Και πανω που θα απαντουσα για πλακα οτι η προσφορα θα ισχυσει προτου ανακοινωθουν οι τιτλοι για τον Ιουνιο.. :P
Σε μενα παντως e-mail δεν ηρθε, προφανως γιατι ανανεωσα πριν ενα τριμηνο περιπου..
Printable View
Πρέπει να πάρεις mail για να έχεις την προσφορά η αν κάνεις ανανέωση μέσα στην περίοδο που γράφουν παίρνεις αυτόματα και τους 3 μήνες δώρο ?. Γιατί mail δεν έχω πάρει ακόμη.
edit:
Αυτή η προσφορά PlayStation�Plus ("Προσφορά") αφορά όλους τους κατόχους λογαριασμού Sony Entertainment Network ("SEN") (γνωστό παλιότερα ως PlayStation�Network ("PSN")) που αυτή τη στιγμή δεν έχουν συνδρομή στο PS Plus ("Άτομα με δικαίωμα συμμετοχής").
Tώρα το είδα αυτό εγώ είμαι συνδρομητής οπότε δεν με πιάνει η προσφορά μάλλον.
καθε 3 μηνες στελνουν αυτη την προσφορα η οποια εχει εναν ορο,Απαιτούνται στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Η συνδρομή στο PS Plus ανανεώνεται αυτόματα στο τέλος της περιόδου συνδρομής στην τρέχουσα τιμή του PS Store.
αν δεν εχεις πιστωτικη/χρεωστικη δεν εχεις και την προσφορα,ειναι σαν τις 14 trial μερες,τον 2ο ορο τον γλυτωνεις αν ξερεις να αφαιρεσεις την επιλογη εκτος και αν η sony το κλειδωσει τοτε την εφαγες.
Δεν γίνεται να εχει καθε μηνα E3 ;
Free Games for June 2016
NBA 2K16 (PS4)
Gone Home: Console Edition, PS4
Echochrome, PS3
Siren: Blood Curse (Episodes 1-12), PS3
God of War: Chains of Olympus, PS Vita
Little Deviants, PS Vita
https://blog.eu.playstation.com/2016...us-this-month/
Σίγουρα είναι αυτά γιατί μου φαίνονται ψέματα.
Gow δεν έχει ξανα δώσει;
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρα...αντε να ανανεωνετε οσοι δεν το εχετε κανει ακομα....τυρακια ομορφα.
By the way, το Gone Home ειναι αρκετα alternative αλλα δεν εχει διαρκεια και δεν υπαρχει λογος να το ξαναπαιξεις. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι στην εκδοση του PS4. Ενταξει για το 2Κ τα γνωστα. Το καλυτερο αθλητικο παιχνιδι ειναι.
Πολύ καλός μήνας. Και το Gone Home φαίνεται ενδιαφέρον.
Αύριο θα τα δώσουν ή την άλλη Τετάρτη;;;
Για να ξέρω πότε θα σβήσω το 2Κ15
7 Ιουνίου θα μπουν
Πολύ καλός μήνας γουστάρω ένα NBA να υπάρχει :D.
Μου φαίνεται σαν ψέμα δεν μας εχει συνηθίσει σε τέτοια, λέτε να είναι η αρχή για κάτι καλο.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παλι psp παιχνιδι δωσανε, ελεος.
Και για δευτερο σερι μηνα μετα το Κοκορετσι εχουμε παλι παιχνιδι PS3 χωρις trophies (Siren Blood Curse).
Όντως είχε μπει. Το 13 το είχαν δώσει free κατά λάθος, το 14 το είχαν δώσει κανονικά