Δεν καταλαβα σε ποιο σημειο αναφερεσαι.
Βαρυ απο ποια αποψη Μανθο?
spoilers obviously
Spoiler!
^^
Spoiler!
Παιδια πρεπει να καταλαβετε οτι με βαση αυτα που εχουμε δει :
Spoiler!
^^Δεν αντιλεγω με αυτα που λες αλλα η γραμμη αναμεσα στη Δυναστεια, γνωστη "θρυλικη:p" σειρα και σε αυτο που θελουν να μας παρουσιασουν ειναι πολυ λεπτη και κατα τη προσωπικη μου γνωμη αρκετα θολη πολλες φορες...
Ασε Φιλε και γω δεν ξερεις ποσο εκνευριστικα / λυπηθηκα αλλα στην τελικη ισχύει αυτό που λεει ο φιλος παραπάνω.
Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta
Κοντεύει να τελειώσει και ο τέταρτος κύκλος και ούτε ένα σχόλιο. Εντύπωση μου κάνει. Χάθηκε το ενδιαφέρον για τη σειρά ή για το σχολιασμό της άραγε :scratch:
Έχουν γίνει κάπποια σχόλια στο γενικό thread για τις σειρές αλλά όχι πολλά πράγματα....
Εγώ την συζητάω αρκετά την σειρά και εκτός φόρουμ και για αυτό δεν έχω γράψει κάτι... Εννοείτε όμως πως την βλέπω αμέσως μόλις βγεί το επεισόδιο...
Για το χτεσινό επεισόδιο τι έχετε να πείτε;
Spoiler!
Εγώ θέλω να την βλέπω χωρίς να υπάρχει περίπτωση να φάω κανά σπόιλερ, έστω και το παραμικρό (πχ έστω και γενική αναφορά στα βιβλία) οπότε αποφεύγω τις συζητήσεις στα φόρουμ γενικότερα (εκτός από το gtvs που έχει όσο γίνεται αυστηρό moderating).
Χωρίς να το έχω σκεφτεί πολύ και μάλλον με ενθουσιασμό, την σεζόν ίσως την θεωρώ την καλύτερη της σειράς σε γενικές γραμμές, δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα από την αρχή...
Και μια φωτό δώρο χαχα (δεν είναι καθόλου σπόιλερ, αλλά ας έχετε δει και το τελευταίο επ γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτεί ο καθένας)
Spoiler!
^^^^^^
Spoiler!
Εγω επειδη εχω διαβασει τα βιβλια αποφευγω να γραφω κατι, γιατι μπορει εστω και απο λαθος να μου ξεφυγει κατι, η να αφησω να εννοηθει κατι.
φανταστικο το χθεσινο και αθα συμφωνησω οπως και πολλοι αλλοι αποτι βλεπω οτι ειναι η καλυτερη σεζον.Οντως το ενα χτυπημα μετα απο το αλλο!
οσο για το χθεσινο ---spoilers για το 8ο---
Spoiler!
περιμενω με τεραστια αγωνια για το επομενο...
ΕπισηςSpoiler!
Έχουν προσθέσει πολλά extras που δεν γίνοντε στα βιβλία. Για major αλλαγές δεν μου έρχετε κάτι στο νου όμως...
Βασικα καποια πραγματα στον βορρα δεν υπηρχαν στα βιβλια, 2 σκηνες θυμαμαι σιγουρα. Μετα εχουν αρχισει και βαζουν πραγματακια απο το 4ο και 5ο βιβλιο, αλλα οχι ακομα κατι ουσιαστικο. Βασικα πανω απο το 90% της 4ης σεζον ειναι το μισο 3ο βιβλιο.
The pillar under the stones? wtf η σειρα για εμενα εχει παρει απιστευτη κατηφορα...
Τι σε κάνει να το λες αυτό. Μέχρι στιγμής οι ανατροπές δίνουν και παίρνουν, οι χαρακτήρες ωριμάζουν ολοένα και περισσότερο ( καμία σχέση Σανσα Σταρκ 1 κύκλου με 4 κύκλο και ισχύει αυτό για πολλούς ακόμα ) και τελικά κανείς δεν μπορείνα είναι σίγουρος για κανέναν. Εμένα μέχρι στιγμής μου αρέσει ότι έχω δει. Το καλύτερο βέβαια είναι ότι δεν έχω διαβάσει τα βιβλία οπότε δεν έχω άποψη σχετικά με τη μεταφορά τους στην οθόνη. Αν θες να σου πω μια σειρά που με ξενερωσε αλλά τη λατρεύω ακόμη αυτή είναι το Supernatural. Από τον έβδομο κύκλο βέβαια κάπου το χάλασαν κατά τη γνώμη μου και έτσι σταμάτησα να την παρακολουθώ. Θα δούμε τι θα γίνει στα μετέπειτα επεισόδια και κύκλους και πως θα εξελιχθεί. Ελπίζω να μην το ξεφτιλισουν τελείως το θέμα.
Όπου νάνε έρχεται το 6o βιβλίο μαζί με κάτι κεφαλαια συμπλήρωμα από το πέμπτο βιβλίο που έβαλε ο συγγραφέας ;)........λογικά τέλος του 2014 θα βγει και το τελευταίο μετά άντε να περιμένεις 5-6 Χρονια αν ζει να το γράψει :P.
Η σειρά με το βιβλίο δεν πάνε με την ίδια σειρά τα γεγονότα έχουν μικρή άλλες φορες μεγάλη διαφορα ;)
Spoiler!