παιδια εχει θεμα αποψε το psn?? δεν μπορω να μπω ενω ειμαι συνδεμενος στο wifi κανονικα.
Printable View
παιδια εχει θεμα αποψε το psn?? δεν μπορω να μπω ενω ειμαι συνδεμενος στο wifi κανονικα.
ούτε εγώ μπορώ να μπω, λέει subscribe to ps plus network, Πατάω και μετά λέει the service is currently undergoing maintenance (E-820001F7)
κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα;
Παιδιά, μη προσπαθείτε να μπείτε τωρα. Δεν...
και μενα αυτο λεει αρα κατι φτιαχνουν παλι.
Αλλο τωρα... Εγκαθιστώ ενα παιχνιδι. Απο που φαίνεται η "πρόοδος" της εγκατάστασης;;;;
απο το notifications
Πήγα εκει. Δε λεει τίποτα.
μηπως τελειωσε η εγκατασταση? για τσεκαρε
H αρχική εγκατάσταση εμφανίζεται στο notification, η πρόοδος για το πλήρες install φαίνεται από τα settings στο application και επιλέγεις το παιχνίδι που θέλεις να δεις.
The PlayStation Network is currently:
In order to continue to deliver you the best online games experience, we will be performing maintenance on Monday, January 27th. This maintenance will start at approximately 8:30am PDT and end around 3:30pm PDT.
During this maintenance period, you may receive a message that states “Sony Entertainment Network is undergoing maintenance” when attempting to access the PlayStation Store or PlayStation Home. If you have signed in to PSN within 5 days prior to the start of maintenance, you may be able to play games online and enjoy apps such as Netflix, HULU Plus and Music Unlimited during this maintenance period.
PS4 users will not be able to view the What's New, Live, and Library areas of their console. Share functions will be impacted as well.
We will update you with any changes that may occur in regards to this scheduled maintenance. If you would like to receive a notice when PSN is fully restored, be sure to follow the official PlayStation Twitter account and our support Twitter account, @AskPlayStation.
Killzone πάντως μπήκα και παίζω πριν 15 λεπτα
Οχι, δεν ειχε τελειώσει. Αφου μπήκα στο παιχνιδι και την παρακολουθούσα απο εκει. Τελοσπαντων....
Καλησπερα και απο μενα μια ερωτηση usb στικακι αναγνωριζει για να παιξει ταινια ή να δεις φωτο πως γίνεται?? Εχω βάλει δυο στικάκια και τιποτα.... τα φωτα σας παρακαλ.ω
Καλησπέρα
δυστυχώς..δεν παίζει απολύτως τίποτα εκτός από: blu-ray games, blu-ray (όχι 3D) ταινίες και DVD ταινίες. Και όταν λέμε "απολύτως τίποτα", κυριοεκτούμε - ούτε αρχεία .mp4/avi/mkv, ούτε καν MP3, ούτε να γίνει DLNA media player όπως το PS3.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...a-Media-Center
Help!!
Είχα κάνει activate as primary το πρώτο μου Ps4 και τώρα που παρέλαβα νέο κομμάτι δεν με αφήνει να το κάνω activate. Λογικά αν μπω με το account μου στο παλιό ps4 και κάνω deactivate μετά θα μπορώ να κάνω activate το καινούριο... άλλος τρόπος υπάρχει? Aπό το site της Sony στο manage devices δεν μου δίνει επιλογή....
http://account.sonyentertainmentnetwork.com/
Σάκη πας στην καρτέλα account, μετά στο media and devices και κάνεις deactivate all.
edit: Οπα αυτό είναι για όλες τις κονσόλες...
Πας στην καρτέλα devices/ playstation systems και κάνεις deactivate μόνο το PS4, (ενδεχομένως έχεις PS3 και Vita).
αμα βαλω δισκακι του πσ3 στο πσ4 θα γινει τιποτα η απλα δεν θα το διαβασει
Θα βγαλει καποιο error λογικα!