Είναι λίγο reset-restart mέχρι στιγμής η όλη κατάσταση...
Printable View
Είναι λίγο reset-restart mέχρι στιγμής η όλη κατάσταση...
Εχτές το βράδυ είδα το dexter 609....
Spoiler!
Όχι ρε συ... Έλεος με τον κάθε μλκ που βγαίνει στα forum κ spoilerιαζει έτσι αβερτα... Κρίμα :(
το 2ο spoiler δεν το διάβασα γιατί δεν έχω διαβάσει ακόμα τα comics, απλά ήξερα ότι
Spoiler!
Δημήτρη, είσαι τυχερός που και δεν το είχες ψιλλιαστεί, αλλά και δεν το πήρε το μάτι σου στα fora, γιατί είχε αναφερθεί από πολύ νωρίς στην σεζόν. Εγώ χαίρομαι που το αποκάλυψαν τώρα, επιβεβαιώθηκε και "έφυγε" από την μέση.
Σοβαρά; Χαχα I've lost my touch :P
από την άλλη έχω σταματήσει να μπαίνω σε forum για σειρές κτλ μετά το ξενερωμα που εφαγα με το lost αλλά κ για να αποφύγω spoilers...
Μια χαρά παντός! Δεν με χάλασε που δεν το είχα ψιλιαστει :D
Ποσο τα σπαει το American Horror story μπορειτε να μου πειτε?Και εκει που νομιζαν ολοι οτι αντιγραφει ταινιες και παλια σεναρια εχει αποκτησει πια την δικια του ιδιαιτερη ταυτοτητα και εχει καταφερει να γινει η καλυτερη σειρα της σεζον για μενα.Τι ερμηνειες τι ατμοσφαιρα.Μετα το τελευταιο επεισοδιο που ειδα μολις τωρα(9) εχω παραληρησει με την τροπη που εχει παρει η πλοκη...respect..
Exω δει μεχρι το 8 και, πραγματι, πιστευω αυτο που εγραψες, οτι αντιγραφει την ξερετε ποια ταινια. Μακαρι να με διαψευσει το καινουργιο επεισοδιο. Παντως, για εμενα η σειρα δεν εχει "απογειωθει" σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση και αν χρειαζεται εννεα επεισοδια για να το κανει, κατι δεν παει καλα. Μεχρι στιγμης τη βρισκω απο μετρια εως καπως καλουτσικη.
Ειδα τα Walking Dead , ολα βασικα λολ. Ενταξει καλη σειρα ρε παιδες, δεν λεω, αλλα περιμενα να παθω πλακα με αυτα που ακουγα. Το ευχαριστηθηκα σιγουρα, αλλα δεν τρελαθηκα κιολας.
Τα dexter τα εχω αφησει μεχρι να τελειωσει ο κυκλος...δεν μπορω να περιμενω καθε εβδομαδα μου την σπαει! :)
Να ξεκινησω το American Horror Story ή ου;
Aσφαλως να το ξεκινησεις.... αν δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις.
Οκ, για να μη σε προϊδεαζω αρνητικα, οπως ολα, ειναι και αυτο στην κριση του καθενος. Πχ, εμενα απλα μου αρεσει. Δε θα στεναχωρεθω αν περασει μια εβδομαδα και δε το δω. Βεβαια, ο chrono πιο πανω λεει πως το καινουργιο επεισοδιο ειναι πολυ καλο. Μαλλον σημερα θα το δω. Και θα δω...
περι walking dead spoilers
Spoiler!
Φυσικα ειναι θεμα γουστου η καθε σειρα απλα το AHS ειναι μια προσπαθεια που δεν εχει ξαναγινει στην τηλεοραση.Εχει καποιες "δανεισμενες" ιδεες αλλα στα τελευταια επεισοδια πηρε αλλη τροπη πιστευω...Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο οτι την χαρακτηριζουν την καλυτερη καινουρια σειρα για φετος...
Παυλο ναι το τελευταιο επεισοδιο για μενα ηταν φοβερο.Ειδικα τα τελευταια 5 λεπτα με αφησαν συξυλο...
^ o Rick του comic είναι ενας απο τους καλύτερους χαρακτήρες που έχω δει σε οποιοδήποτε μέσο.
Οσο για τη σειρά την βρίσκω μέτρια προς καλή με το τελευταιο επεισόδιο να δείχνει μερικές απο τις δυνατότητες της. Βεβαια ειναι ακόμα στην αρχη, στα πρώτα τευχη του κομικ οπότε ισως στην συνέχεια αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον.
A δεν ξερω για το κομικ, δεν μπορω να εκφερω γνωμη και απο αυτα που μου λεει και ο Νικολας παρακατω δεν μπορω παρα να σας ακουσω και να καταλαβω οτι η μεταφορα στην σειρα ειναι απλα απαισια!
Βασικα ειδα ολα τα επισοδεια μεχρι και το εβδομο που απο οτι καταλαβα κανει παυση ο κυκλος.
Spoiler!
^^wow... εχουν κανει απιστευτες αλλαγες σε σχεση με το κομικ απο οτι βλεπω. Συγκεκριμενα πρεπει να εχουν αλλαξει δραματικα καποιους χαρακτηρες και γεγονοτα. Καταλαβαινω εν μερει οτι αλλο χαρτι και αλλο εικονα, αλλα ειδικα το σκηνικο που αναλυσαμε πιο πανω ηταν καργα ηλιθιο τηλεοπτικα και στο κομικ απολυτα ρεαλιστικο...
Ο Νταρυλ ναι ειναι ο μοναδικος πραγματικος και αυθεντικος badass της σειρας. Οι αλλοι που το παιζουν badasses το κανουν υπερβολικα και το χανουν.
Θα συνεχισω να την βλεπω την σειρα παντως γιατι παρολο που ειδα σε προηγουμενο ποστ σου οτι το τελευταιο επισοδειο ειναι πολυ αλλαγμενο απο το κομικ, ειναι κατα την γνωμη μου μια περιπτωση που τηλεοπτικα αυτη η αλλαγη ηταν καλη. Και η αληθεια ειναι οτι με αφησε αφωνο το τελος. Αυτο και οι χαρακτηρες που ειπα θα με κρατησουν τουλαχιστον να δω τι θα γινει. Αμα το ξεφτυλισουν τελειως, θα διαβασω απλα τα κομικς :)
Ποσα ειναι πλακα πλακα? Συνεχιζουν ακομα ή εχουν τελειωσει την ιστορια?