Παιδιά αξίζει το 15 η να μείνω στο 14;
Ειμαι έτοιμος να κανω την αγορά αλλά πρώτα λέω να μάθω τις γνώμες σας. Ευχαριστω!
Printable View
Παιδιά αξίζει το 15 η να μείνω στο 14;
Ειμαι έτοιμος να κανω την αγορά αλλά πρώτα λέω να μάθω τις γνώμες σας. Ευχαριστω!
Ο πιο αρμόδιος που θα το κρίνει είσαι εσύ ο ίδιος φίλε.
Για μένα αξίζει, για κάποιους άλλους οχι.
Επαιξες το demo;;; Αν όχι κατέβασε το και πιστεύω πως θα καταλάβεις αν αξίζει ή όχι.
Νομίζω πως το demo δεν είναι τόσο καλό όσο το κανονικό παιχνίδι. Αν δεν κάνω λάθος! Η αλήθεια είναι πως έχω στείλει 2 άτομα αυτή τη στιγμή που σου γράφω να πανε να μου το αγοράσουν από ένα μαγαζί που κλείνει στις 23:30. Οπότε θα παίξω και πιστεύω να δικαιωθώ για την αγορά όπως και στο 14.
Έχει τίποτα κόλλημα τα στο online, μήπως γνωρίζεις;
Οσα μάτς έχω παίξει τρέχανε ρολόι.
Και με παιδιά από εδώ και στο FUT κανένα πρόβλημα.
Είναι παρά πολύ καλό τελικά! Έχω την εντύπωση πως είναι πιο "έξυπνοι" οι παίχτες όσο αφορά τις κινήσεις. Τα σημάδια στο γρασίδι και αυτά ωραια! Αύριο θα το δώ πιο αναλυτικά! Και σε online είμαι μια χαρά όσο αφορά την ταχύτητα και τα κρασαρισματα! Σε γενικές γραμμές έκαναν καλή δουλειά!
Μια ερώτηση ......
Μπορείς στο 15 να παίξεις online 2 με 2?
^^^
auto me endiaferi ke mena na to xo ipopsi. ine ena mode pu dokimazo me filus. 2 apo tin idia konsola
sto 14 ps3 ipirxe ala den ixe kosmo. sto 14 ps4 to xan vgali to mode
Για αυτούς που έχουν πάρει την US edition και ενδιαφέρονται για τα packs 4 FUT.
Την προηγούμενη Τρίτη είχα πάρει το 1ο gold pack και σήμερα ήρθε και το 2ο pack από τα συνολικά 15 της προπαραγγελίας.
Οπότε, μπαίνουμε με τον αμερικάνικο, παίρνουμε το πακέτο, πουλάμε ότι είχε και τα μεταφέρουμε μετά με μια κάρτα στον ευρωπαϊκό...
Και εκεί που έλεγα ότι θα ξεκινήσω να φτιάχνω ομάδα με το Ισπανικό πρωτάθλημα, ανοίγω εχθές το βράδυ Carlos Tevez και τώρα προβληματίστηκα :)
Carlos Tevez πρέπει με τέτοια ταχύτητα και τέτοια δύναμη να είναι φοβερός. Γιαυτό κάνει και τόσο ακριβά προφανώς... Ωραία κάρτα φίλε
Και εγώ όταν το είδα δεν το πίστευα! Και ήταν στο ίδιο πακέτο με Pique και άνοιξα και Khedira! Έιχε ένα promo κάποια στιγμή εχθές το απόγευμα για gold πακέτο με 24 gold κάρτες και 7 rare μέσα.. Καλά πήγε :) Τι μου προτείνεις να κάνω; Να συνεχίσω με τους παίχτες που πήγαινα για το Ισπανικό και με Tevez μέσα;
Ισπανικό και με Τέβες δεν νομίζω να βρείς εύκολα 100 chemistry.
Είτε πούλα Teves και φτιάξε μια ισπανική, είτε κράτα τον και φτιάξε Ιταλική.
Εγώ θα τον κράταγα... Η ισπανία δεν φαίνετε να έχει πολύ καλό κέντρο σε αντίθεση με την Ιταλία που έχει πληθώρα επιλογών...
Πες μου τι σύστημα προτιμάς?
Συνήθως μου αρέσει να παίζω επιθετίκα.. Οπότε ψάχνω κάτι σε 4-3-3 η 4-4-2 πιο επιθετικό
Σε iPhone που την έχω μου πιάνει αυτή τη στιγμή σύνολο 29mb
Αυτή εδώ είναι:
https://itunes.apple.com/gb/app/ea-s...554307192?mt=8
Και αυτή εδώ είναι σε android:
https://play.google.com/store/apps/d...mate_row&hl=el
Οσοι φιλοι υποστηριζουν το Παναθηναικο και τους ενδιαφερει εχω φτιαξει pro club με το ονομα PAO FC . Ας με κανουν add να τους προσθεσω στο club :)
ευχαριστω εκ των προτερων !
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app και αυτό είναι το link για PC
ξέρει κάποιος αν γίνεται να πάρεις τον έλεγχο του τελευταίου παίχτη στην άμυνα και πως;Βλέπω πολλούς στο online να παίζουν
με κάθετες προς το σεντερ φορπου περνάνε σχετικά εύκολα.