Ελα πες μας την αληθεια τι ειδους cheat χρησιμοποιεις?πες το μου μονο εμενα βασικα και δεν θα το πω σε κανεναν τους.
Printable View
Ελα πες μας την αληθεια τι ειδους cheat χρησιμοποιεις?πες το μου μονο εμενα βασικα και δεν θα το πω σε κανεναν τους.
Όσοι δεν έχουν βαλεντίνες κτλ:what:
Μετά τις 21:30/40 θα έχει προπόνηση, σεταρισμα και αγώνα.
Ορίστε να σας φιλέψουμε..!:swordfight:
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ σχετικά με το νέο πρωτάθλημα να πω πως εκτός του Σταύρου την πρόταση δεν είδα άλλη . Ηλία είχες πει ,αν θυμάμε καλά ,πως έκανες μια πρόταση και εσύ αλλά δεν την βρήκα . - εγώ λοιπών προτείνω να είμαστε έξι το πολλή επτά ομάδες τον δύο ατόμων .- ορισμό τον ομάδων βάση τον αποτελεσμάτων που είχαμε σε ατομικό επίπεδο (εκτός μιας η δύο εξαιρέσεων) δηλ. ο πρώτος με τον τελευταίο ,ο δεύτερος με τον προτελευταίο κτλ. - σχετικά με τα αυτοκίνητα εγώ προτείνω να αλλάζουμε ανά δύο αγώνες και κατηγορία δηλ. (RM,GT300,WRC,GT500,DTM,LM,LE-MAN,RACE-CAR ιστορικά αγωνιστικά) χωρίς βελτιώσεις .- οι αγώνες σε δύο σκελει / όπου στον δεύτερο σκέλος θα έχουμε αντιστροφη στις θέσεις εκκίνησης βάση τον αποτελεσμάτων του πρώτου .- και τέλος θα προτείνω την αλλαγή της βαθμολογία δηλ. (πρώτος - δεύτερος - κτλ. ως εξής ) δέκα - οκτώ - έξι - πέντε ,τέσσερα, τρία, δύο, ένα .- όπως ήταν η βαθμολογία στην F1 παλιότερα .- έτσι δεν θα ανηγει πολλή η ψαλίδα του πρώτου από τον δεύτερο ktl.:ranger:
- να τονίσω ωστόσο πως κι εγώ θα ήθελα να μπορούμε να ρυθμίζουμε τα αυτοκίνητα όπως προτείνει ο Σταύρος αλά έτσι θα φέρουμε σε δύσκολη θέση όσους δεν γνωρίζουν να ρυθμίζουν . - και με γνώμονα ( ΤΗΣ ΊΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΆ ) για όλους έκανα την επιλογή μου .- εάν υπάρχει χρόνος ενδιάμεσα μπορούμε να οργανώνουμε το (ένας εναντίων ενός ) που πρότεινε ο Σταύρος .- ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ ΝΑ ΕΠΙΛΈΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΜΟΥ Η ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΎ ....ΑΛΛΆ ΓΙΑΥΤΌ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΙΑΛΕΣ ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ !!!...Η ΣΤΟ ΒΑΘΜΌ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΦΙΚΤΌ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΡΈΨΟΥΜΕ :priest:
να σε καλά ΦΊΛΕ ΗΛΊΑ .....βλέπω πως στο θέμα της βαθμολογίας διαφωνούμε κάθετα :idea:...ΟΚ δεν με πειράζει να γίνει όπως το θέλεις ΕΣΎ :d040g:!!!....ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΜΈΝΕΙ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΌΣΟΙ ΈΧΟΥΝ .-ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ
μπραβο σε ολα τα παιδια.συγνωμη για τις απανωτες απουσιες μου.σας ευχαριστω για ολη την εμπειρια που κερδισα και ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα σε καποιο πρωταθλημα να ειμαι πιο δυνατος παιχτης και εγω...μεχρι τοτε drive fast and safe ;)