει το ιδιο μεχρι το 2020 ετος το οποιο θεωρω κομβικο για το gaming. ειχα σκοπο να ανανεωσω καποια στιγμη και το εκανα τωρα που βρηκα καλες τιμες πραγμα σπανιο κυριος για αγγλικες καρτες.
Ποσο καλή τιμή;
Edit
Πέρυσι την είχα πάρει απο εκεί 27 ευρώ και έπαιζε μια χαρά, κοίτα αν εχει κανένα κωδικό με έξτρα έκπτωση.
Για το one λεω
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ειναι στα 41 οπως και στο goldxbox ευτχως που και για το one ανανεωσα περυσι μεχρι το 2018 γιατι βλεπω αρκετα μεγαλης αυξηση στην τιμη
Στα 36 ευρω ητανε(αν πηγε στα 41 τοτε με βλεπω να αγοραζω απο goldxbox)
- - - Updated - - -
Εγω γιατι την βλεπω στα 37 ευρω? http://www.cdkeys.com/xbox-live/memb...rship-xbox-360
Υπήρχε και ενας κωδικός με κάποια έκπτωση δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, θελεις να κοιτάξω
Edit
Ίσως να είναι με έκπτωση και βλέπεις 37 θα το κοιτάξω και εγω οταν παω σπίτι.
Ξύπνησαν οτι το ειχαν δώσει το Retro/Grade παλιότερα και το άλλαξαν
Quote:
UPDATE: We would like to apologise for an error that lead to Retro/Grade being offered as one of this month’s free to download games on PS Plus.
We are aware that this title has previously been made available as part of the service in 2012 and had not intended to offer it again. We have now looked into and addressed this issue to ensure that it does not happen in the future.
To rectify this we are pleased to be able to offer an additional title for PS Plus members; Tom Clancy’s EndWar (PS3) from UbiSoft, which is now available to download immediately.
Καποια στιγμη φαντάζομαι οτι θα ερθουν κι εδω τιποτα τέτοιες αυξήσεις :scratch:
Quote:
Starting on September 22, 2016, prices for PlayStation Plus memberships will change to $59.99 USD/ $69.99 CAD for twelve months and $24.99 USD/$29.99 CAD for three months. The monthly plan will change to $11.99 CAD in Canada, and remain $9.99 USD in the U.S. If you are a current member, the new prices will take effect if your membership renews on or after this date
Χαχα εμείς περιμένουμε προσφορά λες να φαμε κανενα τέτοιο και χτυπησουμε 60 ευρώ συνδρομή καλά δεν υπάρχει περίπτωση να δωσω 60.
Για δωστε μου τα φωτα σας σε οτι αφορα το plus κ το online gaming.
Τα τελευταια 2 χρονια ειμαι συνδρομητης. Επειδη ομως εχω ξενερωσει αρκετα με τα ως επι το πλειστων β διαλογης free games που βαζουν καθε μηνα, δεν εχω σκοπο να ανανεωσω. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι αν θα εχω προσβαση στο online κομματι σε καθε τιτλο που το υποστιριζει.
Όχι δε θα έχεις
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ολα τα παιχνιδια να υποθεσω?