Πριν καμια ωρα ακομα κατω ελεοσσσς
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Πριν καμια ωρα ακομα κατω ελεοσσσς
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το μεσημέρι μπήκα κανονικά και έπαιξα και 2 παιχνιδάκια fifa , on line φυσικά.
Το απόγευμα έκανα πάλι login κανονικά , αλλά δεν μπορούσα να συνδεθώ ούτε με τους servers της EA ούτε με της ACtivision , προσπάθησα μέχρι τώρα.. τίποτα.
Το έκλεισα τελικά δεν έχει νόημα να έχω κάνει login και να μην μπορώ να παίξω...
αντε να δουμε ποτε θα το φτιαξουν.
η τηλεοραση δεν εχει τιποτα μπλα δεν εχει εξω δεν μπορω να βγω για τεχνικους`λογους 100 σελιδες απο το πρωι της αυτοβιογραφιας του Sir Alex Ferguson αλλα φιφα δεν μπορω να παιξω ειναι κωλοπαιδια και αεργοι αυτοι που το εκαναν αυτο αλλα και εσυ ρε sony παρε τα μετρα σου επρεπε να ειχες μαθει απο το παθημα του 2011
μπαλα*
Από το pc πάντως μπαίνει σε όλα,psn,store sen. Στην κονσόλα δεν είδα.
deja vu!!!!!
Διέρρευσαν στοιχεία πιστωτικών καρτών και λογαριασμών
http://www.enternity.gr/Article/Game...%BD/27776.html
τελικα δεν ηταν μονο Ddos atack..αντε περαστικα μας, το βλεπω να κραταει κανα μηνα το σκηνικο.
τραγικη κατασταση..ευτυχως ειχα ξοδεψει οτι λεφτα ειχα στο wallet οποτε ας κανουν οτι θελουν
Μετα απο 50 περιπου προσπαθειες μπηκα στο psn στο ps4, το store δουλευει κανονικα, online παιζω φιφα15 και gtav κανονικα αλλα οταν παω στο gtav στο story mode να αγορασω μετοχες στο bawsaq μου λεει the market is down for maintenance!!! Τι παιζεται;
ο μονος λογος για να μην δουλευει το bawsaq ειναι να μην εχεις συνδεθει με το psn οποτε παλι η σονυ φταιει :p(εχω την εντυπωση οτι αυτο πρεπει να παει στο thread του gta αλλα αφου εδω εγινε η ερωτηση και δεν εχει μεταφερθει εδω απαντω)
Καλα ρε ειναι σοβαροι οι τυποι? Πληρωνουμε χρηματα και μας χακαρουν τους λογαριασμους? Καλα ειπα εγω προχτες δεν ξαναδινω χρηματα για το δικτυο τους!!!
Απολυτη ξεφτιλα η Sony, εχει καταντησει αστειο η εταιρια στο Online
*Ναι το ειδα οτι χακαραν κι αλλες, εγω στη Sony πληρωνω χρηματα, να μη τους χακαραν, ας ειχαν προνοησει το hacking δεν ειναι DDOS attack
να δουμε ποσο θα τραβηξει αυτη η ιστορια πρωτον και δευτερον τι θα παρουμε ως αποζημιωση για ολο αυτο
Δεν νομιζω να παρουμε ουτε αυτό!!!μπορεί να παρουμε καμια αύξηση συνδρομής για να φτιάξουν το δίκτυο.
Παρόλο ότι βγάλανε ανακοίνωση ότι όλα τα Network δουλεύουν ps4, ps3,vita δεν μπαίνει με τίποτα στο PS4 ακόμα.
Στο store από Web και το App του ps4 δουλεύουν αλλά μέχρι εκεί. Για να δούμε πόσο θα τραβήξει.
Edit τελικά αλλάζοντας το mtu σε 1473 κατάφερα να κάνω login αμέσως και το online δουλεύει.
Χθες με τίποτα. Σήμερα κανονικά.
Όλα κανονικά αυτή τη στιγμή για μένα.