Με το 1 πρέπει να ασχοληθείς ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!!
Printable View
Με το 1 πρέπει να ασχοληθείς ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!!
Το «σχολείο» των videogames
Τι μπορούν να σε μάθουν τα multiplayers!
Ώρα να κλείσουν τα στόματα όλων αυτών που λένε ότι χάνεις τον χρόνο σου. Τα ηλεκτρονικά είναι μεγάλο σχολείο...
Την επόμενη φορά που η γυναίκα/φίλη/μάνα σου θα υπονοήσει ότι σπαταλάς τον χρόνο σου με τα μπλιμπλίκια που παίζεις όλη μέρα,
άφησε το controller ήσυχα-ήσυχα στην άκρη και εξήγησέ της τη μεγάλη αλήθεια: ότι παίρνεις πολύτιμα μαθήματα ζωής από τα multiplayers!
Γιατί μπορεί στον αμύητο να φαντάζουν ολικό χάσιμο χρόνου, για τον gamer όμως σημαίνουν πολλά και του μαθαίνουν κιόλας ακόμα περισσότερα.
Δεξιότητες, ικανότητες και γνώσεις φορτώνονται στον εγκέφαλό σου με διασκεδαστικό τρόπο: κι αυτή θα είναι η εισαγωγή στο λογύδριό σου.
Να και 10 πράγματα που έμαθες από τα multiplayers για να κλείσεις οριστικά τα κακεντρεχή στόματα...
No 10 - Έχεις καλύτερο χρόνο αντίδρασης
[YOUTUBE]l1ZRICmIWyk[/YOUTUBE]Με το AK-47 ανά χείρας είσαι πλέον αχτύπητος. Ούτε αντίπαλη μύγα δεν σου ξεφεύγει. Πώς απέκτησες άραγε την ικανότητα της αστραπιαίας αντίδρασης;
Και πόσο χρήσιμη μπορεί να σου φανεί μια τέτοια ικανότητα και στον πραγματικό κόσμο!
No 9 - Έγινες ομαδικός παίκτης
Όχι μόνο δεν απομονώνεσαι με τα multiplayers, αλλά έχεις μάθει να εμπιστεύεσαι τους άλλους γύρω σου. Κι αυτό στο έμαθαν οι συμπαίκτες σου,
ο CODnerd101 κι ο Gamester5! Δεν υπάρχει πλέον για σένα το «εγώ», μόνο το «εμείς»...
No 8 - Εφοδιάστηκες με επικοινωνιακές δεξιότητες
Γιατί η επικοινωνία είναι απαραίτητο συστατικό του multiplayer, κι αυτό το ξέρεις πλέον καλά. Το gaming είναι πολύ καλύτερο όταν το μοιράζεσαι με πραγματικούς ανθρώπους,
κι αυτή η επικοινωνιακή άνεση που έχεις αποκομίσει θα μπορούσε να μεταφερθεί και στην πραγματική ζωή. Ξέρεις, αυτή με τα δέντρα και τον ήλιο...
No 7 - Έμαθες να θέτεις στόχους
Γιατί μεγαλύτερα κίνητρα από αυτά που θέτουν τα οnline multiplayers δύσκολα θα βρεις στον αληθινό κόσμο!
Έμαθες να δουλεύεις από κοινού για την επίτευξη του στόχου (να καταλάβεις τις αντίπαλες σημαίες ας πούμε)
και να συνεργάζεσαι αρμονικά για την κατάκτησή του, κι αυτό είναι μια «ηθική» που μοιράζεται ως αξία και η κοινωνία στην οποία ζούμε. Μπράβο σου, gamer...
No 6 - Ανακάλυψες τη στρατηγική
[YOUTUBE]UWBwnHiN0E0[/YOUTUBE]
Στα online multiplayer games η τύχη μικρό ρόλο παίζει, όλα έχουν να κάνουν με τη στρατηγική που υιοθετείς στο παιχνίδι.
Θέτεις τους άμεσους στόχους και δουλεύεις πυρετωδώς για την κατάκτησή τους, πάντα από το πιο προσοδοφόρο μονοπάτι.
Αν αυτή δεν είναι γνώση ανεκτίμητη, ποια είναι τότε;
No 5 - Έμαθες ότι πρέπει να γίνεις ο καλύτερος
Κανείς δεν επιλέγει για συμπαίκτη έναν «loser»! Η νίκη είναι το μόνο που μετράει στο οnline gaming, κι αυτό το ξέρεις πλέον από πρώτο χέρι.
Αν μάλιστα οδηγήσεις την αδηφάγα αυτή πείνα για νίκη και στον αληθινό κόσμο, τότε ετοιμάσου να δρέψεις καρπούς...
No 4 - Ανακάλυψες την αξία της σιωπής
Στον online κόσμο επικρατεί η αρχή «αν δεν έχεις κάτι σημαντικό να πεις, σκάσε και παίξε»!
Η κοινή λογική του gamer υποδεικνύει την αρετή της σιωπής, καθώς και το να μην τρώει τα αυτιά των άλλων χωρίς λόγο. Λίγο το 'χεις;
No 3 - Αναγνώρισες τη σημασία της ηγεσίας
Το να συντονίσεις αρμονικά την ομάδα κρούσης σου (πάντα με σεβασμό στους συμπαίκτες) και να κερδίσεις τη μάχη δεν είναι μικρό πράγμα!
Κάποιοι πάνε σε αξιοσέβαστα κολέγια για να μάθουν την ικανότητα της αρχηγίας κι εσένα σου την έκανε δώρο το «Call of Duty».
Κι αν φερθείς άσχημα, και πάλι έχεις το μάθημα έτοιμο: καλύτερα να προσέχεις τα νώτα σου, φίλε. Κυριολεκτικά...
No 2 - Έμαθες να αντιμετωπίζεις την ξεροκεφαλιά του άλλου
Πολλές φορές ακούς στα multiplayers πράγματα που δεν σου αρέσουν. Τι κάνεις; Τα δέχεσαι σαν άντρας και απαντάς αναλόγως.
Δεν φτάνεις ωστόσο τα πράγματα ποτέ στα άκρα, καθώς σέβεσαι τους συμπαίκτες σου απεριόριστα.
Τι ωραίο που θα ήταν να μπορούσες να μεταφέρεις την πολύτιμη αυτή γνώση και στο γραφείο...
No 1 - Γνώρισες τη συντροφικότητα
Το online gaming δημιουργεί δεσμούς, ειδικά αν παίζεις συνεχώς με τα ίδια άτομα.
Κι αν μάλιστα μπόρεσες να συνάψεις φιλικές σχέσεις στο αχανές και αφιλόξενο online τοπίο, σκέψου τι μπορείς να κάνεις στον κόσμο τον αληθινό...
Πηγη: Newsbeast
^EPIC POST IS EPIC
Now get ready to get repped...
υποθέτω ότι είναι σαρκαστικό το περιεχόμενο...ειδάλλως, βράστα Χαράλαμπε. Τραβήξτε χειρόφρενο να κατέβω κάτω, από το όχημα της "xxxx" - ας (τοποθετήστε όποιο αρνητικό χαρακτηρισμό επιθυμείτε)
δε ειναι σαρκαστικο φιλε,,, αλλωστε τα εχουν πει και ψυχολογοι αυτα ,,,
βασικα τωρα που το ξανα βλεπω το συγκεκριμενο ειναι οντως ειρωνικο...
αλλα δειτε εδω ομως
http://abcnews.go.com/blogs/technolo...f-video-games/
http://www.selfgrowth.com/articles/1...deo_Games.html
Mπορεί κάποιος που ξέρει να μου πει τι πρέπει να προσέξω στην αγορά ενός Πικάπ?
μακάρι να ήταν μόνο η βελόνα...
αντίβαρα, μαγνήτες, σερβομηχανισμός πιάτου, ποιότητα εξόδων για προ-ενίσχυση......ή με πιο απλά λόγια, το "high tech hobby" των αρχών δεκαετίας 70ς έως τα τέλη 80ς......(και ήμουν - και είμαι ακόμα για να λέω την αλήθεια, από τους άσχετους......αν ήταν κάποιος ιδιαίτερα σχετικός, θα σας έλεγε κατεβατά τι πρέπει να προσέχει κανείς.........προσωπικά, το πικάπ που μου έρχεται στο μυαλό αυθόρμητα, και αυτό επειδή το/τα είχα λιώσει στο DJing κ' σκράτς τέλη 80ς - αρχές 90ς, είναι το MK II της Technics αν θυμάμαι καλά....τώρα φυσικά θα έχει βγει μεταγενέστερο...)
έχει απόλυτο δίκιο ο Νικόλας (Des).
το βινύλιο, αν έχει υπέρ-πανάκριβο ή custom σύστημα από πίσω του, βγάζει ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη ποιότητα ήχου, από το οποιοδήποτε ψηφιακό μέσο. Μακράν.
Για παράδειγμα, είχα διαβάσει ένα συγκριτικό τεστ γύρω στο 1999, μεταξύ δύο υπερ-συστημάτων CD και βινυλίου, με τα κέρατά τους από πίσω, προ- και τελικούς ενισχυτές, MagnePan ηχεία (όποιος γνωρίζει θα κατάλαβε για τι θηρία μιλάμε, μέγεθος φέρετρου το μικρότερο)...........ε, το βινύλιο ΕΣΚΙΣΕ το CD........."μικρής" σημασίας λεπτομέρεια: το σύστημα για το βινύλιο....κόστιζε ΜΟΝΟ το πικαπ (βελόνα, μαγνήτες, αντίβαρα, ιμάντες, κλπ)....περί τα 6 εκατομμύρια δραχμές = 18.000 ευρώ το 1999. Και γύρω στις 40.000 ευρώ ενισχυτές / ηχεία......
σε τόσο υψηλά επίπεδα μπορεί να φτάσει το βινύλιο.
αλλά είχε ένα μειονέκτημα: δεν μπορούσε να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο (α) και επίσης, απέδιδε φτωχή ποιότητα σε χαμηλής αξίας συστήματα.
έτσι το 1979 επινόησαν το CD audio (Sony - Phlips) και το έδωσαν στην κυκλοφορία το 1981 περίπου. Καθαρά για τα φράγκα. Ούτε ότι είναι ανώτερο τεχνολογικά, ούτε τίποτα. Απλά κοστίζει πάρα πολύ φθηνά στην κατασκευή του, τόσο το player όσο και τα δισκάκια.
θεωρώ όμως ότι βγήκα offtopic και ζητώ συγνώμη για αυτό.
απλά ήθελα να πω 5 πραματάκια, για το τι εστί "βινύλιο" και πόσο αυθεντικό, ζεστό, ρεαλιστικό ήχο προσφέρει.........υπό κατάλληλες συνθήκες.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά. Θα το βάλω μπρος σύντομαι το project "αγορά πικαπ" γιατί βρήκα στην αποθήκη μπόλικα βινύλια του πατέρα μου και έχει μέσα ενδιαφέροντα πραγματάκια. Πάνω από 90 με 100 ευρώ πάντως δε θέλω να ξοδέψω. Έχετε ιδέα σε τι μαγαζιά τα βρίσκω? Βρήκα στο internet αλλά θα θελα να τα τσεκάρω από κοντά.
μολις ειδα!
online members: messi10, personGR
edit: Currently Active Users: 1 members
messi10
:O :O
αφου προσπαθουσα να μπω και δε μου ανοιγε,,,δε ξερω γιατι μαλλον φαινεται το ιδιο επαθαν και αλλοι
Σήμερα όλη μέρα ήταν off
Νεφελίμ....
Ναφθαλην :P
εεε τον θεο τον Φηλιξ τι εκανε....εγω τωρα το ειδα...respect
παλι τα ιδια... μαλλον εγω + ο person εχουμε ειδικη προσβαση! :P