Kαλή φάση το site! Να είχε και κάποιο Ιmport από το imdb :P μετράω εκει 1400+ ταινίες (με σειρές και video games όμως).
Nikoladim το User
Kαλή φάση το site! Να είχε και κάποιο Ιmport από το imdb :P μετράω εκει 1400+ ταινίες (με σειρές και video games όμως).
Nikoladim το User
Με τον ανανα στο χερι.:a014: Damn son!!!
http://25.media.tumblr.com/c5523db6d...lo1_r1_500.gif
αν ειχες κανει join οταν ηταν στη beta εκδοση ακομα το site θα ειχες το feature αυτό και τώρα, πλεον μονο αν εχεις πληρωσει για pro membership μπορεις να το κανεις αυτό (να κανει import το imdb account σου).
άσε, μόνο αγάπη για την ταινία και γενικά για τον wkw.
λίγο άτυχος φέτος γιατί ειχα αυτο και δε μπορεσα να το αξιοποιήσω :/
Spoiler!
Το καινουργιο Die Hard παιρνει αθλιες κριτικες...
Bryan Singer Talks X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST; Says It Will Be the Biggest Film He’s Ever Made and Reveals Richard Nixon Is a Character
Quote:
Director Brad Bird’s secretive project at Disney looks to have found its villain. Previously referred to as 1952, the possibly sci-fi project was co-written by Bird and Lost co-creator Damon Lindelof and recently landed the new title of Tomorrowland. The plot has been kept firmly under wraps, but we know that George Clooney is the film’s star and the story has been described as being in the vein of Close Encounters of the Third Kind. Now, as the film marches towards a production start-date later this year, Bird has settled on the actor to play his villain: House star Hugh Laurie. Hit the jump for more.
Per Heat Vision, Hugh Laurie has entered negotiations to play the villain in Tomorrowland. Further details regarding the role are unknown at this time, so Laurie could be playing anyone from a nefarious corporate-type to an evil alien. Bird and Lindelof have been adding fuel to the speculation fire surrounding the film since releasing a couple of curious images late last month. The project apparently began when Lindelof stumbled on a box of documents in Walt Disney’s personal development lab labeled “1952,” and the two subsequently shared images of the box’s contents online.
This role is a major get for Laurie, who has been weighing film and TV offers since his long-running Fox series House finally came to a close last May. He initially considered taking the baddie role in the RoboCop remake before subsequently taking himself out of the running, and most recently the actor entered negotiations to star in NBC’s action-adventure pilot Crossbones, in which he would play the pirate Blackbeard. Production on Tomorrowland will get underway later this year, after Clooney wraps his latest directorial effort Monuments Men. Disney will release Tomorrowland on December 19, 2014.
Ειναι το import αλλα δεν βρισκω και λογο για να παω στο συγκεκριμενο site(εφοσον ειμαι στο imdb),παρ'ολο που φαινεται πολυ καλο.
Eκτος απο το follow(που κακως δεν εχει το imdb) υπαρχει κατι που κανει πολυ καλυτερα απο το imdb?(ερωτηση προς οσους εχουν γραφτει)
Τα παιχνιδια τα εχει ολα στο imdb?
Δεν το εχω ψαξει.
Γενικα ψαχνομαι για καποιο site που θα κραταω αρχειο παιχνιδιων που εχω παιξει ,αλλα και αυτων που θελω να παιξω.
Εχει να προτεινει καποιος κανενα?
Eχει δει κανεις το Zero Dark Thirty? Ειναι μια ταινια που θελω πολυ να δω, παροτι ειναι ξεκαθαρα αμερικανικη, εξαιτιας του ντορου που εχει δημιουργηθει γυρω απο αυτην και οσον αφορα τα προεκλογικα σκηνικα στην αμερικη αλλα κυριως λογο της "βρωμας" που κυκλοφορει οτι οι ιθυνοντες της ταινιας απεκτησαν προσβαση σε ορισμενα ακρως απορρητα εγγραφα της CIA.
Αν καποιος την εχει δει ας πει εντυπωσεις χωρις φυσικα σποιλερς.
ναι την εχω δει,καλη ταινια ειναι,ισως κουραζει λιγο η μεγαλη της διαρκεια,2 ωρες κ 37 λεπτα,ισως κ να μην ειναι εντελως αμερικανια,γνωμη μου,δειχνει αρκετες απο τις μαλακιες που εκαναν τοτε,γκουανταναμο φαση,βασανηστηρια,το σεναριο ειναι καλο,στρωτο,αρχη μεση τελος,δεν εχει κατι σουπερ ουαου,γενικοτερα αμα θες να μαθεις τι παιχτηκε με τον μπιν λαντεν η αμα σ αρεσε το hurt locker(respect για μενα αυτη η ταινιαρα)δες το.
Αν δεν ελεγε οτι ειναι ο bruce Willis δεν θα τον ειχα παρει χαμπαρι. Απο τα πολυ "καλα" photoshop
δε ξέρεις πόσο έχω κρατηθεί να μη το δω σε screener, κυρίως γιατι θεώρω φοβερή την bigelow σε αυτο που κάνει.
Η ταινία πάντως ειναι procedural φάση με απίστευτη σκηνοθεσία (είδα τα πρώτο τεταρτο στο πισι και το εκλεισα να το δω σινεμα, θέλει αίθουσα, είναι αρκετά ωμο και κρύο)
http://www.metacritic.com/feature/to...movies-of-2012
οπως βλέπεις ενθουσίασε απίστευτα τους κριτικούς (και ηταν και για αρκετο διαστημα φαβορι για οσκαρ μέχρι που αρχισε να τρώει θαψιμο επειδη έχει βασανισμούς μέσα και για αυτό που είπες).
Nαι κι εγω το εχω σε screener και δεν θα το δω για τον ιδιο λογο. Παντως να πω οτι ναι μεν το Hurt Locker mου αρεσε σαν πολεμικη ταινια, παρολαυτα με εκνευρισε αφανταστα το τελος και γενικοτερα μου εβγαλε ενα πολυ πολεμοχαρες συναισθημα ο τροπος που εκλεισε η ταινια, πραγμα που με ξενερωσε ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.
Τωρα εδω ελπιζω να ειναι κατι πιο down to earth αλλα γενικα θελω πολυ να δω την ταινια. Το τρεηλερ της ηταν καταπληκτικο.
[YOUTUBE]kYeQNH6gJhE[/YOUTUBE]
Ο οποιος παιζει να παιξει και στο Expendables 3. Ξεφτιλα ρε φιλε.
Ειδικά για το Expendables είναι γαμάτο νέο ρε συ για μένα, όχι και ξεφτίλα! Δεν το είχα ακούσει πάντως, μακάρι όμως!
Εδώ το βίντεο που βγήκε το νέο για τον Han Solo btw
http://latino-review.com/2013/02/15/...s-episode-vii/
O τύπος λέει στο τέλος και εντυπώσεις που άκουσε για το Man of Steel, βάσει ενός screening πριν από λίγες βδομάδες
Να διευκρινισω: ο Ford για το Expendables μια χαρα ειναι, το Expendables για τον Ford ειναι ξεφτιλα.
Αποψη μου βεβαια, αλλα γενικα το franchise για μενα ειναι το νεκροταφειο των ηθοποιων. Ειναι σαν να αποδεχεσαι οτι η καριερα σου φτανει στο τελος της, λες "ας κανω και 2-3 αρπαχτες" και ποιος χεστηκε. Ο Ford ομως εχει μια ιστορια στον χωρο. Μπορει να μην ειναι ο σουπερ ντουπερ σαιξπιρικος ηθοποιος, αλλα ειναι κλασεις ανωτερος απο τον Van Damme και τον Stallone. Υποβιβαζεις τον εαυτο σου ως ηθοποιο με το να πηγαινεις απο τα Star Wars + Indiana Jones στους Expendables. Γενικα αρχισε να μου την σπαει ο Ford απο τοτε που τον ειδα με σκουλαρικακι. :d040g:
BTW, για καποιο λογο δεν εχω το ιδιο προβλημα με τον Willis.
Εντάξει μου φαίνεται αυτό υπερβολή για το Expendables. Δεν νομίζω πως αποτελεί franchise τύπου συντάξης, περισσότερο old school χαβαλές είναι. Πάντως καλά τα νεα για τον Ford οποτε ισως πάμε στην συνέχεια της OT με ότι και αν αυτό συνεπάγεται!
Weta Digital’s Joe Letteri Talks THE HOBBIT and the Film’s Oscar-Nominated Visual Effects, Plus a New Featurette on Digitally Created Creatures & Landscapes
Peter Dinklage to Play Villain in X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST
David Fincher Looking at Channing Tatum to Possibly Star in 20,000 LEAGUES as Brad Pitt Passes; Might Not Direct HOUSE OF CARDS Season 2
Είδα το silver linings playbook. Μου άρεσε πολύ. Όσο προχωρούσε η ταινία τόσο καλύτερο γινόταν.