Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός, αποτελώ την εξαίρεση κλπ., αλλά η εξυπηρέτηση που έλαβα στην ΔΟΥ στην οποία ανήκω, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!
Printable View
Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός, αποτελώ την εξαίρεση κλπ., αλλά η εξυπηρέτηση που έλαβα στην ΔΟΥ στην οποία ανήκω, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!
Χαιρετίσματα από τη χώρα του κεμπάπ και του μπακλαβά! Μέχρι την Παρασκευή που επιστρέφω με βλέπω να παίρνω 3-4 κιλάκια χαλαρά :)
Πουλησα πρωτη φορα στο eBay (πουλησα το pre-order μου για τον Τιτανικο 3D). 43€ καθαρα εβγαλα χωρις να κουνησω το δαχτυλακι μου αλλα πολυ ταλαιπωρια ρε φιλε... με ταλαιπωρησε το παιδι που το αγορασε, πολλα τα fees (10 λιρες [ebay] + 4,5 [paypal]. περιμενα να βγαλω παραπανω (63€) αλλα δεν βαριεσαι... για πρωτη φορα και χωρις να κανω τπτ μια χαρα ειναι. σαμπως τα χα απο χτες; :banana:
αναρωτιεμαι ποσο να πιανει πλεον η codex edition του assasins creed 2?
Του 2 ή του Βrotherhood εννοείς?
Εξαρτάται από το αν είναι σφραγισμένη ή όχι, αν είναι χρησιμοποιημένα/ανοιγμένα τα περιεχόμενα, κλπ.
Ισχύει.
Εγώ είμαι για να παίρνω ένα σεβαστό ποσό.Η υπόθεσή μου είναι κάπως ιδιαίτερη, αλλά και πολύπλοκη εξαιτίας της ανούσιας και αναποτελεσματικής γραφειοκρατίας.Ε, οι εφοριακοί κυριολεκτικά σκίστηκαν για να βγει άκρη χωρίς δείξουν τον παραμικρό ωχαδερφισμό και να με ταλαιπωρήσουν.
του brotherhood ειναι εχεις δικιο..!
δεν ειναι σφραγισμενη και το μονο που εχω ανοιξει ειναι η καρτες που εχει μεσα.!
ειναι σε υπερ-αριστη κατασταση και το κουτι του και το χαρτινο που ειχε απεξω..!
πω εισαι ωραιος...ζεις σε ενα παραδεισο φιλε Σπυρο και ειλικρινα σε ζηλευω..!!
Πάρε μια ιδέα.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=...+Codex+Edition
Kane, φέρε ρε φίλε κανά στρογγυλό ταψάκι και σε μας!By far τα καλύτερα μπακλαβαδάκια που έχω φάει στην ζωή μου.
εψαχνα τοση ωρα στο ebay να βρω τιμη και δεν εβρισκα και να λεω γιατι..
αφου εγραφα assasins creed 2 codex edition..αφου δεν βγηκε κανα χερι να με μουτζωσει..χαχαχ
ο αλλοσ ζηταει 1000 δολλαρια..σφραγισμενη ομως..!
κανα 300αρι να τα πιανει λες?
@Des
Άσε ρε... Που να φας της γιαγιάς μου... :P :P
Χλωμό, όχι τόσο γιατί δεν είναι σφραγισμένη, αλλά γιατί, όσο και αν μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, οι κάρτες είναι ανοιγμένες.
Στο παρακάτω link πάντως, μπορείς να βρεις φαντάζομαι περισσότερες πληροφορίες.
http://collectorsedition.org/forums/index.php
Ωραία!Θα κανονίσουμε για τράμπα με το γαλακτομπούρεκο της μανούλας μου!
χιλια ευχαριστω Des..δεν καιγομαι να την πουλησω αλλα αμα εβρισκα καμια καλη προταση θα την εδινα..!!
R.I.P.....
φυγε καλοκαιρι να ροθουν τα πρωτοβροχια..να ρθει και ο χειμωνας να γλιτωσουμε..!!
+1000
Paidia tamaksi mexei trelanei. apla den kserw se ti xrwma... any ideas?
αυτο το αμαξι ειναι οντως πανεμορφο
το χω δει και γω εχω μπει και μεσα μου αρεσε παρα πολυ ( σημειωση οτι δεν οδηγω ακομα)
τεσπα νομιζω οτι το ασπρο ειναι πολυ καλυτερη επιλογη το μαυρο ειναι πολυ μουντο.
ε-ε-ερχεται....................
:) :) :) :) :) :)