σε ευχαριστω φιλε μου απλα τι επιλεγω με το touch pad και μετα βγαινει το ziper φιλε μου αυτο ειναι και εγω νομιζα με τον μοχλω και μου εσπασαν τα νευρα αστα να πανε
Printable View
σε ευχαριστω φιλε μου απλα τι επιλεγω με το touch pad και μετα βγαινει το ziper φιλε μου αυτο ειναι και εγω νομιζα με τον μοχλω και μου εσπασαν τα νευρα αστα να πανε
Οι επιλογές για το OWL στο touchpad είναι ως εξής (Swipe-χάδι προς):
Δεξιά zipline
Επάνω attack mode
Κάτω shield
Αριστερά Stun/EMP
Κοίτα και τα controls στο εσώφυλλο του παιχνιδιού σου πίσω από τυχόν διαφημιστικά (ανοίγεις το κουτί του DVD και στα αριστερά που έμπαιναν κάποτε τα manual).
σε ευχαριστω πολλυ ρε τρελε
ΟΚ, δεν είσαι ο πρώτος που μου το λέει και δεν παρεξηγούμαι. :p
btw το light bar του controller αναλογα με το health σου , τα σπαει !!!
Πρασινο , πορτοκαλι , κοκκινο ( ψιλο-ψοφας) .
Αυτο βασικα παιζει και σε αλλα game ??
Δηλαδη θα υπαρχει σε καθε game με health η οχι ?
Δε ξερω αν ειμαι εγώ που δεν εχω συνηθίσει να παίζω ΚΖ, αλλα ειναι δυσκολακι το παιχνιδι. Ισως φταίει το οτι αν μπεις σε περιοχή με enemies, σε εντοπίζουν αμέσως (με μη φυσικό τροπο θα έλεγα).
Σε τί επίπεδο δυσκολίας το παίζεις; Στο κανονικό που το παίζω εγώ μου φαίνεται εντάξει. Κάθε περιοχή έχει έναν συναγερμό, αν δεν τον χακάρεις με το OWL, θα σου βγαίνουν διαρκώς καινούριοι εχθροί με επιθετικές διαθέσεις.
Εγώ το campaign το έχω αφήσει προσωρινά καθώς παίζω κυρίως multiplayer, δεν είναι τέλειο αλλά είναι πολύ καλό.
Στο normal το παίζω (όπως όλα τα παιχνιδια πάντα) και εννοείται πως πρώτο μου μέλημα ειναι να χακαρω αυτές τις μαλακιες. Αν και πιστεύω ότι δε χρειαζόταν να υπάρχει κατι τέτοιο στο παιχνίδι, καθώς αποτελεί έναν φθηνό τροπο αύξησης της δυσκολίας.
Τελοσπαντων, τωρα ειμαι στο τρίτο κεφάλαιο και βλέπουμε. Επαναλαμβάνω, ομως, πως ειναι πολυ κακο feature αυτο που σώζει ανα κεφάλαιο. Το δυο για να το περάσω το έπαιξα 4 φορές!!!!
Αυτό με το σώσιμο είναι λίγο σπάσιμο, κυρίως αν δεν έχεις χρόνο και θέλεις να το προχωρήσεις 10 λεπτά ας πούμε. Για να το παίξεις πρέπει να ξέρεις οτι θα μπορέσεις να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για να καθαρίσεις ένα κεφάλαιο κάθε φορά. Γι αυτό παίζω κυρίως online.
το παιρνας σε standby και σε φορτωνει στο checkpoint
Αυτο ακριβώς ειναι η δική μου περίπτωση! Παίζω λίγο κάθε φορά επειδη δεν έχω χρόνο. Γιατι να με υποχρεώνει να ασχοληθώ τουλάχιστον μια ώρα για να τελειώσω chapter; Άμα ειναι έτσι και στο Vita, πείτε το μου να μη το ξεκινήσω καθόλου.
Blame πουρέιτζερ.
Τι λειτουργία ειναι αυτή;
Blame πουρέιτζερ.
A, ετσι λέγεται αυτο;;; Thnx!
Blame πουρέιτζερ.
δηλαδη ρε παιδια το battlefield 4 και το cod ghost εχουν καλυτερο story?
οταν λες οτι το killzone δεν εχει καλο story mode σε σχεση με πιο αλλο παιχνιδι ομως?