υπομονη και τιποτα αλλο...σε καταλαβαινω!;)
Printable View
μεγαλη ξεφτιλα τελικα.... redis λυπαμαι φιλε, αλλα οπως ηρθαν τα πραγματα θα ερθει και η σειρα αυτων που δεν εχουν παθει κατι....κακα τα ψεμματα παιδες οσο ξυλο και να χτυπαμαι θα ερθει και σειρα μας....
Ρε παιδια τι καταντια ειναι αυτη??? Αν ειναι δυνατον!! Αντι να προοδευουμε παμε πιο πισω. Δλδ καθε περσι και καλυτερα. Το psone μου ακομα δουλευει τζαμι. Αντιθετα το PS3 χαλαει απο μονο του χωρις να του κανουμε τιποτα. Ελεος ολες oi new-gen κονσολες. Βγαζω το καπελο στο Wii!!
αντε να παει 6 να σχολασω να παω να παιξω legend
ειναι σχετικα ευπαθη τα ps3 ?
Σχετικά με το wii,ναι.
Σχετικά με το 360,όχι.
to neo pro einai
Spoiler!
Η konami για 2η συνεχόμενη χρονιά μας έδωσε να φάμε σκατά. Και αν την 1η το συγχωρήσαμε...νομίζω πως 2η πάει πολύ
Α, και κάτι ακόμα...Πως η ζωή έχει σε κάθε απόφαση σου 2 δρόμους...Όποιον από τους 2 και αν διαβείς τελικά, τις περισσότερες φορές ο άλλος θα είναι ο σωστός.
ακουω ολο το κοσμο να βριζει το pro αλλα ολος ο κοσμος να παιζει pro.Μηπως κατι δεν κολλαει στην υποθεση αυτη??????
oreo sing ki avatar o mpasketikos mas filos ...................................X
MEGIA!!
megia mou!!! narie eyxaristo mi9 viazese omos.............ego sto eipa thelo to xrono mou!
εγω σκεφτομαι ποσο ωραια θα ηταν να ειχα ιντερνετ τωρα και να μην παιρνω ασυρματα απο τον γειτονα :(
εγώ σκέφτομαι το σημερινό match! :D:D