Originally Posted by
spyros13
Λοιπον αυτο με την σειρα που χανεις οταν απο το απλο πακετο πας σε καποιο bundle για παραδειγμα ισχυει και δυστηχος δεν ειναι στο χερι τους να μην γινει!και εξηγω.. οταν εγω ετρεξα απο τους πρωτους (Μαρτιο 2013) για να κανω κρατηση το Ps4 στο πλαισιο,μετα που ηθελα να αποκτησω το full bundle(των 500ευρω) τονισα στον υπαλληλο οτι δεν θελω να χασω την πρωτια μου μην εχουμε τιποτα παρατραγουδα 13/12.και εκεινος μου απαντησε δεν γινεται στην παραγγελια μου (Μαρτιος 2013) να μπει η καινουργια(με το bundle) γιατι δεν μπορει να περαστει στο συστημα!Αλλα και τοτε και σημερα μου ειπανε δεν εχει σημασια αν καποιος εχει κανει προ-παραγγελια πριν 8 μηνες η τελη Οκτωμβριου!ΟΛΟΙ θα παραλαβουν την ιδια μερα και ωρα(13/12).Οσοι τωρα εχουν κανει προ-παραγγελια απο 1 Νοεμβριου και μετα δεν ξερουν καν ποτε θα παραλαβουν,μου ειπε ομως σιγουρα οχι Day1!
Υ.Γ οσο για την Κυπρο διαβασα σε ενα site οτι αρχιζουν να δινουν κονσολες παραεισαγωγης στην πολυ καλη τιμη των 700ευρω!Α! ρε τι κανει η εκμεταλευση οταν ο αλλος καιγεται για να αγορασει κατι ε?