https://www.youtube.com/watch?v=Z_vdqTt6HDg
Printable View
ενδιαφερον!
edit
νομιζα οτι εβγαινε μονο για pc κ xbox αλλα βγαινει κανονικα κ για
ps4.
Και μόλις κάνεις μετατροπή σε ευρώ........
Spoiler!
PlayerUnknown’s Battlegrounds Passes 3 Million Players on Xbox One
Παρόλο που το παιχνίδι είναι χάλια σε όλους τους τεχνικούς τομής, έχει τόσα εκατομμύρια παίκτες σε τόσο μικρό διάστημα!
Δεν το καταλαβαίνω πραγματικά. Δηλαδή θέλω να το αγοράσω μόνο και μόνο από περιέργεια να το δω ρε παιδιά...
Μιλαμε για οτι πιο σιχαμενο , brainless, εχει βγει στην ιστορια του gaming .
Δεν ξερω σε ποιο genre συγκαταλεγεται αλλα απο τα βιντεο που εχω δει μου ερχοταν να κανω εμετο. Χαζοχαρουμενα ανθρωπακια εκαναν χαζομαρες σε ενα χαρτη διανυοντας μεγαλες αποστασεις για να κανουν το απολυτο τιποτα , να σκοτωσουν καποιον και να χοροπηδησουν απο πανω του. Θα μου πεις απο το βουνο κατεβηκες πρωτη φορα το βλεπεις? Οχι βεβαια αλλα τοσος ντορο για αυτο το πραγμα δεν αντεχεται.
Δεν μπορώ να το κρίνω σαν παιχνίδι. Από αυτά που έχω δει πάντως δεν είναι καθόλου του γούστου μου.
Και εγώ απορώ με την επιτυχία του...
Βασικά το destiny είναι περισσότερο pve, έχει pvp αλλά ποιο πολύ είναι pve.
Όλα αυτά τα παιχνίδια θέλουν παρέα αν δεν έχεις είναι μαλακια κ εγώ έχω λιώσει division, νομίζεις αν έπαιζα μόνος θα έπαιζα ακόμα θα είχα σταματήσει με την παρέα περναει ευχάριστα η ώρα.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενικά αυτά τα battle royale games έχουν γινει πολύ της μόδας τελευταία. Δεν ξέρω γιατί, φαίνεται είναι αυτό που λέει ο James.
Η νέα γενιά των gamers προτιμάει τέτοιου είδους παιχνίδια και όχι single player εμπειρίες με ενδιαφέρον story.
Ρε συ είναι απλό για μένα, γνωρίζεις κόσμο παίζεις με άλλους.... Εγώ από τότε που άρχισα division, destiny κ τέτοια έχω γνωρίσει πάρα πολλά άτομα με μερικούς κολλήσαμε με άλλους όχι.
Δεν έχει να κάνει μόνο με το παιχνίδι, εγώ battlegrounds θα πάρω κ θα το πάρει κ η παρέα δλδ με τα παιδιά που έπαιζα division θα παίζω κ αυτό, στο Destiny έχει clan μιλάς με 30-40 άτομα είναι πλέον ποιο ευχάριστα δεν είναι το παιχνίδι αν έχει story κ τέτοια είναι πώς θα κάνεις χαβαλέ με την παρέα.
Δεν ξερω την ηλικια σου , ουτε το λεω για να σε προσβαλλω/μειωσω κλπ. Αυτο που ζητας εσυ απο το gaming απεχει απο αυτο που ζηταω εγω και καποιοι αλλοι.
Δεν θελω σε καμια περιπτωση να μιλησω με αλλους 30 την ωρα που παιζω. Δεν θελω να φορεσω ακουστικα και να ακουω γελια , μπινελικια , κραυγες κλπ . Δεν θελω καν να κανω φιλους μεσω του gaming , οσο και αν στο φρουμ εδω μεσα καποιους τους θεωρω τετοιους και ας μην τους εχω δει ποτε.
Αν ειναι να παιξω ετσι καλυτερα να παω με τους φιλους μου για φαγητο να πουμε 100 βλακειες να γελασουμε. Οταν παιζω παιχνιδια το κανω για μενα , αντε να κατσει η γυναικα μου να δει λιγο αν της αρεσει το concept. Ή να παιξω καποια επιλεγμενα παιχνιδια εμ τις κορες μου.
Ειπαμε αλλες εποχες , αλλη μοδα, αλλα γουστα.
Την ίδια έχουμε απλά έχουμε διαφορετικα γούστα, εγώ αν παίζω μόνος προτιμώ να κάτσω να δω ταινία η σειρά.
Γενικά πρέπει να είσαι ανοιχτός σε όλα εγώ έχω κάνει φίλους από forum, ps4 κ μιλάμε κ στο τηλέφωνο, πίνουμε κ κανένα καφέ όταν μας βολεύει, γενικά δεν μιλάμε μόνο στο ps4.
Edit
Ακόμα κ μόνος να παίζω μιλάω σε παρτυ με άλλους κ ας παίζουμε διαφορετικό παιχνίδι.
:hysterical:
https://www.youtube.com/watch?v=iA-QG0zkYDY
Το καταλαβαίνω αυτό, αλλά θεωρώ πως αυτό το είδος gaming το προτιμάει κυρίως η νέα γενιά. Και εγώ θα τύχει να παίξω με φίλους (πχ το The Division) αλλά θα είναι 1/50 που θα παίξω έτσι. Τα υπόλοιπα θα προτιμήσω μόνος μου να απολαύσω το story και να βυθιστώ στον κόσμο ενός game.
Καλώς ή κακώς με παρέα δεν θα το έχω αυτό. ΠΧ να έπαιζα το The Last Of Us με παρέα.. Ούτε το 1% της συνολικής εμπειρίας του παιχνιδιού δεν θα είχα αποκομίσει.
Το The Division αντίθετα χωρίς παρέα είναι ένα ultra βαρετό παιχνίδι. Με παρέα όμως είναι απολαυστικό.
Απλά βλέπω πως οι 20αρηδες θα προτιμήσουν παιχνίδια τύπου pubg ενώ οι 30αρηδες θα πανε σε πιο single player εμπειρίες. Δεν λέω όλοι, απλά το μεγαλύτερο ποσοστό σε κάθε ηλικία επιλέγει τέτοια παιχνίδια.
Καλό είναι να υπάρχουν όλων των ειδών games και να απολαμβάνει το κοινό. Αν και εγώ επειδή το βλέπω συναισθηματικά "στεναχωριέμαι" όταν βλέπω παιχνίδια σαν το pubg τίγκα στα bugs να κάνουν σε ένα μήνα 3 εκατομμύρια πωλήσεις ενώ παιχνίδια σαν το Dishonored 2 με το ζόρι να πουλάνε 2 εκατομμύρια.
Είναι η τάση της εποχής και σαφώς το δέχομαι. Δεν μπορώ να κρίνω τι παιχνίδια προτιμάει ο καθένας να παίζει και που θα ξοδεύει τα χρήματά του. Μακάρι βέβαια αυτό να μην επηρεάσει single player games....