Το Tropico έχει demo εδώ και πάρα πολύ καιρό αν δεν κάνω λάθος. Έχει φάση αλλά για λίγο.
Ήξερε καλά τι έκανε η Sony όταν έβαζε το online πίσω από το plus. Τώρα δεν θα είχε ούτε το 1/3 των κατόχων PS4 στην υπηρεσία με τα "δωρεάν" indies.
Printable View
Το Tropico έχει demo εδώ και πάρα πολύ καιρό αν δεν κάνω λάθος. Έχει φάση αλλά για λίγο.
Ήξερε καλά τι έκανε η Sony όταν έβαζε το online πίσω από το plus. Τώρα δεν θα είχε ούτε το 1/3 των κατόχων PS4 στην υπηρεσία με τα "δωρεάν" indies.
Υπαρχει καποιο θέμα με ενα απο τα game toy ps vita gia to plus?
To βγαζει επι πληρωμή και σε εσας?
Βγάζει λάθος παιχνίδι
https://store.playstation.com/#!/en-...000000CROSSBUY
^^^ ThanX 4 the link
Θέλει ενημέρωση ο τίτλος του παρόντος θέματος με τα νέα παιχνίδια του Μαΐου.
Το Tropico5 είναι συμπαθητικό παιχνίδι, τύπου sim city θα το χαρακτήριζα. Το TTR είναι μικρό αλλά όμορφο, ήδη του αφιέρωσα αρκετή ώρα και έχει τον χαβαλέ του. Το Switch Galaxy Ultra δεν το έχω κατεβάσει ακόμη για να πω την γνώμη μου, για διαστημική lanes racer το κόβω οπότε δεν περιμένω πολλά από αυτό.
Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί ήδη αλλού, αλλά για τους Plus είναι μέχρι τις 10/05 τα παρακάτω DLC δωρεάν:
Battlefield 4: Dragon's Teeth
Battlefield Hardline: Robbery
Αυτή είναι μια προσφορά - κίνηση εορτασμού για το επερχόμενο νέο Battlefield. Επίσης, μέσω των Events στην κονσόλα μας ενημερωνόμαστε ότι θα υπάρχουν μελλοντικά και άλλες παρόμοιες προσφορές σε παλαιότερα DLCs των παιχνιδιών αυτών, οπότε να το έχετε στα υπόψη σας.
Τα εβγαλε τα λεφτα του Plus αυτο τον μηνα το Table Top Racing
(οπως τα εβγαλε και το Zombi τον προηγουμενο μηνα)
το ευχαριστηθηκα πραγματικα και η πλατινα ηρθε απλα παιζοντας το παιχνιδι.
Δε θα επρεπε να εχουν ανακοινωθει ηδη τα free του επομενου μηνα?
Αν δώσουν gone home θα είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που δίνουν παιχνίδι που θέλω κ δεν έχω.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο το μήνα μυρίζομαι μπομπα ααα τίτλο :D
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ πιθανόν γιατί έχουμε Ε3 εκείνες τις μέρες και σίγουρα παίζει ρόλο στην ψυχολογία του κόσμου.
Knack και πολύ σας είναι.. θέλετε και ΑΑΑ
:P
Έστειλε προσφορά το PS+ για 15 μήνες συνδρομή στην τιμή των 12 (50 ευρώ). Πρακτικά σου δίνει 3 μήνες δώρο.
10/06/2016 στις 12:00 (ώρα Ελλάδας)
https://www.playstation.com/el-gr/le...PLS-WES_el_GR&
Προσπαθούσα να μπω από το κινητό για να δω και η μαλ δε με άφηνε. Thanks! !!!!
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk