αντε γιατι παραγινε το κακο με τα multiplayer. φαγωμαρα να υπαρχει σε καθε παιχνιδι.
Printable View
αντε γιατι παραγινε το κακο με τα multiplayer. φαγωμαρα να υπαρχει σε καθε παιχνιδι.
Eurogamer: PlayStation 4 hacked: pirate software available, more PS2 titles running
Quote:
Exploit only works on system software 4.05.
https://youtu.be/uTBHFU6L38c
Αύγουστος 2018, Bandai publisher. Couch co-op κτλ :)
Μπορεί η παρακάτω φήμη να μην αφορά το PS4, αλλά κάπου επρεπε να την ανεβάσω κ γω...:P
Sony Building a New Development Team to Work With a ‘Major Sony Studio,’ Could Be Unannounced Naughty Dog Project
https://gamerant.com/onimusha-trademark-capcom/
Μακαρι να δουμε κατι νεο.
Aστειο βιντεακι related με Master Race το οποιο ειναι παλιο αλλα εγω τωρα ειδα και γελασα.
https://www.youtube.com/watch?v=aDMsGl_XxTk
Οι κατσαριδες "αγαπούν" το PS4
Ήδη την εχω πετάξει την κονσόλα... Πάμε για PS5!!!!
Αυτό είναι άρθρο του 2017 του Kotaku, που το έκανε ξανά "up" πριν λίγες μέρες (δεν κατάλαβα το λόγο που το έκανε/προφανώς δεν έχει ειδήσεις να γράψουν; Οπότε βρήκε την ευκαιρία το GameWorld του Γρυπάρη να το κάνει αναμετάδοση.
Αν διαβάσει κάποιος το αυθεντικό άρθρο και ιδιαίτερα τα μυριάδες σχόλια από κάτω, θα καταλάβει ότι δεν μιλάμε για "απλές, ελληνικές κατσαρίδες" αλλά για κομάντο εξόντωσης, τέρατα σε μέγεθος, κανονικούς dive bombers. Δεν έχουμε τέτοια στην Ελλάδα, σίγουρα όχι σε αυτό το βαθμό.
Οπότε no worries, false alarm.
Ρε συ Παύλο, οι κατσαρίδες δεν συναντώνται σε σπίτια τα οποία καθαρίζονται συχνά.
Τι θέλω να πω με αυτό. Οι μικρές - "ξανθιές" που είναι ότι χειρότερο για εστιατόριο (γερμανικού τύπου αν δεν απατώμαι λέγονται) βρίσκουν ευκαιρία και μπαίνουν στο σπίτι ή σε εστιατόρια συνήθως από μολυσμένες συσκευασίες. Έχουν αποθέσει αυγά, αποθηκεύεις κάτι στο ντουλάπι και έπειτα έχεις γεμίσει μικρές κατσαρίδες. Καθαρίζεις, κάνεις απολύμανση ψεκάζεις και τέλος. Δεν υπάρχει περιπτωση να σου ξεφυγουν και να μη τις καταλαβεις. Ποσο μαλλον να μπουν και στη κονσολα.
Οι μεγαλύτερες έρχονται από τους υπονομους και συνήθως μπαίνουν σπίτι από ανοιχτά παράθυρα ή μπαλκονοπορτες.
Όταν το σπίτι είναι καθαρό, αυτές που θα έρθουν από έξω, αναγκαστικά θα ψάχνουν για τροφή και θα τις δεις που θα φέρνουν βόλτες....
Θες να μου πεις ότι όταν παίζεις είσαι τόσο απορροφημενος που υπάρχει περίπτωση να περάσει το "κομάντο" από μπροστά σου, να ανέβει στη κονσόλα κάνοντας "capture the flag", κλείνοντας σου το μάτι να μπει στο ps4 και εσύ να μη πάρεις χαμπάρι?
Για την ιστορία, ένα βράδυ καλοκαιριού που παίζω με ανοιχτά παράθυρα αντιλαμβανομαι με την άκρη του ματιού κίνηση στα αριστερά. Περισσεύει να πω ότι είχε μπει κατσαρίδα που το μέγεθος της στα μάτια μου ισοδυναμούσε με δεινοσαυρο. Άδειασε ένα μπουκάλι Τέζα για να τη ξετρυπωσω και να συνεχίσω να παίζω με ησυχία.
Τόσα χρόνια που με θυμάμαι πάντως, κατσαρίδα - ες (μικρες και στο παλιό σπίτι) σε ντουλάπι έχω πετύχει. Σε έπιπλα ή σε προσωπικά αντικείμενα πότε. Ποτέ όμως.
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπως τα ειπε ο Χαρης, μονο που οταν τυχει και συλλαβω κατσαριδα, δεν εμπιστευομαι κανενα teza, μονο με fatality την βγαζω απο την μεση.
Και στο κατω κατω τι θελει να μας πει ο αρθογραφος, οτι οι κατσαριδες δεν αγαπουν τα Pc 's και αλλες ηλεκτρονικες συσκευες? Ειδικα οι υπολογιστες ειναι απο τα αγαπημενα στεκια τους και συνήθως τα μηχανηματα αυτα βρισκονται σε χωρους οπου η λεξη καθαριοτητα ειναι απαγορευμενη.
Κατσε, Χάρη, γιατί μου φαίνεται τα έχεις βάλει ολα σε "κουτάκια". Αν "αυτο", τότε "εκείνο". Ενα αυτο...
...δεύτερον και το εχω ξαναπεί. Όταν κάποιος παραθέτει ενα άρθρο, δε σημαίνει απαραίτητα οτι το υποστηρίζει ή συμφωνεί μαζι του. Το βάζει για συζήτηση. Τωρα...
...εσυ θες να μου πεις οτι είσαι 24/7 επάνω στην κονσόλα και βλέπεις τι μπορεί και τι δε μπορεί να μπει;;; Οι κατσαριδες μικρές ή μεγάλες δεν εισχωρούν σε ενα σπίτι μόνο με τους τρόπους που περιγράφεις. Σαφώς και όταν υπάρχουν εστίες μόλυνσης ειναι πιο πιθανό, αλλα το καλοκαίρι, όπως ξέρεις, πετάνε και μπαίνουν απο τα ανοικτά παράθυρα. Όχι απαραίτητα επειδη ψάχνουν για τροφή, αλλα επειδη μπορεί να "είδαν φως και να μπήκαν". Τόσο απλα. Επίσης, όταν σε μια πολυκατοικία γινεται απολύμανση, οι κατσαριδες, προκειμένου να γλυτώσουν, προσπαθούν να πάνε οπουδήποτε. Περνούν ακόμα και απο τις χαραμάδες της πόρτας. Άλλωστε, δε νομίζω οτι το άρθρο αναφέρεται σε καμία αποικιοκρατία μέσα στο PS4. Για μια θα μιλάει προφανώς, άντε δυο... Και οι κατσαριδες μπορούν να ζουληξουν το σώμα τους αρκετά, προκειμένου να περάσουν κάπου που θεωρούν πως παρέχεται προστασία σε αυτες.
Κοινως, μην είσαι απόλυτος για τις συνθήκες ύπαρξης κατσαρίδων σε ενα διαμέρισμα, διότι ακόμα και στα πιο καθαρά διαμερίσματα μπορούν να βρεθούν. Αν απαντώνται συνέχεια, ναι, υπάρχει πρόβλημα καθαριότητας, αλλα ποιος αποκλείει οτι αυτή που τυχαία μπήκε δε κατέληξε μέσα σε κάποια οικιακή ηλεκτρική συσκευή;;;
Τι ακριβώς συζητάμε?
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλη αυτή η παραπάνω συζήτηση κάτι μου θύμισε την πρώτη φορά που την διάβασα, αλλά τι; :frusty:
χμ... αναρωτιέμαι... τι; :d040g:
Ε, λοιπόν, επειδή δεν το έχω χάσει τελείως ακόμη... :a045fgf: βοήθησε λίγο και η τύχη σήμερα... βουαλά!!! :computerlamp:
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post564633
:ice:
Μετά τα Platinum και Essensials των προηγούμενων γενεών σε Ευρώπη και Greatest Hits/The Best σε Αμερική/Ιαπωνία αντίστοιχα, πλέον από ότι φαίνεται έχουμε και τα Playstation Hits του PS4 μάλλον κοινή ως ονομασία για όλες τις αγορές πια. Η αλήθεια είναι ότι εκτός από αναμενόμενο, τα παιχνίδια αυτά ήδη τα περισσότερα είχαν τιμή αυτή ή παραπλήσια (με ή χωρίς προσφορές) απλά επανέρχεται η Sony στην κλασική ρουτίνα του παρελθόντος, πιθανόν και για λογιστικούς λόγους πέραν αυτών της διαφήμισης.
Not bad αν και προσωπικά με ψιλοενοχλούσε πάντα αυτό το ενσωματωμένο λογότυπο επάνω από τα αυθεντικά εξώφυλλα, αλλιώνει την αισθητική και κάπως υποβαθμίζει την αξία του προϊόντος (ειδικά αν μιλάς και με συλλέκτες, λογικά θα ενοχλούνται περισσότερο ή θα αναγκάζονται για ψυχαναγκαστικούς λόγους να τα παίρνουν και αυτά). :d040g:
Πάντως έχει παιχνιδάρες... θα μου πεις γενικό χαρακτηριστικό της πλατφόρμας αυτό. :ice:
Το bloodborne πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να το δίνουν μαζί με το DLC;